0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα!Κοιμάμαι και ξυπανάω με το pde. Mήπως είπε η Δ. πόσους δασκάλους και νηπιαγωγούς αναπληρωτές θα πάρει έστω και συνολικά;Α ν ξέρει λάποιος ας μου απαντήσει γιατί η αγωνία είναι μεγάλη. Να έχουμε δουλειά έστω...έτσι όπως έχουμε καταντήσει!
Παράθεση από: MENIA στις Αυγούστου 06, 2010, 12:03:17 pmκαλημέρα!Κοιμάμαι και ξυπανάω με το pde. Mήπως είπε η Δ. πόσους δασκάλους και νηπιαγωγούς αναπληρωτές θα πάρει έστω και συνολικά;Α ν ξέρει λάποιος ας μου απαντήσει γιατί η αγωνία είναι μεγάλη. Να έχουμε δουλειά έστω...έτσι όπως έχουμε καταντήσει!Το ιδιο και εγω συναδελφε...με σειρα 650 περιπου στο πινακα αναπλητρωτων(συμφωνα με το πινακα που εβγαλε ενασ συναδελφος εδω στο forum,αφου αφαιρεσε τους διοριστεους) εχω ελπιδες γαι αναπληρωση φετος?Να έχουμε δουλειά έστω,έτσι όπως έχουμε καταντήσει !
Ξέρει μήπως κάποιος να μου πει γιατί στον πίνακα των διορισμών γράφει μόνο την προυπηρεσία και όχι την επιτυχία στον τελευταίο ΑΣΕΠ? Σ αυτόν τον πίνακα δε μετράει η επιτυχία του ΑΣΕΠ ? γιατί είμαι γύρω στο 670 του ΑΣΕΠ και είχα ελπίδες ίσώς του χρονου αν κάνει συμπληρωματικούς διορισμούς.