0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
2. Το παραπάνω σημαίνει ότι ΟΛΟΙ (μαθητες-καθηγητές) κάθονται στο ΣΧΟΛΕΙΟ ως τις 4 το απόγευμα. Οι καθηγητές που δεν έχουν κάποια εκπαιδευτική δραστηριότητα ασχολούνται με την προετοιμασία τους ή με διοικητικά θέματα του σχολείου.
Φαίνεται ότι τους υπολογισμούς τους τους κάνανε υπολογίζοντας ότι πάλι θα αποσπάσουν ένα κάρο εκπαιδευτικούς δεξιά-αριστερά.Αυτό κι αν είναι πολυδιάστατο σκάνδαλο, αν αληθεύει...
τα σχολεία είναι ανοικτά ανά πάσα στιγμή. Αυτό αποδείξαμε.Πότε θα τους απολύσουμε εμέις αυτούς? αυτό είναι το ερώτημα. Πότε θα βάλουμε μυαλό?
υπαρχει μια πληροφορια για αυξηση επιπλεον 2 ωρων στα μεσα της επομενης χρονιας
Να τολμήσω μια πρόβλεψη; Αυτό μάλλον θα ακούγεται σαν το "καλό" σενάριο σύντομα. Εμένα μου μυρίζει ανθρώπινο ΑΙΜΑ. ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ και πολλές μάλιστα. Κι όπως λένε τα γιαπάκια "χτες"...
Έτσι, απλά δεν αναστρέφεται ( πλέον. Είναι αργά)."Περαστικά μας" συνάδελφοι. Ας προσέχαμε
Παράθεση από: PA στις Μαΐου 29, 2013, 07:03:38 pmΈτσι, απλά δεν αναστρέφεται ( πλέον. Είναι αργά)."Περαστικά μας" συνάδελφοι. Ας προσέχαμεΜάλιστα κ. Φουκουγιάμα! Ήρθε για άλλη μια φορά το τέλος της Ιστορίας. Καμιά άλλη αντίδραση εκτός από ηττοπάθεια και αυτομαστίγωμα (την άλλη όψη του ωχαδερφισμού και της λογικής "αρκεί εγώ να τη γλυτώσω" που μας οδήγησαν ως εδώ) έχετε να μας προτείνετε;