0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι και ποιον εχουν να φοβηθουνε; η ιστορια πολλακις μας εχει διδαξει οτι ολα με αγωνες κατακτωνται. δεν τους πνιγει η αδικια; και εν τελλει τι εχουμε να χασουμε;
Δυστυχώς κάποιοι από μας κουράστηκαν και να αντιδρούν και να μην βλέπουν αποτέλεσμα (μιλάω και για τον εαυτό μου). Όταν έχεις περάσει από επετηρίδα (περίμενε 10 χρόνια και ΘΑ διοριστείς) και έρχεται ο τότε υπουργός και σου λέει : "Οχι, μόνο με ΑΣΕΠ θα διορίζεσαι τζάμπα περίμενες" αντιδράς και απέχεις από τον διαγωνισμό (χάνεις λοιπόν την 2η ευκαιρία). Και βλέπεις άλλους που δεν αντέδρασαν να περνάνε και να διορίζονται και τότε λες "δε γίνεται θα δώσω κι εγώ τι αντίδραση και κολοκύθια έμεινα πάλι απ' έξω" . Έρχεται μετά επιτυχία στον ΑΣΕΠ αλλά χάσιμο του διορισμού για 1 μόριο και λές δεν πειράζει την άλλη φορά θα τα καταφέρω. Σε άλλα δυο χρόνια το ίδιο σκηνικό χάσιμο του διορισμού για 1,5 μόριο αυτή τη φορά!!! Απελπισία αλλά λες δεν πειράζει γιατί σε παίρνουν αναπληρώτρια μετά από τόσο κόπο και τόση λαχτάρα να μπεις στην τάξη. Και αρχίζεις να ηρεμείς λες εντάξει άργησα αλλά τα κατάφερα... Και να η νέα υπουργός με νέες ιδέες και όρεξη για "αλλαγές". Και αρχίζεις να ανησυχείς, λες έχει γούστο να μείνω πάλι απ' έξω τώρα που κοντεύω να διοριστώ μόνιμη. Και πάλι αντιδράς και κάνεις απεργίες ... Και τι κατάλαβα...νάμαι τώρα πάλι στα ίδια να αγωνιώ μαζί με τόσους άλλους περισσότερο ή λιγότερο αδικημένους από μένα. Δεν μπορώ να ακούω άλλο για αδικίες ... Επιτέλους γιατί πρέπει να πληρώνουμε πάντα την επιθυμία του κάθε υπουργού "να αφήσει έργο"; Συγνώμη για την πολυλογία αλλά κουράστηκα και να αντιδρώ και να περιμένω 20 χρόνια.
Συγνώμη, να ρωτήσω κάτι....διαβαζω και ξαναδιαβάζω το πολυνομοσχέδιο...Κλειδώνει τον πίνακα Αναπληρωτών έτσι? Τόσο καιρό είχα την εντύπωση ότι κλειδώνει τον Ενιαίο Πίνακα Διορισμών που μπαίνουν όσοι δουλεύουν αναπληρωτες!! Μπορεί κάποιος να μου πει, γιατι τα εχω μπερδέψει...Το 40%, που λένε, είναι το ποσοστό που διορίζει μόνιμους από τον πίνακα αναπληρωτών ή από τον ενιαίο πίνακα διορισμών?? (τα χω κανει κουλουβάχατα!!!)
Παράθεση από: anni_e στις Ιουλίου 16, 2010, 10:11:19 amΣυγνώμη, να ρωτήσω κάτι....διαβαζω και ξαναδιαβάζω το πολυνομοσχέδιο...Κλειδώνει τον πίνακα Αναπληρωτών έτσι? Τόσο καιρό είχα την εντύπωση ότι κλειδώνει τον Ενιαίο Πίνακα Διορισμών που μπαίνουν όσοι δουλεύουν αναπληρωτες!! Μπορεί κάποιος να μου πει, γιατι τα εχω μπερδέψει...Το 40%, που λένε, είναι το ποσοστό που διορίζει μόνιμους από τον πίνακα αναπληρωτών ή από τον ενιαίο πίνακα διορισμών?? (τα χω κανει κουλουβάχατα!!!)Ok!!το διάβασα στο πολυνομοσχέδιο..40% από τον ενιαίο των αναπληρωτών!!!