0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απεργία στις πανελλήνιες. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να μας "ακούσουν".Και εννοείται να προκηρυχθεί από τώρα. Μετά την ψήφιση τι νόημα έχει;
Γιατί να περισσέψουν; ξέρω εγώ κάτι κενά βιολογίας που θα του κάτσει κάλά ενός γυμναστή να τα κάνει. Γιατί τον πληροφορηκάριο θα τον χαλάσει; Εδώ ξέρω ότι τα έκαναν θεολόγοι. Έχει ώρες, ανάγκη και όρεξη να έχεις.
Παράθεση από: jak_13 στις Απριλίου 26, 2013, 12:47:43 amΠαράθεση από: gvasilis στις Απριλίου 26, 2013, 12:13:10 amΠαράθεση από: anixia στις Απριλίου 26, 2013, 12:11:27 amEγω το βλεπω πιο απλα-πονηρα.....Για να μη γινουν απολυσεις μονιμων 1) θα θυσιαστει το 70% των αναπληρωτων και 2) μονιμοι ξενογλωσσοι θα διδασκουν Ιστορια και κειμενα οπως οι πληροφορικαριοι μαθηματικα !Πιστευω εκει ''παιχτηκε'' το σεναριο μεταξυ ΟΛΜΕ και Υπουργειου ,ολα τ'αλλα τα ακουω βερεσε!λογικό.Το λογικό για μένα είναι ότι με την αύξηση του ωραρίου θα πλεονάζουν περισσότεροι μόνιμοι.Γιατί να περισσέψουν; ξέρω εγώ κάτι κενά βιολογίας που θα του κάτσει κάλά ενός γυμναστή να τα κάνει. Γιατί τον πληροφορηκάριο θα τον χαλάσει; Εδώ ξέρω ότι τα έκαναν θεολόγοι. Έχει ώρες, ανάγκη και όρεξη να έχεις.
Παράθεση από: gvasilis στις Απριλίου 26, 2013, 12:13:10 amΠαράθεση από: anixia στις Απριλίου 26, 2013, 12:11:27 amEγω το βλεπω πιο απλα-πονηρα.....Για να μη γινουν απολυσεις μονιμων 1) θα θυσιαστει το 70% των αναπληρωτων και 2) μονιμοι ξενογλωσσοι θα διδασκουν Ιστορια και κειμενα οπως οι πληροφορικαριοι μαθηματικα !Πιστευω εκει ''παιχτηκε'' το σεναριο μεταξυ ΟΛΜΕ και Υπουργειου ,ολα τ'αλλα τα ακουω βερεσε!λογικό.Το λογικό για μένα είναι ότι με την αύξηση του ωραρίου θα πλεονάζουν περισσότεροι μόνιμοι.
Παράθεση από: anixia στις Απριλίου 26, 2013, 12:11:27 amEγω το βλεπω πιο απλα-πονηρα.....Για να μη γινουν απολυσεις μονιμων 1) θα θυσιαστει το 70% των αναπληρωτων και 2) μονιμοι ξενογλωσσοι θα διδασκουν Ιστορια και κειμενα οπως οι πληροφορικαριοι μαθηματικα !Πιστευω εκει ''παιχτηκε'' το σεναριο μεταξυ ΟΛΜΕ και Υπουργειου ,ολα τ'αλλα τα ακουω βερεσε!λογικό.
Eγω το βλεπω πιο απλα-πονηρα.....Για να μη γινουν απολυσεις μονιμων 1) θα θυσιαστει το 70% των αναπληρωτων και 2) μονιμοι ξενογλωσσοι θα διδασκουν Ιστορια και κειμενα οπως οι πληροφορικαριοι μαθηματικα !Πιστευω εκει ''παιχτηκε'' το σεναριο μεταξυ ΟΛΜΕ και Υπουργειου ,ολα τ'αλλα τα ακουω βερεσε!
Τωρα είναι αργά για δάκρυα........Η δημόσια εκπαίδευση δεν έφτασε σε αυτό το χάλι από τη μια μέρα στην άλλη.Τ α λάθη των εκπαιδευτικών ήταν απλά τραγικά , μάλιστα κατάφεραν να στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίον τους. Πλέον εϊναι προφανές ότι το δημόσιο σχολείο θα είναι σχολείο στα χαρτιά. Η μάχη για τη μη αύξηση ωραρίου - με το ορθό επιχείρημα ότι με αυτό τον τρόπο υποβαθμίζεται περαιτέρω η δημόσια ΠΑιδεία - θα έπρεπε να είχε δοθεί πολύ πριν. Τότε που οι όλες οι κυβερνήσεις αδιαφορούσαν, τότε που η ιδιωτική εκπση ανθούσε, τότε που η παραπαιδεία ανθούσε, τότε που γινόταν διαγωνισμός ποιος θα έχει τις λιγώτερες ώρες, ποιος θα φύγει νωρίτερα και ποιός θα κάνει φροντιστηριάκι στη ζούλα..Τωρα αυτό που πρέπει να γίνει είναι να εργαστούν μεθοδικά ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, εκπαιδευτικοί, ώστε να κατανοήσει ο κόσμος ότι αποδεχόμαστε τα λάθη μας αλλά πρωτίστως η σημερινή κυβέρνηση ουδόλως ενδιαφέρεται για την ΠΑιδεία. Μία απεργία στις εξετάσεις θα καταστρέψει το όποιο κυρος εχει απομεινει στους εκπαιδευτικούς..
Μπα, μόλις διάβασα το άρθρο στο πολυνομοσχέδιο. Για τη δευτεροβάθμια λέει.Οι δημοσιογράφοι απλά δεν διαβάζουν προσεκτικά False alert, συγγνώμη!http://www.enikos.gr/data/files/3415976180c53255fe4d95a063868737.pdf σελίδες 87-88
Με καλά με τέτοιες συνθήκες στην παιδεία εγω προσωπικά δεν μου καίγεται καρφί να διορισθω! Θα κάνω κάτι άλλο , θα δώ τι , και όταν ηρεμήσουν τα πράγματα το ξαναβλεπουμε !