0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γινετε να υπαρχει περασμενη προυπηρεσια το ανωτατο οριο της χρονιας 9.77 οταν ολοι εχουμε 9.66 καθως προσληφθήκαμε στις 2 σεπτεμβρίου και οχι 1σεπτεμβρη?τρεις συναδελφοι εχουν 9.77 οταν εγω που προσλήφθηκα απο την αρχη της χρονιας ως αναπληρωτρια εχω 9.66 οπως και οι υπολοιποι.θα το ρωτησω στο υπουργειο αλλα θα ήθελα και την γνωμη σας
Παράθεση από: maraki28 στις Ιουλίου 23, 2010, 07:46:30 pmγινετε να υπαρχει περασμενη προυπηρεσια το ανωτατο οριο της χρονιας 9.77 οταν ολοι εχουμε 9.66 καθως προσληφθήκαμε στις 2 σεπτεμβρίου και οχι 1σεπτεμβρη?τρεις συναδελφοι εχουν 9.77 οταν εγω που προσλήφθηκα απο την αρχη της χρονιας ως αναπληρωτρια εχω 9.66 οπως και οι υπολοιποι.θα το ρωτησω στο υπουργειο αλλα θα ήθελα και την γνωμη σαςΚαι μένα με προβληματίζει αυτό το γεγονός. Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανένας με προϋπηρεσία 9.7. Εγώ έχω εντοπίσει 4 συναδέλφους (μπορεί να είναι και περισσότεροι, δεν ξέρω) με 9.7 μόρια φετινή προϋπηρεσία. Παραθέτω τη σειρά τους στον ενιαίο να τους δείτε, μήπως και γνωρίζετε κάτι για το θέμα και υπάρχει κάποια λογική εξήγηση: Οι συνάδελφοι με σειρά 157, 268, 435, 455. Περιμένω την άποψή σας ...γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι.
πως γινεται αυτο;
Τ Παράθεση από: filiopets στις Ιουλίου 24, 2010, 03:04:03 pmΠαράθεση από: maraki28 στις Ιουλίου 23, 2010, 07:46:30 pmγινετε να υπαρχει περασμενη προυπηρεσια το ανωτατο οριο της χρονιας 9.77 οταν ολοι εχουμε 9.66 καθως προσληφθήκαμε στις 2 σεπτεμβρίου και οχι 1σεπτεμβρη?τρεις συναδελφοι εχουν 9.77 οταν εγω που προσλήφθηκα απο την αρχη της χρονιας ως αναπληρωτρια εχω 9.66 οπως και οι υπολοιποι.θα το ρωτησω στο υπουργειο αλλα θα ήθελα και την γνωμη σαςΚαι μένα με προβληματίζει αυτό το γεγονός. Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανένας με προϋπηρεσία 9.7. Εγώ έχω εντοπίσει 4 συναδέλφους (μπορεί να είναι και περισσότεροι, δεν ξέρω) με 9.7 μόρια φετινή προϋπηρεσία. Παραθέτω τη σειρά τους στον ενιαίο να τους δείτε, μήπως και γνωρίζετε κάτι για το θέμα και υπάρχει κάποια λογική εξήγηση: Οι συνάδελφοι με σειρά 157, 268, 435, 455. Περιμένω την άποψή σας ...γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Το κοίταξα και είναι όλες οι συνάδελφοι από νομό Φθοιωτιδας. Ο νομός δίνει μία μέρα παραπάνω. Λογικά αυτό δεν στέκει. Δεν έχει δικαίωμα να δώσει ο νομός (αλλά μάλλον το συγκεκριμμένο γραφείο) μόρια μιας ημέρας παραπάνω. Γνωρίζω κοπέλα που για μία μέρα δεν είναι στο 40%. Πρέπει να διορθωθεί. Μάλλον θα είναι λάθος του καταχωρητή της προϋπηρεσίας του γραφείου που υπηρετούσαν οι συγκεκριμμένες συνάδελφοι. Θα διορθωθεί όμως;
Παράθεση από: Asars στις Ιουλίου 24, 2010, 03:39:56 pmΤ Παράθεση από: filiopets στις Ιουλίου 24, 2010, 03:04:03 pmΠαράθεση από: maraki28 στις Ιουλίου 23, 2010, 07:46:30 pmγινετε να υπαρχει περασμενη προυπηρεσια το ανωτατο οριο της χρονιας 9.77 οταν ολοι εχουμε 9.66 καθως προσληφθήκαμε στις 2 σεπτεμβρίου και οχι 1σεπτεμβρη?τρεις συναδελφοι εχουν 9.77 οταν εγω που προσλήφθηκα απο την αρχη της χρονιας ως αναπληρωτρια εχω 9.66 οπως και οι υπολοιποι.θα το ρωτησω στο υπουργειο αλλα θα ήθελα και την γνωμη σαςΚαι μένα με προβληματίζει αυτό το γεγονός. Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανένας με προϋπηρεσία 9.7. Εγώ έχω εντοπίσει 4 συναδέλφους (μπορεί να είναι και περισσότεροι, δεν ξέρω) με 9.7 μόρια φετινή προϋπηρεσία. Παραθέτω τη σειρά τους στον ενιαίο να τους δείτε, μήπως και γνωρίζετε κάτι για το θέμα και υπάρχει κάποια λογική εξήγηση: Οι συνάδελφοι με σειρά 157, 268, 435, 455. Περιμένω την άποψή σας ...γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Το κοίταξα και είναι όλες οι συνάδελφοι από νομό Φθοιωτιδας. Ο νομός δίνει μία μέρα παραπάνω. Λογικά αυτό δεν στέκει. Δεν έχει δικαίωμα να δώσει ο νομός (αλλά μάλλον το συγκεκριμμένο γραφείο) μόρια μιας ημέρας παραπάνω. Γνωρίζω κοπέλα που για μία μέρα δεν είναι στο 40%. Πρέπει να διορθωθεί. Μάλλον θα είναι λάθος του καταχωρητή της προϋπηρεσίας του γραφείου που υπηρετούσαν οι συγκεκριμμένες συνάδελφοι. Θα διορθωθεί όμως;