0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρουμε τι ισχύει με τους υπεύθυνους εργαστηρίων και τους τομεάρχες;Δηλαδη οι υπεύθυνοι εργαστηρίων εξακολουθούν να έχουν - 3 ώρες απο το ωράριο που πρέπει να έχουν ή όχι.
killbilδε διαφωνώ με το σκεπτικό σου (ειδικά με το 3) αλλά θέλω να επισημάνω (για τα 1 και 2) ότι δε λαμβάνεις υπόψη ότι πολλοί συνάδελφοι (και ακόμα περισσότεροι μετά το +2) υπηρετούν την ίδια μέρα σε 2 σχολεία, και αυτό μπορεί να συμβαίνει και για 2-3 μέρες την βδομάδα.
Απλά στο εξωτερικό, σε κάποιες χώρες, έχουν την προσωπική τους αίθουσα, όπου είναι και γραφείο τους και εκεί τα κάνουν όλα, διόρθωση γραπτών, δέχονται γονείς, προετοιμασία, έχουν υπολογιστή κλπ!
Είμαι διορισμένη 7 χρόνια και το επόμενο έτος πάω στον όγδοο, με ειδικότητα ΠΕ 19. Στο σχολείο που έχω την οργανική θέση με 5 διδακτικές ώρες και 3 εργαστηρίου πληροφορικής δεν συμπληρώνω το υποχρεωτικό μου ωράριο και συμφωνα με το Π.Δ πολλοί συνάδερφοι μου στην ίδια περιοχή μετάθεσης δεν καλύπτουν το ωράριο τους. Για ΄β ανάθεση στα μαθηματικά, φέτος στο σχολείο πήρανε ωρομίσθια, του χρόνου με την αύξηση ωραρίου ο μαθηματικός ίσως να καλύπτει τις ώρες της ωρομίσθιας. θέλω να ρωτήσω οι υποχρεωτικές μεταθέσεις μόνο στην οικεία περιφέρειακή διεύθυνση που ανήκεις ή και σε άλλες θα μπορείς να κάνεις αίτηση όταν θα ξεκινήσουν να γίνονται αιτήσεις;
Πουθενά στον κόσμο δε δουλεύουν οι καθηγητές με συγκεκριμένο ωράριο! Γιατί υποτιμάτε τους εαυτούς σας και την εκπαίδευση εξισώνοντάς τη με τις διοικητικές υπηρεσίες; Σε λίγο θα ζητήσετε να έχουν και στα Πανεπιστήμια αυστηρό ωράριο!!!