Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: LK στις Ιουλίου 09, 2010, 03:09:13 pmΠαράθεση από: lens888 στις Ιουλίου 09, 2010, 01:46:10 pmπαιδια, για αυτους που εχουν παρει μεταθεση και ανηκουν απο τον Ιουλιο σε καινουργια δευτεροβαθμια-σχολειο τι γινεται?θα δηλωθουν τα στοιχεια πριν την μεταθεση ή μετα την μεταθεση?ρωταω γιατι η μισθοδοσια θα γινεται μεχρι τον Δεκεμβριο του 2010 απο το παλιο σχολειο και λογικα ο ατομικος φακελος θα αργησει να παει απο την παλια δευτεροβαθμια στην καινουργιαθα μας βρουνε αν δηλωσουμε τα καινουργια στοιχεια?sorry, μολις το ειδα. Συχνες Ερωτησεις ν.39.......Για διαφώτισε και εμένα. Το παλιό σχολείο πρέπει να βάλω;39. Εκπαιδευτικός που έχει πάρει μετάθεση ποια ταχυδρομική διεύθυνση απασχόλησης πρέπει να δηλώσει; αυτή που ήταν μέχρι πρόσφατα ή τη νέα ταχυδρομική διεύθυνση στην οποία θα υπάγεται; Θα δηλώσει την νέα ταχυδρομική διεύθυνση εργασίας.Το λέει στις συχνές ερωτήσεις του Υπουργείου εσωτερικών!
Παράθεση από: lens888 στις Ιουλίου 09, 2010, 01:46:10 pmπαιδια, για αυτους που εχουν παρει μεταθεση και ανηκουν απο τον Ιουλιο σε καινουργια δευτεροβαθμια-σχολειο τι γινεται?θα δηλωθουν τα στοιχεια πριν την μεταθεση ή μετα την μεταθεση?ρωταω γιατι η μισθοδοσια θα γινεται μεχρι τον Δεκεμβριο του 2010 απο το παλιο σχολειο και λογικα ο ατομικος φακελος θα αργησει να παει απο την παλια δευτεροβαθμια στην καινουργιαθα μας βρουνε αν δηλωσουμε τα καινουργια στοιχεια?sorry, μολις το ειδα. Συχνες Ερωτησεις ν.39.......Για διαφώτισε και εμένα. Το παλιό σχολείο πρέπει να βάλω;
παιδια, για αυτους που εχουν παρει μεταθεση και ανηκουν απο τον Ιουλιο σε καινουργια δευτεροβαθμια-σχολειο τι γινεται?θα δηλωθουν τα στοιχεια πριν την μεταθεση ή μετα την μεταθεση?ρωταω γιατι η μισθοδοσια θα γινεται μεχρι τον Δεκεμβριο του 2010 απο το παλιο σχολειο και λογικα ο ατομικος φακελος θα αργησει να παει απο την παλια δευτεροβαθμια στην καινουργιαθα μας βρουνε αν δηλωσουμε τα καινουργια στοιχεια?sorry, μολις το ειδα. Συχνες Ερωτησεις ν.39.......
Η εφαρμογή της απογραφής είναι διαθέσιμη από αυτόν τον σύνδεσμο και λειτουργεί πιλοτικά για όλους τους υπόχρεους με στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητας του συστήματος έως την Κυριακή 11/7, 4μμ. Κατά τη διάρκεια της πιλοτικής λειτουργίας μπορεί να εμφανιστούν κάποιες μικρές αστάθειες. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας. Σημειώνεται πως η εφαρμογή δεν θα λειτουργεί για λόγους συντήρησης από 11:00 έως 11:30 και 16:00 έως 18:00 κάθε ημέρα κατά την διάρκεια της πιλοτικής φάσης. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.Άρα μόλις άνοιξε για όλους;Καλή επιτυχία...
Έχει καταφέρει κανείς να ολοκληρώσει την απογραφή;Τι ρωτάω τώρα!
Η εφαρμογή της απογραφής είναι διαθέσιμη από αυτόν τον σύνδεσμο και λειτουργεί πιλοτικά για όλους τους υπόχρεους με στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητας του συστήματος έως την Κυριακή 11/7, 9μμ.Κατά τη διάρκεια της πιλοτικής λειτουργίας μπορεί να εμφανιστούν κάποιες μικρές αστάθειες. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας. Προτείνουμε (α) να έχετε διαβάσει τις οδηγίες συμπλήρωσης και (β) να εξοικειωθείτε με το έντυπο προετοιμασίαςΑ, καλά το κειμενάκι αυτό αλλάζει συνέχεια! Εγώ πάντως έχω κολλήσει στο σημείο που εισάγουμε κλάδο, ειδικότητα και βαθμό. Δεν μου ανοίγουν με τίποτα!
Παράθεση από: soul στις Ιουλίου 09, 2010, 04:35:46 pmΈχει καταφέρει κανείς να ολοκληρώσει την απογραφή;Τι ρωτάω τώρα! ΜΟΝΟ ΕΓΩ!Προχτές. Ο τολμών νικά.!
Παράθεση από: LK στις Ιουλίου 09, 2010, 09:55:33 amΠαράθεση από: soul στις Ιουλίου 09, 2010, 09:35:56 amΠοια η διαφορά ανάμεσα σε προσωπικό του Δημοσίου και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και οι καθηγητές σε ποιο ανήκουμε; Εμείς ανήκουμε σε προσωπικό του δημοσίου.Δεν ανήκουμε στην κατηγορία "Δημόσιες Υπηρεσίες" αλλά στην κατηγορία "ΝΠΔΔ". Τα σχολεία είναι ΝΠΔΔ.Εγώ με τη φόρμα γενικά έχω πρόβλημα. Δε μου ανοίγει τις περισσότερες λίστες.
Παράθεση από: soul στις Ιουλίου 09, 2010, 09:35:56 amΠοια η διαφορά ανάμεσα σε προσωπικό του Δημοσίου και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και οι καθηγητές σε ποιο ανήκουμε; Εμείς ανήκουμε σε προσωπικό του δημοσίου.
Ποια η διαφορά ανάμεσα σε προσωπικό του Δημοσίου και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και οι καθηγητές σε ποιο ανήκουμε;
ΜΟΝΟ ΕΓΩ!Προχτές. Ο τολμών νικά.!