Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: iona στις Ιουλίου 14, 2010, 12:58:27 pmγνωρίζει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος είναι διακοπές?ο αφμ μου λήγει σε 8 και εκείνες τις μερες θα λείπω!τι πρέπει να κάνω?να πάρω στη πρωτοβάθμια?Δεν μπορούμε να απογραφούμε πριν από την ημερομηνία που "λήγει" ο ΑΦΜ μας;
γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος είναι διακοπές?ο αφμ μου λήγει σε 8 και εκείνες τις μερες θα λείπω!τι πρέπει να κάνω?να πάρω στη πρωτοβάθμια?
Αντίθετα με το ΟΧΙ του συναδέλφου παραπάνω, θεωρώ πως ΝΑΙ μπορείς να απογραφείς αρκεί να το κάνεις μετά τα μεσάνυχτα όπως έκανα κι εγώ με ΑΦΜ 9. Και θα πρότεινα να το κάνεις κι εσύ.
Σχετικά με τη μεταμεσονύκτια απογραφή: Πήρα τηλέφωνο πριν από 10 λεπτά στο 1500 και η υπάλληλος μου είπε ότι είναι δυνατόν να απογραφεί κανείς μετά τις 12:00, τότε, λέει, ανοίγει το σύστημα για όλα τα ΑΦΜ. Επίσης, λεπτομέρεια που ίσως να έχει αναφερθεί και παραπάνω, δε διάβασα όλα τα posts: βάζουμε τον κωδικό λογαριασμού της ΔΕΗ που έρχεται στο σπίτι μας είτε αυτός είναι στο όνομά μας είτε όχι, δεν έχει σημασία αν πληρώνουμε εμείς το ρεύμα, αλλά πού βρίσκεται το ακίνητο (ουσιαστικά τον θέλουν για ταυτοποίηση της διεύθυνσης κατοικίας).
Συμπληρώνουμε κάτι στη θέση ευθύνης;;; Δεν είναι μόνο για διευθυντές-υποδιευθυντές-προϊσταμένους κτλ. αυτό;;;