0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
To θεμα ειναι πως θα αντιδρασουν οι μονιμοι!!!!Οχι οι αναπληρωτες....,αν δεν αντιδρασουν αυτοι,εμεις του χρονου.....
Παράθεση από: anixia στις Σεπτεμβρίου 09, 2012, 04:54:29 pmTo θεμα ειναι πως θα αντιδρασουν οι μονιμοι!!!!Οχι οι αναπληρωτες....,αν δεν αντιδρασουν αυτοι,εμεις του χρονου.....Το ότι θα υπάρξει δραστική μείωση του αριθμού των αναπληρωτών του χρόνου είναι βέβαιο!! Το θέμα είναι να περισώσουμε τους μηδενικούς διορισμούς!!!
είναι δίκαιο να έχουν την ίδια αύξηση ωραρίου όλοι οι καθηγητές ;νομίζετε ότι είναι δίκαιο και ο φιλολογος π.χ. και ο γυμναστής να έχουν τις ίδιες αυξήσεις στο ωράριοο γυμναστής θα κάνει επιπλέον τρεις ώρες στο σχολείο και τελειωσε ο φιλολογος για παραδειγμα θα κάνει τρεις ωρες στο σχολείο και επιπλέον εξι στο σπίτιαυτή την προετοιμασία στο σπίτι για να κανει καποιος μάθημα γιατι παραθεωρείται δεν μπορώ να το καταλάβω; ; ; ; ;
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Σεπτεμβρίου 09, 2012, 05:04:59 pmΠαράθεση από: anixia στις Σεπτεμβρίου 09, 2012, 04:54:29 pmTo θεμα ειναι πως θα αντιδρασουν οι μονιμοι!!!!Οχι οι αναπληρωτες....,αν δεν αντιδρασουν αυτοι,εμεις του χρονου.....Το ότι θα υπάρξει δραστική μείωση του αριθμού των αναπληρωτών του χρόνου είναι βέβαιο!! Το θέμα είναι να περισώσουμε τους μηδενικούς διορισμούς!!!Οι προσληψεις μονιμων στην καλυτερη θα κινηθουν στα ιδια επιπεδα με φετος και οι αναπληρωτες δε θα υφιστανται σαν θεσμος. Αμφιβαλετε;; Οτι κακο μας υποσχονται το πραγματοποιουν.. Και οι εφημεριδες παντα προαναγγελουν αυτο που ερχεται.
Σωστά..... οι εφημερίδες πάντα προαναγγέλουν για να δούν και αντιδράσεις οι εκαστοτε κυβερνώντες.Απο φέτος έως του χρόνου τέτοια εποχή υπάρχει χρόνος αρκετός για να καταγραφεί η όποια αντίδρασή μας....
Ποτε ελαβαν υποψιν τις αντιδρασεις μας τα τελευταια χρονια;; Οταν ενω καιγοτανε η Αθηνα ψηφιζανε καινουρια μετρα; Οι εντολες ερχονται απο την Ευρωπη και η κατασταση μας υπερβαινει. Με λυπει και με εκπλησσει που δεν εξαιρειται η παιδεια και η υγεια απο αυτο το μπαχαλο αλλα δεν εξαιρουνται. Μια απορια εχω απο ολα αυτα τα δημοσιευματα! Θα αυξησουν το ωραριο μεσουσης της χρονιας;;;!! Κατι τετοιο αντιλαμβανομαι ή κανω λαθος;;;
το θεωρώ δύσκολο να αυξηθεί στο μέσο της χρονιάς. Μάλλον ο προγραμματισμός είναι για του χρόνου. Εμένα με εκπλήσσει και με λυπεί ταυτόχρονα το γεγονός ότι κανείς δε θέλει αυτός που θα μεγαλώσει στην ουσία και εκπαιδεύσει το παιδί του, θα του δημιουργήσει τρόπο σκέψης, θα του δώσει παιδεία (ειδικά στο δημοτικό, την πιό σημαντική φάση της εκπαίδευσης κατά τη γνώμη μου), κανείς λοιπόν δε θέλει ούτε οι γονείς, ούτε οι πολιτικοί, να ζει αξιοπρεπώς και να εμπνέει τους μαθητές του. Θα μου πει κανείς ότι η αξιοπρέπεια δεν ταυτίζεται με το μισθό σου. Σίγουρα αλλά δείτε στις τουριστικές κυρίως περιοχές που ο μισθός ενός καθηγητή ισούται με ... την είσπραξη μίας μέρας μίας επιχείρησης τουριστικής, εκεί η δουλειά μας και το έργο μας είναι εξ' αρχής υποβαθμισμένο από τους μαθητές...