0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Sikat ''Καποιο'' ατομο με υπολογισμους μου αναφερε ,μαζι με ειδικης και Πρωτοβαθμια 3800 Αναπληρωτες .....Τι να πω!Μακαρι να ''πεσει'' εξω!
Παράθεση από: inw στις Απριλίου 26, 2013, 10:59:18 pmΠαράθεση από: resident στις Απριλίου 26, 2013, 10:44:55 pmσήμερα το μεσημέρι ζήτησαν το ωράριο των μόνιμων καθηγητών να υπολογιστεί +2 ώρες και να σταλεί στη δ/θμια.Κι όλα αυτά πριν καν ψηφιστεί η όποια αύξηση(δεν ξέρω αν ζητήθηκε από όλους τους νομούς αυτό,στον δικό μας πάντως έτσι έγινε)Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στην Κοζάνη,πάντως εκεί στη 1.30 ζήτησε ο διευθυντής τα στοιχεία. Εγω αναφερομαι ,Θεσσαλονικη.
Παράθεση από: resident στις Απριλίου 26, 2013, 10:44:55 pmσήμερα το μεσημέρι ζήτησαν το ωράριο των μόνιμων καθηγητών να υπολογιστεί +2 ώρες και να σταλεί στη δ/θμια.Κι όλα αυτά πριν καν ψηφιστεί η όποια αύξηση(δεν ξέρω αν ζητήθηκε από όλους τους νομούς αυτό,στον δικό μας πάντως έτσι έγινε)Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στην Κοζάνη,πάντως εκεί στη 1.30 ζήτησε ο διευθυντής τα στοιχεία.
σήμερα το μεσημέρι ζήτησαν το ωράριο των μόνιμων καθηγητών να υπολογιστεί +2 ώρες και να σταλεί στη δ/θμια.Κι όλα αυτά πριν καν ψηφιστεί η όποια αύξηση(δεν ξέρω αν ζητήθηκε από όλους τους νομούς αυτό,στον δικό μας πάντως έτσι έγινε)
Για να ακουστεί και μία διαφορετική άποψη από έναν εκπαιδευτικό. Καιρός ήταν να αυξηθεί το ωράριο εργασίας μας. Ίσως κάποια μέρα μάθουμε να δουλεύουμε κανονικά και να μην κοροιδεύουμε την κοινωνία.Οι 16 ώρες ήταν πρόκληση...