Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sensible στις Ιουλίου 13, 2010, 05:02:24 pmΡε παιδιά μόλις πριν λίγο πάω να ξανακάνω απογραφή και πάλι όταν τσεκάρω Φορέας Οργανικής (ίδιος με απασχόλησης) στην προεπισκόπηση έχει κενά τα Οργανικός Φορέας και Υπηρεσία!!!!Και επαναλαμβάνω μήπως είναι το αυτονόητο ότι δεν τα ξαναγράφουν όταν είναι ίδια με πάνω!!ΗΜΑΡΤΟΝ πια με τους άθλιους που μας ταλαιπωρούν καλοκαιριάτικα..Και σε μένα το ίδιο. Τώρα ξανακοίταξα το έγγραφο στο οποίο έχω σώσει την απογραφή. Μου βγάζει φορέα απασχόλησης (Υπουργείο) και υπηρεσία (σχολείο) αλλά όχι φορέα οργανικής ενώ θυμάμαι πως είχα τσεκάρει το 'ίδιος'. Μου φαίνεται θα το αφήσω ως έχει.
Ρε παιδιά μόλις πριν λίγο πάω να ξανακάνω απογραφή και πάλι όταν τσεκάρω Φορέας Οργανικής (ίδιος με απασχόλησης) στην προεπισκόπηση έχει κενά τα Οργανικός Φορέας και Υπηρεσία!!!!Και επαναλαμβάνω μήπως είναι το αυτονόητο ότι δεν τα ξαναγράφουν όταν είναι ίδια με πάνω!!ΗΜΑΡΤΟΝ πια με τους άθλιους που μας ταλαιπωρούν καλοκαιριάτικα..
Παράθεση από: knkn στις Ιουλίου 13, 2010, 04:28:59 pmΠαράθεση από: lena98 στις Ιουλίου 13, 2010, 04:09:37 pmMόλις επικοινώνησα με το 1500. Τους ρώτησα <<αυτοί που πήραν μετάθεση ποιο σχολείο θα πρέπει να δηλώσουν το παλιό ή το νέο :>>. Μου απάντησαν ότι τους ενδιαφέρει να δηλώσουμε το σχολείο που θα μισθοδοτούμαστε την ημερομηνία της απογραφής και μέχρι το τέλος του χρόνου για να γίνει διασταύρωση των στοιχείων μας και υπηρεσιακά.Οπότε ορθώς δήλωσα το προηγούμενο σχολείο.Εγώ δήλωσα τη νέα ΔΙΔΕ και μέσα σε παρένθεση το νέο σχολείο στο οποίο έχω προσωρινή τοποθέτηση.Λες να μου βάλουν κακό βαθμό ? Δηλαδη στον φορεα οργανικής (φετος την απεκτησα) να βαλω το περσινο σχολειο που θα με πληρωνει μεχρι τελος χρονιας;Ε, πια, ας επικοινωνήσουν μαζί μας να μας ρωτήσουν. Εγώ δεν ξαναπογράφομαι.
Παράθεση από: lena98 στις Ιουλίου 13, 2010, 04:09:37 pmMόλις επικοινώνησα με το 1500. Τους ρώτησα <<αυτοί που πήραν μετάθεση ποιο σχολείο θα πρέπει να δηλώσουν το παλιό ή το νέο :>>. Μου απάντησαν ότι τους ενδιαφέρει να δηλώσουμε το σχολείο που θα μισθοδοτούμαστε την ημερομηνία της απογραφής και μέχρι το τέλος του χρόνου για να γίνει διασταύρωση των στοιχείων μας και υπηρεσιακά.Οπότε ορθώς δήλωσα το προηγούμενο σχολείο.Εγώ δήλωσα τη νέα ΔΙΔΕ και μέσα σε παρένθεση το νέο σχολείο στο οποίο έχω προσωρινή τοποθέτηση.Λες να μου βάλουν κακό βαθμό ? Δηλαδη στον φορεα οργανικής (φετος την απεκτησα) να βαλω το περσινο σχολειο που θα με πληρωνει μεχρι τελος χρονιας;
Mόλις επικοινώνησα με το 1500. Τους ρώτησα <<αυτοί που πήραν μετάθεση ποιο σχολείο θα πρέπει να δηλώσουν το παλιό ή το νέο :>>. Μου απάντησαν ότι τους ενδιαφέρει να δηλώσουμε το σχολείο που θα μισθοδοτούμαστε την ημερομηνία της απογραφής και μέχρι το τέλος του χρόνου για να γίνει διασταύρωση των στοιχείων μας και υπηρεσιακά.Οπότε ορθώς δήλωσα το προηγούμενο σχολείο.
Μόλις πήρα το 1500 απο περιέργεια και μου είπαν να δηλώσω το καινούριο σχολείο!!!!!!
Παράθεση από: Tarzan στις Ιουλίου 13, 2010, 07:17:57 pmΜόλις πήρα το 1500 απο περιέργεια και μου είπαν να δηλώσω το καινούριο σχολείο!!!!!! Όταν πήρα το μεσημέρι το 1500 και μένα στην αρχή μου απάντησε αμέσως το νέο σχολείο. Όταν της εξήγησα ότι είμαι σε διάθεση ΠΥΣΔΕ με προσωρινή τοποθέτηση σε σχολείο από το οποίο θα μισθοδοτούμαι από τις αρχές του χρόνου ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα μισθοδοτούμαι από το παλιό σχολείο που ανήκει σε άλλη ΔΙΔΕ , μου ζήτησε να περιμένω λίγα λεπτά και στη συνέχεια ήρθε στο τηλέφωνο άλλη συνάδελφός της και αφού της εξήγησα το πρόβλημα μου απάντησε ότι καλώς δήλωσα το παλιό σχολείο και ότι τους ενδιαφέρει το σχολείο που μισθοδοτούμαστε τη στιγμή της απογραφής μας και μέχρι το τέλος του χρόνου για να γίνει η διασταύρωση και υπηρεσιακά με την απογραφή που κάνουν και οι εκκαθαριστές των σχολείων. Επικονώνησα με τη διευθύντρια του παλιού μου σχολείου όπου μου είπε ότι απέγραψε όλους όσους μισθοδοτούνται από το σχολείο μέχρι το τέλος του χρόνου και συνεπώς έτσι και μένα.Αυτό της είπαν και από τη ΔΙΔΕ που ανήκει το σχολείο. Τα συμπεράσματα δικά σας . Δεν αντέχω άλλο με την απογραφή. Αυτό που κατάλαβα είναι αυτό που γράφει και κάποιος άλλος συνάδελφος τους ενδιαφέρει απλώς να απογραφούμε ότι ελλιπές ή ανακριβές στοιχείο υπάρχει θα επικοινωνήσουν μαζί μας .....
Είχα ολοκληρώσει την απογραφή μου πριν τις 12 Ιουλίου.Είχα επιλέξει:Φορέας απασχόλησης: Δ/νσεις Αθμιας κ
Όταν έστειλες ερώτημα σου στο εν λόγω e-mail, τους ανέφερες και τον κωδικό που έλαβες με το πέρας της απογραφής ή μονάχα ονοματεπώνυμο; Ευχαριστώ