Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, είπαν πως ίσως να δώσουν μια μέρα παράταση για όσους το ΑΦΜ τους τελειώνει σε 1. Θα βγει επίσημη ανακοίνωση... Ξανατονίζω, είπαν ίσως, μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου, καθώς πλέον δεν έχω εμπιστοσύνη, σε όσα λένε....
Αφου το πτυχιο σου δεν έχει τίτλο δεν γράφεις τιποτατο έχει και στις συχνές ερωτήσεις
Απογράφηκα σήμερα 7:50 το πρωί ταχύτατα χωρίς προβλήματα (αν και ξέχασα να πατήσω προσθήκη στους τίτλους σπουδών και αναγκάστηκα και τα πέρασα όλα τα στοιχεία από την αρχη). Πάντως έσωσα στον σκληρό δίσκο όλη τη σελιδα με τα στοιχεία μου και τους κωδικούς πρόσβασης που μας δίνονται για μελλοντική χρήση. Ηλεκτρονικό μήνυμα δεν έλαβα αλλά νομίζω ότι μας καλύπτουν οι κωδικοί πρόσβασης!Τελικά πολύ κακό για το τίποτα!
Εγώ ολοκλήρωσα χθες τη διαδικασία δίνοντας κ το email μου κ έχω 2 ερωτήσεις για όσους έχουν κάνει το ίδιο:1.Λάβατε κάποιο email επιβεβαίωσης μετά την ολοκλήρωση της απογραφής σας;Εγώ πάντως δεν έλαβα τίποτα...2.Ευτυχώς σημείωσα σε ένα χαρτί τον κωδικό απογραφής.Αυτός αποτελείται από 3 αριθμούς κ 10 λατινικούς χαρακτήρες(σε κεφαλαία κ πεζά κ ανακατεμένοι με τους αριθμούς),συνολικά δηλαδή 13 χαρακτήρες.Κ σ'εσάς το ίδιο συνέβη;;
Μεταφέρω από το http://apografi.gov.gr/faq.html#62.............53. Είμαι εκπαιδευτικός και υπηρετώ σε σχολική μονάδα. Τι πρέπει να συμπληρώσω στο πεδίο «Φορέας Απασχόλησης»; (Κατηγορία 3)Στο πεδίο «Φορέας Οργανικής Θέσης» θα επιλέξετε «Δημόσιες Υπηρεσίες» και στη συνέχεια θα επιλέξετε «Υπουργείο Παιδείας, Δια