0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι σήμερα άκουσα και άλλο καλό ( από ανθρώπους που ήταν δίπλα μου-δεν τους ήξερα).Έλεγαν ότι αυτό που μας χρειάζεται ( σε εμάς τους "τεμπέληδες"), είναι να υποχρεωθούμε να εργαστούμε καθ' όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, σε υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων ( ώστε να μπορούν να πάρουν άδεια οι εκεί εργαζόμενοι), και οι υπόλοιποι να παρουσιάζονται 8-2 στο σχολείο τους ( μέχρι να καθοριστεί το σε ποια υπηρεσία χρειάζεται να πάνε να βοηθήσουν).Χωρίς να θέλω να κρίνω λεπτομερώς την εν λόγω τοποθέτηση, πιθανολογώ ότι ίσως και να είχε μερικές καλές πλευρές κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα: 1) Θα ικανοποιηθεί το "κοινό περί δικαίου αίσθημα" ( "Οι τεμπέληδες τιμωρήθηκαν") 2) Θα μάθει ο κλάδος χρήσιμα πράγματα ( όπως π.χ. ότι άλλο είναι να προφέρεις την λέξη "αγώνας", και άλλο να κάνεις αγώνα).Τι να πω κι εγώ εδώ που ( με δική μας ευθύνη) καταντήσαμε?
...καλά μην μου πείτε ότι αυτό που λέει ο PA δεν τα έχετε ακούσει---γιατί προσωπικά ουκ ολίγες φορές έχω πέσει σε τέτοιες κουβέντες...
εγώ δεν κάνω dislike στην άποψη που έχουν κάποιοι άσχετοι με την εκπαίδευσηκάνω dislike σε έναν συνάδελφο που υιοθετεί τέτοιες απόψεις για όλους τους συναδέλφους του.Αν εσύ θέλεις την αξιοπρέπεια, την υπόληψη σου, την επιστημοσύνη σου, τον κόπο σου, την παιδεία σου, το επάγγελμα σου να τα ταυτίσεις με την εργασία στην καθαριότητα για να αλλάξεις γνώμη στην "κοινωνία" να πας εσύ! Ντροπή! Τίποτα άλλο.
Για κατάργηση 4.000 οργανικών θέσεων Γυμναστών και Πληροφορικής κάνει λόγο η ΕΡΤ!!!!!!!
Παράθεση από: kinegiros στις Μαΐου 30, 2013, 12:11:50 amεγώ δεν κάνω dislike στην άποψη που έχουν κάποιοι άσχετοι με την εκπαίδευσηκάνω dislike σε έναν συνάδελφο που υιοθετεί τέτοιες απόψεις για όλους τους συναδέλφους του.Αν εσύ θέλεις την αξιοπρέπεια, την υπόληψη σου, την επιστημοσύνη σου, τον κόπο σου, την παιδεία σου, το επάγγελμα σου να τα ταυτίσεις με την εργασία στην καθαριότητα για να αλλάξεις γνώμη στην "κοινωνία" να πας εσύ! Ντροπή! Τίποτα άλλο.Θα σε ρωτήσω από που συμπέρανες ότι "εγώ θέλω να ταυτίσω την εργασία μου - δηλαδή την εργασία του εκπαιδευτικού - με την εργασία στην καθαριότητα προκειμένου να εξευμενίσω την κοινή γνώμη", με την ελπίδα ότι θα απαντήσεις συγκεκριμένα.Αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον την απάντησή σου, μια και με βάση τα μηνύματά μου προκύπτει το συμπέρασμα ότι απλά ανέφερα περιστατικό που υπέπεσε στην αντίληψή μου ( για πολλοστή φορά μάλιστα), χωρίς -φυσικά- να υποστηρίζω τις απόψεις που απλά άκουσα να διατυπώνονται εκεί.
Χωρίς να θέλω να κρίνω λεπτομερώς την εν λόγω τοποθέτηση, πιθανολογώ ότι ίσως και να είχε μερικές καλές πλευρές κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα: 1) Θα ικανοποιηθεί το "κοινό περί δικαίου αίσθημα" ( "Οι τεμπέληδες τιμωρήθηκαν") 2) Θα μάθει ο κλάδος χρήσιμα πράγματα ( όπως π.χ. ότι άλλο είναι να προφέρεις την λέξη "αγώνας", και άλλο να κάνεις αγώνα).Τι να πω κι εγώ εδώ που ( με δική μας ευθύνη) καταντήσαμε?