0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dimitra68 στις Αυγούστου 03, 2010, 02:38:21 pmΠαράθεση από: alexel στις Αυγούστου 03, 2010, 02:11:51 pmΕσείς κορίτσια που συμφωνείτε,κατεβήκατε στις πορείες?περιττη η ερωτηση σου συναδελφεγιατί εσεις που κατεβήκατε τι καταφέρατε??οχι μόνο στον κλάδο μας αλλά και όλοι όσοι ήταν στους δρόμους το χειμώνα, π.χ πρόσφατα οι οδηγοί φορτηγών...τι καταφεραν??Τα πράγματα για κάποια χρόνια είναι προδικασμένα!!Δυστηχώς οι εξαγγελίες του κυβερνώντος κόμματος και ειδικά για τον κλαδο μας, προ εκλογων ήταν ψεύτικες!!!!!Καλά κάνετε και πάτε στις πορείες αλλά και εγώ εχω το δικαίωμα να μην ξοδεύω βενζίνη 150πήγαινε+150 χλμ ελα, για να παρεβρίσκομαι σε αυτές!!!!!!
Παράθεση από: alexel στις Αυγούστου 03, 2010, 02:11:51 pmΕσείς κορίτσια που συμφωνείτε,κατεβήκατε στις πορείες?περιττη η ερωτηση σου συναδελφε
Εσείς κορίτσια που συμφωνείτε,κατεβήκατε στις πορείες?
ερωτηση.τα ατομα που θα διορισει ειναι ολα μαζι στον εννιαιο πινακα διορισμων;παρακαλω ας μου απαντησει οποιος γνωριζει. ευχαριστω.
ευχαριστω. στον εννιαιο διορισμων εχω 280 σειρα.στο 24μηνο εχω 258. αναρωτιεμαι μηπως εχω καμμια πιθανοτητα