0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα να κάνω μια αφελής ερώτηση.Αν διαπιστώναμε το τι έρχεται πριν 2-3 χρόνια και κάναμε τότε την αντίδραση μας τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα θα ήταν τότε και τώρα διαφορετικά;ακόμα και να είχαμε διαφορετικούς εκπροσώπους που θα αντιδρούσαν με διαφορετικό τρόπο ποιος μα κάνει να πιστεύουμε ότι θα άλλαζε η όποια προδιαγεγραμμένη πορεία του κλάδου;Θα παρακαλούσα όποιον ενδιαφέρεται να απαντήσει να μου το πει με κάποια στοιχεία και επιχειρήματα τα οποία να ανταποκρίνονται όσο το δυνατόν περισσότερο στην πραγματικότητα που βρίσκεται σήμερα η ελληνική κοινωνία.
PA σε λάθος συναδέλφους απευθύνεσαι! Νομίζω ότι γνωρίζεις πολύ καλά όπως και εγώ ποιο είναι είναι το γενικό προφίλ των μελών του φόρουμ. Οι περισσότεροι είναι νέοι στην εκπαίδευση μην πω αδιόριστοι και επομένως τους αδικείς όταν τους φορτώνεις τις αμαρτίες του κλάδου. Ακόμη και οι παλαιότεροι εδώ μέσα βοηθάνε τα μέλη με την εμπειρία τους, δεν νομίζω να έχουν άλλη ζωή στο σχολείο. Οι εκπαιδευτικοί που συναίνεσαν με την ψήφο τους ή την συμπεριφορά τους στην απαξίωση του κλάδου μας στα μάτια του κόσμου για πολλούς λόγους δεν διαβάζουν αναλύσεις στα φόρουμ και πολύ περισσότερο επαναλαμβανόμενες μακροσκελείς όπως είναι οι δικές σου. Γι αυτό το λόγο δημιουργείς αντιπάθειες και δίκαια δέχεσαι προσωπικές επιθέσεις ακόμη και προσβολές και συ βέβαια δίκαια κάνεις αναφορά στον συντονιστή.Μπορεί εσύ να μην προσβάλλεις κάποιον προσωπικά αλλά προσβάλλεις ολόκληρον τον κλάδο. Μερικές φορές χάνεις και εσύ την ψυχραιμία σου και γίνεσαι το ίδιο σκληρός με την κυβέρνηση και τιμωρός των αδιόριστων και των νέων εκπαιδευτικών που τουλάχιστον εδώ στο φόρουμ έχουν τις ίδιες απόψεις για τα λάθη του κλάδου μας. Η ένσταση είναι μόνο στην εμμονή σου για αυτοενοχοποίηση, μεταμέλεια και αποδοχή τιμωρίας ακόμη και με το 8-4 προς τέρψη του λαϊκού αισθήματος.
Επιτέλους αν θέλουμε να έχουμε το κύρος και το σεβασμό ως εκπαιδευτικοι, θα πρεπει να φερόμαστε αναλογα. Λεμε λειτουργημα! Ποιό ακριβως? της αγωγής?Λοιπόν, ας μείνουμε στο θέμα και ας αφήσουμε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις κατα μέρος. [/color] [/size] [/font] [/i]