0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αναφερομαι στο ''πως μας βλεπουν'' καποιοι....Κωσταντινε ,καταλαβες;
Κρίμα που όλα τα χρόνια γυρνούσαμε ανα την Ελλάδα και καλύπταμε κενά!!Τώρα εισπράττουμε την "αμοιβή" μας.... μία κλωτσιά από το υπουργείο!!
Εγω αυτο που εχω να πω πως η διδασκαλια κ η μεταδοση γνωσεων ειναι λειτουργημα κ δε συνδεεται με τις χρηματικες απολαβες..ΠΟΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΑΞΗ Κ ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Κ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΩ..κ ναι αν ημουν μονιμη , θα δουλευα καθημερινα και 2 ωρες παραπανω ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ!!!!!
Παρακαλούνται οι υποψήφιοι νέοι Διαφωτιστές, οι διακαώς ποθούντες την τάξη, οι τα μάλα πασχίζοντες για τη μελλοντική μόρφωση των παιδιών μας, που οι κακοί, βυσματικοί, ατάλαντοι, ανεπρόκοποι και τεμπέληδες διορισμένοι εκπαιδευτικοί (αν ξέχασα κάτι, συγχωρέστε με!) τους εμποδίζουν από το να διοριστούν και να εκσυγχρονίσουν-αναβαθμίσουν εκ θεμελίων και συνολικά την Εκπαίδευση, να καθήσουν για λίγο και να διαβάσουν τα Μνημόνια που έχει υπογράψει η χώρα μας. Ίσως εκεί να βρουν την αιτία του γιατί είναι αδιόριστοι και ίσως να ανακαλύψουν πως δεν φταίνε γι' αυτό οι πανταχόθεν (και αδίκως) βαλλόμενοι διορισμένοι εκπαιδευτικοί.
Μα δεν είπε κανένας ότι φταίνε οι μόνιμοι που μειώνονται οι προσλήψεις και τα χρήματα που δίνονται για την παιδεία!!
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Φεβρουαρίου 21, 2013, 02:00:07 pmΚρίμα που όλα τα χρόνια γυρνούσαμε ανα την Ελλάδα και καλύπταμε κενά!!Τώρα εισπράττουμε την "αμοιβή" μας.... μία κλωτσιά από το υπουργείο!!Δεν γυρνουσατε μονο την Ελλαδα αλλα και τα γραφεια των υπουργων για να πετυχετε ρυθμισεις τυπου 24μηνου κτλ...Αυτα για να μην ξεχνιομαστε...