0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά , "καλές" περιοχές στην παραμεθώριο ή "εύκολα" δυσπρόσιτα υπάρχουν?
εγω παλι ψαχνω για ενα "δυσκολο" δυσπροσιτο για να εγκατασταθω μονιμα... εχω βρει πληροφοριες για πολλες υποψηφιες περιοχες, προς απογοητευση μου. [οχι αρκετα "δυσκολες"]δε θελω πολλες ανεσεις... εχετε να προτεινετε κατι? (προτιμουνται νησια)για παραδειγμα κατι που να μην ηλεκτροδοτειται??[εννοειται οτι θα πρεπει να "εχει" ζωη και μαλιστα εντονη.... δε γερασαμε κιολας]
καλησπερα. ειμαι πε60 στους διοριστεους β φουρνιας κ μιας κ περναει ο καιρος εχω αρχισει να σκεφτομαι τον που θα διοριστω πρωτα ο θεος (γιατι αμα δεν το δω δεν θα το πιστεψω). μενω πειραια αλλα εχω εντοπιοτητα σε ενα δυσπροσιτο νησι των δωδεκανησων. περσυ κ προπερσυ απ'οτι ειχα κοιταξει δεν υπηρχε σαν επιλογη οταν ειχαν βγει οι αιτησεις. πως μπορω να μαθω αν φετος θα υπαρχει κενο. οχι τπτ τωρα με τα 3 χρονια υποχρεωτικη παραμονη πρεπει να προσεξουμε κ τις επιλογες μας.
κατά πόσο αυτοί οι πίνακες των οργανικών κενών - εχουν δημοσιευτεί και απο άλλες διευθύνσεις- είναι αντιπροσωπευτικοί ;υπάρχει πιθανότητα αυτές οι θέσεις να καλυφθούν με μεταθέσεις υπεραρίθμων ή αποσπασμένων ;
Παράθεση από: zouki στις Μαΐου 25, 2010, 12:11:38 amκαλησπερα. ειμαι πε60 στους διοριστεους β φουρνιας κ μιας κ περναει ο καιρος εχω αρχισει να σκεφτομαι τον που θα διοριστω πρωτα ο θεος (γιατι αμα δεν το δω δεν θα το πιστεψω). μενω πειραια αλλα εχω εντοπιοτητα σε ενα δυσπροσιτο νησι των δωδεκανησων. περσυ κ προπερσυ απ'οτι ειχα κοιταξει δεν υπηρχε σαν επιλογη οταν ειχαν βγει οι αιτησεις. πως μπορω να μαθω αν φετος θα υπαρχει κενο. οχι τπτ τωρα με τα 3 χρονια υποχρεωτικη παραμονη πρεπει να προσεξουμε κ τις επιλογες μας.Πέρα από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Δωδεκανήσου μπορείς να καλέσεις κάποιο αιρετό του ΠΥΣΠΕ που επίσης είναι ενημερωμένοι. Κάνοντας google search βρήκα Αιρετός ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου Γκουτζιαμάνης Γεώργιος 6944263293 e-mail: ggoutziamanis@gmail.comκαι ένα σχετικό με αυτά που συζητάμε άρθρο τουΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ Π.Υ.Σ.Π.Ε ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ (14.05.2010)http://www.alfavita.gr/ank_b/ank5_5_10_1406.php (χωρίς το google τι θα κάναμε...; )Ελπίζω να βγάλεις άκρη.
Παράθεση από: vgargan στις Μαΐου 27, 2010, 05:40:47 pmΠαράθεση από: zouki στις Μαΐου 25, 2010, 12:11:38 amκαλησπερα. ειμαι πε60 στους διοριστεους β φουρνιας κ μιας κ περναει ο καιρος εχω αρχισει να σκεφτομαι τον που θα διοριστω πρωτα ο θεος (γιατι αμα δεν το δω δεν θα το πιστεψω). μενω πειραια αλλα εχω εντοπιοτητα σε ενα δυσπροσιτο νησι των δωδεκανησων. περσυ κ προπερσυ απ'οτι ειχα κοιταξει δεν υπηρχε σαν επιλογη οταν ειχαν βγει οι αιτησεις. πως μπορω να μαθω αν φετος θα υπαρχει κενο. οχι τπτ τωρα με τα 3 χρονια υποχρεωτικη παραμονη πρεπει να προσεξουμε κ τις επιλογες μας.Πέρα από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Δωδεκανήσου μπορείς να καλέσεις κάποιο αιρετό του ΠΥΣΠΕ που επίσης είναι ενημερωμένοι. Κάνοντας google search βρήκα Αιρετός ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου Γκουτζιαμάνης Γεώργιος 6944263293 e-mail: ggoutziamanis@gmail.comκαι ένα σχετικό με αυτά που συζητάμε άρθρο τουΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ Π.Υ.Σ.Π.Ε ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ (14.05.2010)http://www.alfavita.gr/ank_b/ank5_5_10_1406.php (χωρίς το google τι θα κάναμε...; )Ελπίζω να βγάλεις άκρη.Οι νεοδιόριστοι δεν καλύπτουν οργανικά κενά, αλλά λειτουργικά.
AnnaB σε παρακαλώ μπορείς να εξηγήσεις ποια η διαφορά μεταξύ λειτουργικών και οργανικων κενών και γιατί οι νεοδιόριστοι ξεχρεώνουν οργανική θέση,αφού όπως λες καλύπτουν λειτουργικά κενά