0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σαν πραγματικό 24μηνο προσλαμβάνεσαι μόνο αν έχεις και επιτυχία ΑΣΕΠ. Από εκεί και πέρα πας με 40%. Τώρα, επειδή οι 24μηνιτες θα πάνε σαν 40% , δεν παίζει ρόλο η επιτυχία ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: LIAV στις Μαΐου 25, 2010, 06:58:36 pmΠιστεύω ότι λόγω της μείωσης των μονίμων οι αναπληρωτές δεν μπορεί να μειωθούν πολύ - ίσως και καθόλου. Το θέμα είναι ότι αν δεν πάρει καθόλου 24μηνήτες όπως ακούστηκε, η βάση διορισμού του 40% θα εκτοξευθεί στα 26+ μόρια!!! Και μιλάω για τη βάση διορισμού του 2011-12!!σε μια ημερίδα, ρώτησα κάποιους συνδικαλιστές και μου είπανε ότι αναμένεται 50%μείωση στους μόνιμους και 70% στους αναπληρωτές. Τέλος μου είπαν ότι μόνο για την επόμενη χρονιά τα τμήματα των παιδιών θα είναι 27αρια και όχι 30αρια όπως είχε αρχικά ειπωθεί.Εγω αυτό που ξέρω είναι ότι δεν μπορείς να προεξοφλείς πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς πόσους μόνιμους και πόσους αναπληρωτές θα χρειαστείς. Δεν μπορείς να υπολογίσεις τα κενά εκ των προτέρων...Οκ μπορείς λόγω κρίσης να μιλήσεις για κάποιες μειώσεις προσλήψεων άλλα όχι με ποσοστά και αριθμούς, είναι απλά αδύνατον. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν βαρεθεί να εκτείθονται!!!!!
Πιστεύω ότι λόγω της μείωσης των μονίμων οι αναπληρωτές δεν μπορεί να μειωθούν πολύ - ίσως και καθόλου. Το θέμα είναι ότι αν δεν πάρει καθόλου 24μηνήτες όπως ακούστηκε, η βάση διορισμού του 40% θα εκτοξευθεί στα 26+ μόρια!!! Και μιλάω για τη βάση διορισμού του 2011-12!!
Ρε παιδια, πραγματικά πιστεύετε ότι είναι θέμα υπουργού και συγκεκριμένων προσώπων? Η γνώμη μου είναι ότι η στρατηγική της κυβέρνησης είναι ενιαία. Εννοείται πως έχω κ γω στην μπούκα την Διαμαντοπούλου, όπως όλοι μας, γιατί αυτή εκφράζει την αντιδραστική πολιτική της κυβέρνησης εν προκειμένω, αλλά πραγματικά πιστεύω, ότι ακόμα και αν παραιτηθεί και έρθει κάποιος άλλος τα ίδια ακριβώς θα κάνει, μη σας πω και χειρότερα. Όλο το υπουργικό συμβούλιο δέχεται εντολές άνωθεν και αυτές οι εντολές είναι "πιέστε όσο μπορείτε". Μακάρι να ήταν μόνο η Διαμαντοπούλου η "κακιά" και να μπορούσε αυτό να αλλάξει, αλλά δυστυχώς είναι όλοι τους αλήτες.Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να μελετήσουμε και να ερμηνεύσουμε σωστά το νέο νομοσχέδιο, να κάνουμε μία εκτίμηση πόσους μπορεί να πάρουν και να δούμε τι θα κάνουμε όσοι δεν θα είμαστε μέσα ούτε φέτος, γιατί αλλιώς είχαμε σχεδιάσει τη ζωή μας κ αλλιώς μας τα φέρανε...
Παράθεση από: astralin στις Μαΐου 26, 2010, 01:09:53 pmΡε παιδια, πραγματικά πιστεύετε ότι είναι θέμα υπουργού και συγκεκριμένων προσώπων? Η γνώμη μου είναι ότι η στρατηγική της κυβέρνησης είναι ενιαία. Εννοείται πως έχω κ γω στην μπούκα την Διαμαντοπούλου, όπως όλοι μας, γιατί αυτή εκφράζει την αντιδραστική πολιτική της κυβέρνησης εν προκειμένω, αλλά πραγματικά πιστεύω, ότι ακόμα και αν παραιτηθεί και έρθει κάποιος άλλος τα ίδια ακριβώς θα κάνει, μη σας πω και χειρότερα. Όλο το υπουργικό συμβούλιο δέχεται εντολές άνωθεν και αυτές οι εντολές είναι "πιέστε όσο μπορείτε". Μακάρι να ήταν μόνο η Διαμαντοπούλου η "κακιά" και να μπορούσε αυτό να αλλάξει, αλλά δυστυχώς είναι όλοι τους αλήτες.Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να μελετήσουμε και να ερμηνεύσουμε σωστά το νέο νομοσχέδιο, να κάνουμε μία εκτίμηση πόσους μπορεί να πάρουν και να δούμε τι θα κάνουμε όσοι δεν θα είμαστε μέσα ούτε φέτος, γιατί αλλιώς είχαμε σχεδιάσει τη ζωή μας κ αλλιώς μας τα φέρανε...Κάνεις μεγάλο λάθος. Η Διαμαντοπούλου έχει μεγάλο πρόβλημα με τους εκπαιδευτικούς, στην ουσία προσωπικό. Αν παρακολουθούσες όλες τις δηλώσεις της σχετικά με τους εκπαιδευτικούς, θα το διαπίστωνες. Εγώ πιστεύω ότι τους μισεί.
Παράθεση από: paschalist στις Μαΐου 26, 2010, 01:36:13 pmΠαράθεση από: astralin στις Μαΐου 26, 2010, 01:09:53 pmΡε παιδια, πραγματικά πιστεύετε ότι είναι θέμα υπουργού και συγκεκριμένων προσώπων? Η γνώμη μου είναι ότι η στρατηγική της κυβέρνησης είναι ενιαία. Εννοείται πως έχω κ γω στην μπούκα την Διαμαντοπούλου, όπως όλοι μας, γιατί αυτή εκφράζει την αντιδραστική πολιτική της κυβέρνησης εν προκειμένω, αλλά πραγματικά πιστεύω, ότι ακόμα και αν παραιτηθεί και έρθει κάποιος άλλος τα ίδια ακριβώς θα κάνει, μη σας πω και χειρότερα. Όλο το υπουργικό συμβούλιο δέχεται εντολές άνωθεν και αυτές οι εντολές είναι "πιέστε όσο μπορείτε". Μακάρι να ήταν μόνο η Διαμαντοπούλου η "κακιά" και να μπορούσε αυτό να αλλάξει, αλλά δυστυχώς είναι όλοι τους αλήτες.Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να μελετήσουμε και να ερμηνεύσουμε σωστά το νέο νομοσχέδιο, να κάνουμε μία εκτίμηση πόσους μπορεί να πάρουν και να δούμε τι θα κάνουμε όσοι δεν θα είμαστε μέσα ούτε φέτος, γιατί αλλιώς είχαμε σχεδιάσει τη ζωή μας κ αλλιώς μας τα φέρανε...Κάνεις μεγάλο λάθος. Η Διαμαντοπούλου έχει μεγάλο πρόβλημα με τους εκπαιδευτικούς, στην ουσία προσωπικό. Αν παρακολουθούσες όλες τις δηλώσεις της σχετικά με τους εκπαιδευτικούς, θα το διαπίστωνες. Εγώ πιστεύω ότι τους μισεί.Τι να σου πω, μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες και να πάρει σύντομα πόδι και να αλλάξουν τα πράγματα... όλα μπροστά μας είναι...