0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να πουν τι δηλαδή ότι επί και εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια αυτή η χώρα δουλεύει στον αυτόματο;;;Οτι όλα εξαρτάται από το φιλότιμο κάποιων .......;;;;Τι να που δηλαδή ότι δεν τους νοιάζει;;;;Απορώ που δεν καταλαβαίνουμε το αυτονόητο....Το παν είναι το χρήμα ρε παιδιά.Η χώρα έχει πτωχεύσει σε όλα τα επίπεδα...και επιβιώνουν οι μαυραγορίτες κάθε επιπέδου...τόσο απλά...τόσο αληθινά....@KostasMathΚαι γιατί να τους πάει σε άλλες υπηρεσίες αυτούς που αναφέρεις. Αφού ούτως ή άλλως μπορεί να μην τους ψηφίζουν. Γιατί για παράδειγμα να μην τους απολύσει και να παρακαλάνε και στις άλλες θέσεις του δημοσίου να παίρνει 8μηνα με 400 ευρώ το μήνα και σίγουρο ψήφο;;; ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑ
Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά από όσα διάβασα υπολογίζεται με την αύξηση του ωραρίου να εξοικονομήσουν περίπου 5000 αναπληρωτές. Δημιουργούνται υπεράριθμοι 300 μαθηματικοί 1950 πληροφορικής, 1000 ξένων γλωσσών, 1000 γυμναστές κ.α Η εφαρμογή της
@anixiaΗ κοινωνία έχει σταματήσει να διαβαζει, να καταλαβαίνει και να κρίνει.απλά καταπίνει. έχει γίνει ένας τέλειος καταναλωτής.Τι συζητάμε τώρα;;;Η κοινωνια μας πριν λίγα χρόνια είχε αξίες όπως:νύχι, μαλλί, νέο αυτοκίνητο, μπότοξ, σπα, διακοποδάνειο και την ολική αποχαύνωση.Αυτό γινόταν επί 20 χρόνια και έχουμε την απαίτηση να ξυπνήσουμε σε 2;Εδώ χάσανε λεφτά επί Χρηματιστηρίου, επί σπιτιών που αξίζουν 1/4 από αυτά που χρωστάνε, λεφτά εφάπαξ, συντάξεων κ.τ.λ. και ακόμα κάποιοι ζουν με το όνειρο της μονιμότητας στο Δημόσιο και της μη απόλεσης των κεκτημένων. Καλά το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;;;
δεν νομίζω ότι θα πάει μέχρι εκεί και ο λόγος είναι οι μηδενικές προσλήψεις + συνταξιοδοτήσεις = θα δώσει έλλειμμα και άρα κάλυψη τον "νέων" υπεράριθμων. Μάλιστα να με θυμηθείς οι μελλοντικοί "νέοι" υπεράριθμοι θα προσπαθούν όχι για ανατροπή του ΠΔ αλλά θα παρακαλούν να μην γίνουν προσλήψεις σε μόνιμο προσωπικό.Αυτή είναι η εκτίμηση που έχω όσο αφορά τις "προβατίνες" που αυτοαποκαλούνται εκπαιδευτικοί. Θυσία στην Τρόικα.
την αυξηση την ακουμε απο περυσι,δεν νομιζω καποιος νοημων να μην την περιμενε.Προς τι ο πανικος λοιπον...ευχομαι ομως την υστατη ωρα να ανατραπει η πολιτικη αυτη απο τους εκπαιδευτικους.Δεν παει καθολου αλλο.
Φιλε ICT θελουν ''κοτσια'' (Γνωση...) ο ρεαλισμος, η σκεψη ,η κριση,η μη ματαιοδοξια ,ο μη ναρκισσισμος και η δραση - αντιδραση, συμφωνω!
[bΌσοι είμαστε Αθήνα ελάτε να πάμε στις 6.30 στην ΟΛΜΕ !!!Πάμε να τους ξεφωνίσουμε μήπως ξυπνήσουν .Από ότι ακούω θα είμαστε πολλοί αναπληρωτές !!!Ελάτε να δουμε τι θα κάνουμε και αφήστε τις φιλολογίες του πληκτρολογίου .Όποιος θέλει να έρθει μαζί μας ας μου στείλει το τηλέφωνό του σε πμ.][/b]