0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μα αυτό ακριβώς σου λέω κι εγώ! ότι αν πάρουμε ένα ρολόι και μετράμε την προσφορά που όλο το "πακέτο" της δουλειάς μας συνεπάγεται ( εντός και εκτός σχολείου) τότε υποτιμουμε τη δουλειά μας και δε βρίσκω κανένα απολύτως λόγο για να το κάνουμε αυτό! Όσο για αυτό που λεςΠαράθεση από: kozzi1 στις Φεβρουαρίου 04, 2011, 10:50:58 pm τοτε μαλλον δε θα απεχει και πολυ απο τα αλλα "ζωα"μου θυμίζει τη Φάρμα των Ζώων και το γνωστό "όλα τα ζώα ειναι ίσα αλλά κάποια ζώα είναι πιο ίσα από τα άλλα..."Θεωρώ επομένως ότι όλοι οι εργαζόμενοι έχουν αξία είτε είναι εκπ/κοί , είτε δικαστές είτε σκουπιδιάρηδες! Γιατί ας πούμε δε σημαινει ότι ο σκουπιδιάρης είναι κατώτερός μας επειδη δεν διορθώνει σε σκ και αργίες ή δεν βγάζει θέματα εξετάσεων τα απογεύματα....γιατί αυτός ο άνθρωπος περνάει καθημερινά 8 ώρες σε ένα περιβάλλον που εσύ κι εγώ δε θα αντέχαμε ούτε για 8 λεπτά!
τοτε μαλλον δε θα απεχει και πολυ απο τα αλλα "ζωα"
Σωστήηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!
σωστά, πεντάωρο αποκομιδής...και ενα τρίωρο ακομα στα ΧΥΤΑ για τη διαχείριση των απορριμάτων. όσο για το ανα δίωρο διάλλειμα για τσιγάρο και καφέ...μην ξεχνάμε ότι κι εμείς δε χτυπάμε κάθε μέρα επτάωρα συνεχόμενα.... (που μεταξύ μας θα το προτιμούσα σε σχέση με ένα πεντάωρο δίπλα στο απορριματοφορο)...αλλά και πάλι σου λέω, ή όλοι ή κανένας. Η λαίλαπα χτυπάει όλους μας οπότε κακώς διαχωριζόμαστε σε εκπ/κούς και μη....και σχόλια τύπου " άλλο η τάξη άλλο το γραφείο...άλλο η διόρθωση των γραπτών και άλλο η εκκαθάριση του φόρου μισθωτών υπηρεσιών" " άλλο η προετοιμασια για τις πανελλαδικές και άλλο η αποκομιδή των σκουπιδιών" το μόνο που καταφέρνουν ειναι να χωρίζουν τους εργαζομένους σε κάστες και ομάδες - και όχι να πετυχαινουν ενιαιο μέτωπο - όπερ ειναι και το ζητούμενο - απέναντι σε όσα θα γίνουν για εμάς χωρίς εμάς......Αυτό λέω μόνο...
καθόλου δε συμφωνώ με τον Πάγκαλο και είμαι εξαγριωμένη μαζί του αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι υπάρχουν πολλές ( όχι αρκετές, πολλές!) περιπτώσεις που όσο κι αν δε μ΄αρέσει να το λέω, τον δικαιώνουν.