0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε,θα απαντήσω,αλλά ως δικηγόρος:όπως θέλω και όταν θέλω!Όπως εγώ δεν κάνω τον μαθηματικό,θα σε συμβούλευα κι εσύ να μην κάνεις τον δικηγόρο.Αντιθέτως,θα έπρεπε να αναζητήσεις την συμβουλή νομικού εξιδεικευμένου σε θέματα δημοσίου δικαίου και να μην προσπαθείς να απαντήσεις σε πράγματα που σου είναι άγνωστα.Ως γνωστόν,το τζάμπα έχει πεθάνει!!!
Αυτό λέει ο νόμος συνάδελφε,τι να κάνουμε;
Παράθεση από: Landau στις Φεβρουαρίου 22, 2013, 06:12:21 pm
Με μία τροποποίηση των αντίστοιχων μαθημάτων (που δεν υπήρχαν παλιότερα και δεν πάθαμε τίποτα), ώστε να διδάσκονται άνετα από άλλες υπάρχουσες ειδικότητες, και το πρόβλημα λύνεται εν μέρει.
nipiagogos1988 η χρησιμότητα ή μη ενός μαθήματος, καθώς και ποιος πρέπει να το διδάσκει, προφανώς ΔΕΝ το αποφασίζει ο μαθητής, και ούτε πρέπει. Υπάρχουν αναλυτικά προγράμματα, επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις κ.ο.κ.Στα χρόνια μου είχαμε π.χ. το μάθημα "Στοιχεία δημοκρατικού πολιτεύματος", που προφανώς δίδασκαν ΜΗ νομικοί, εκπαιδευτικοί. Τα τωρινά μαθήματα επίσης θα μπορούν να διδάσκονται από εκπαιδευτικούς, και όχι νομικούς. Αυτά όσον αφορά το παράδειγμα που είχα προαναφέρει.Και όσον αφορά την κατάργηση κλάδων, πως να το κάνουμε.. κάποτε δεν υπήρχαν καν αυτοί οι κλάδοι στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, και ορισμένοι από αυτούς δεν έχουν καν θέση στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Για αλλού προορίζονταν όταν σπούδαζαν. Αντικειμενικές αλήθειες.