0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παίρνουμε 600 Ευρώ το μήνα, 800 χλμ.μακριά από τις οικογένειές μας, με το άγχος της απόλυσης - αξιολόγησης και της περαιτέρω μείωσης μισθών, με πολλή καθημερινή εργασία ξελαρυγγιασμάτων στο σχολείο και προετοιμασίας στο σπίτι και έρχονται οι ηθικολόγοι να μας μιλήσουν για αύξηση ωραρίου και για δήθεν λούφα! Αυτά πέρασαν, δεν πιάνουν πια!
Εδώ καθηγητής θρησκευτικών, νεαρότατος σε ηλικία, έλεγε σε εφήβους να κάνουν κρύα ντους όταν έχουν "εξάψεις" γιατί είναι αμαρτία. Και με το παλιό μισθολόγιο, δεν έπαιρναν αποσπασμένοι σε γραφεία συνάδελφοι το επίδομα διδακτικής προετοιμασίας; Για να προετοιμάσουν ποιά διδασκαλία και σε ποιούς άραγε;
Αύριο έχουν ήδη ειδοποιήσει επτά ( ! ) σχολεία ότι πάνε εκδρομή ( και ω τι σύμπτωση ) βγαίνει ωραιότατο πενθήμερο λόγω εκλογών. Επίσης, κάποια σχολεία σήμερα ενημέρωσαν ότι πήγαν εκδρομή ( γιατί προφανώς η χθεσινή αργία δεν ήταν αρκετή). Εντάξει,αυτά ειναι δείγματα αποσύνθεσης.
λιθοσφαιριστή έχω κάνει και εγώ την ίδια ερώτηση και μου απάντησαν ότι οι υπάλληλοι που φτιάχνουν τα σχολεία δεν εργάζονται το Σάββατο, φυσικά δεν ξέρω αν ισχύει.