0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
maraki28 σε ευχαριστώ! Θα ήθελα όμως να μου ξεκαθαρίσεις το εξής :αν δεν κάνω φέτος τα χαρτιά μου χάνω τη θέση μου στον πίνακα διορισμών και του 24μηνου μόνο για φέτος; Δηλαδή του χρόνου αν ξανακάνω αίτηση θα βρίσκομαι πιο ψηλά στον πίνακα; Συγνώμη που ρωτάω αλλά όταν έχεις οικογένεια είναι πολύ δύσκολο να ξεσπιτωθείς και η επιλογή να μείνεις άλλη μια χρονιά αναπληρώτρια είναι πολύ δελεαστική αφού θα είσαι κοντά στο σπίτι σου.
Πάντως όπως και να το δεις είναι ψιλοαπαράδεκτο να βγάζει ο συνδικαλιστικός φορέας τα στοιχεία (που όπως φαίνεται από την ακρίβειά τους αντλούνται από τη σχετική εγκύκλιο) χωρίς να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου. Πόσο μάλλον, όταν τα πετάνε έτσι ξερά στο site με μια ένδειξη "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ" και χωρίς ούτε μια λέξη σχετικα με την πηγή της πληροφορίας. Γράψε ρε αδερφέ κατιτίς. Πες ότι το είδες στο φλυτζάνι, ότι έριξες ταρώ... γράψε κάτι. Παίζεις με την αγωνία των μελών σου δηλαδή? Σόρρυ αν παρεκτρέπομαι... αλλά η ανακοίνωση της ΔΟΕ παραπέμπει περισσότερο σε δημοσίευμα της Espresso, άσχετα αν κατα πάσα πιθανότητα δίνει τα σωστά στοιχεία...