0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό που έχω καταλάβει εδώ και χρόνια είναι ότι η φράση "ασκούν λειτούργημα" (με όποιο υποκείμενο θέλετε) χρησιμοποιείται για να μην μας πληρώνουν... ή να μας μειώνουν τους μισθούς, αυξάνοντας το ωράριο και να απαιτούν να το βουλώνουμε. Οι δημοσιογράφοι δε που το λένε κατά κόρον αυτό, είναι οι ίδιοι που ασκούν το "λειτούργημά" τους με 200.000 τον χρόνο. Εμένα προσωπικά μου έχει τελειώσει το λειτούργημα. Κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ με δεδομένες τις συνθήκες, αλλά είμαι επαγγελματιας με συγκεκριμένα προσόντα και απαιτώ να πληρώνομαι αναλόγως. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχω χάσει τις ευαισθησίες μου, αλλά κανείς δεν θα ποντάρει σε αυτές για να με υποβαθμίσει κι άλλο...
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ Η ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΩ:Αν ο κλάδος μας αισθανόταν ενοχλημένος-προσβεβλημένος-θιγμένος από την συστηματική προσπάθεια κατασυκοφάντησης ( η οποία σε κάποιες περιπτώσεις έχει πραγματικά ερείσματα), μπορούσε να δώσει απάντηση γραπτή, σαφή, δημόσια και συνοδευόμενη από επιχειρήματα. Δεν το έκανε όμως.Το ότι ΔΕΝ το έκανε, δείχνει ή ότι δεν αισθάνθηκε να θίγεται ( οπότε βγαίνει το συμπέρασμα ότι τώρα "φωνάζει" γιατί βλέπει να "ξεβολεύεται": αυτό δείχνει ότι το μόνο που νοιάζει τους περισσότερους είναι το προσωπικό "βόλεμα"), ή ότι δεν μπορούσε να απαντήσει ( εξαιρετικά δυσάρεστο για κλάδο αποτελούμενο από χιλιάδες επιστήμονες-παιδαγωγούς).
Αγαπητή Ιφιγένεια, ένας από τους βασικούς λόγους που οι διορισμένοι εκπαιδευτικοί είναι κατά της αύξησης του ωραρίου
Kι εγω δουλευω τοσα χρονια κ πληρωνομαι μετα απο μηνες, κ εγω εχω εξοδα που ξερεις μπορει να ειμαι κ παντρεμενη...οποτε μη φωναζετε τη στιγμη που αλλοι δεν εχουν τις ευκαιριες που εχετε εσεις..ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΩ, για ποιο λογο να φοβαμαι αφου θα ημουν καθηγητρια με εμπειρια οπως εσεις ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΟΥΝ Να δουλεψω κ 2 ωρες παραπανω κ 3 αν χρειαστει..Εσεις ολοι εχετε μισθο κ μιλατε εκ του ασφαλους..ρωτηστε ομως οσους ειναι κατω απο 27 χρονων κατα ποσο συμφωνουν μαζι σας..κ αν θα εχουν ΠΟΤΕ ΜΕΛΛΟΝ εστω αυτο που καποιοι ουτε καν ευγνωμονουν που βρισκονται στη θεση αυτη!!!!!!!!Η αποψη που εκφερω ειναι προσωπικη για να μην παρεξηθηγηθω.και ναι @κωνσταντινε εκανα ιδιαιτερα σε παιδια που οι γονεις τους καθυστερουσαν να με πληρωσουν λογω οικονομικων αλλα δεν τους ελεγα στη μια ωρα just θα φυγω επειδη δε με πληρωσατε εγκαιρως...
ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ "ΚΡΑΤΗΘΩ":Θυμίζω τις κύριες "τοποθετήσεις του κλάδου" τα τελευταία χρόνια:1) "Μαζικοί διορισμοί τώρα! Όχι στον ΑΣΕΠ"!2) "Όχι στην αξιολόγηση-χειραγώγηση"!ΑΣ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!