0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οπότε: 30 - 21 = 9 ώρες τη βδομάδα "κενές".Έστω, τώρα, ότι του χρόνου γίνει αύξηση ωραρίου (θα το δεχτείτε; κακώς) κατά 2-3 ώρες, οπότε πάει στις 24 ώρες τη βδομάδα. Άρα: 30 - 24 = 6 ώρες τη βδομάδα "κενές". Δεν θα μπορεί κάποιος, αν θέλει, να βρει 2 ώρες για να προετοιμάσει ένα πείραμα;
Κατά τα άλλα οι συνδικαλιστές της Μπανανίας ασχολούνται με τις εκλογές και εξαντλούν τα αγωνιστικά τους αισθήματα σε φλογερές ανακοινώσεις περί του αν οι αναπληρωτές θα τρώνε στην Ταβέρνα της κυρά - Μαριώς ή στα Goody's .... Πότε θα σηκωθούν οι Μπανάνες να δείρουν την Μπανανιά δεν ξέρω....
Συναδελφοι ζητω συγγνωμη και απο εσας και απο τους διαχειριστες δεν εχω εξοικειωθει ακομα με το φορουμ. Με γνωση οτι ειμαι εκτος θεματος ηθελα να ρωτησω το εξης:Υπαρχει νομοθεσια που υποχρεωνει τα γυμνασια να σπανε τα τμηματα μονο αν ο αριθμος των μαθητων ειναι 31 και πανω; Ή αυτο ισχυει μονο για τις κατευθυνσεις στο Λυκειο;
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 14, 2012, 12:17:42 amΚατά τα άλλα οι συνδικαλιστές της Μπανανίας ασχολούνται με τις εκλογές και εξαντλούν τα αγωνιστικά τους αισθήματα σε φλογερές ανακοινώσεις περί του αν οι αναπληρωτές θα τρώνε στην Ταβέρνα της κυρά - Μαριώς ή στα Goody's .... Πότε θα σηκωθούν οι Μπανάνες να δείρουν την Μπανανιά δεν ξέρω....Ελπίζω να παρατηρήσατε ότι ακόμα και κάποιοι, εντελώς εξαφανισμένοι, "ισόβιοι" αιρετοί, βγήκαν από τα λαγούμια τους και έχουν αρχίσει να βγάζουν και αυτοί ανακοινώσεις...για το καλό του νέου συναδέλφου (π.χ. γ΄φάση αποσπάσεων κτλ)Έχουν πιάσει τα "vibes" και πάνε πάλι να κοροϊδέψουν οι κύριοι...Στείλτε τους για συνταξιοδότηση, συνάδελφοι!Οι αιρετοί δεν είναι Μητροπολίτες, δεν είναι ισόβιοι!Αν με θεωρείτε υπερβολικό, ψάξτε να δείτε με τί άλλο ασχολείται ο καθένας τους, εκτός ΚΥΣΔΕ. Υπενθυμίζω ότι οι αιρετοί ΚΥΣΔΕ έχουν ολική απόσπαση στο Υπουργείο! Δε θα έπρεπε (ηθικώς τουλάχιστον) να ασχολούνται με τις υποθέσεις του κλάδου και στο χρόνο τους εντός, αλλά και εκτός Υπουργείου;Πολύ θα θελα να πω κι άλλα για να καταλάβετε όλοι με τί κουμάσια έχουμε μπλέξει, δεν πρέπει όμως!
Στο Γυμνάσιο.. εάν δεν υπάρχει κτιριακό πρόβλημα αιθουσών τα τμήματα χωρίζονται όταν ξεπερνούν τους 28 μαθητές.