0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάλι έχω παρατηρήσει ότι αν θα κάτσει κάποιος 2-3 ώρες παρπάνω στο σχολείο "καίει" (μόνο) τους παλιούς. Αυτοί σκοτώνονται στο πρόγραμμα να μην έχουν ούτε ένα κενό για να έρχονται και να φεύγουν εντός τριώρου αντε τετραώρου το πολύ. Δεν έχει πέσει ποτέ στην αντίληψή μου να κάνει ολόκληρη φασαρία νέος για το αν έχει και 2-3 κενά συνολικά μέσα στην εβδομάδα....Σκέψου να πουν σε αυτούς ότι όχι μόνο θα κάτσουν 2-3 ώρες παραπάνω, αλλά θα κάνουν και μάθημα από πάνω!! Εκεί να δεις γλέντια.....
Η μείωση των αναπληρωτών στο ελάχιστο ήταν ο στόχος του χθεσινού ψηφίσματος.Προσωπικά το θεωρώ δίκαιο,γιατί θεωρώ απολύτως παράνομο τον διορισμό χωρίς ΦΕΚ αποτελεσμάτων του ΑΣΕΠ.Η κρίση όπως έχω ήδη πει θα φέρει με δραματικό τρόπο την πραγματικότητα στο φως.
Απορία άσχετου: οι νομικοί δεν θα έπρεπε να βρίσκονται π.χ. σε δικαστήρια κλπ; Γιατί να χρειάζονται σε σχολεία;
Παράθεση από: typos72 στις Φεβρουαρίου 22, 2013, 11:27:06 amΗ μείωση των αναπληρωτών στο ελάχιστο ήταν ο στόχος του χθεσινού ψηφίσματος.Προσωπικά το θεωρώ δίκαιο,γιατί θεωρώ απολύτως παράνομο τον διορισμό χωρίς ΦΕΚ αποτελεσμάτων του ΑΣΕΠ.Η κρίση όπως έχω ήδη πει θα φέρει με δραματικό τρόπο την πραγματικότητα στο φως.Aγαπητε φιλε θα ξαναρωτησω και εγω ,οπως ο Κωνσταντινος π.χ ο αναπληρωτης φυσικος τι σχεση εχει με τους εναπομειναντες φεκιτες;Αλλωστε οι διορισμοι των φεκιτων φυσικων ή μαθηματικων εχουν τελειωσει και απο την αλλη οι διορισμοι παγωσαν!Ειναι δικαιο ποιο λοιπον ,οι μαθητοωρες που χανονται στα δημοσια σχολεια;Εγκλημα ειναι!!!!!! Ή επειδη ειναι δημοσια ειναι ζητημα ανευ σημασιας;