Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: AnnaB στις Ιουλίου 14, 2010, 04:02:33 pmΠαράθεση από: iona στις Ιουλίου 14, 2010, 12:58:27 pmγνωρίζει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος είναι διακοπές?ο αφμ μου λήγει σε 8 και εκείνες τις μερες θα λείπω!τι πρέπει να κάνω?να πάρω στη πρωτοβάθμια?Δεν μπορούμε να απογραφούμε πριν από την ημερομηνία που "λήγει" ο ΑΦΜ μας;Αντίθετα με το ΟΧΙ του συναδέλφου παραπάνω, θεωρώ πως ΝΑΙ μπορείς να απογραφείς αρκεί να το κάνεις μετά τα μεσάνυχτα όπως έκανα κι εγώ με ΑΦΜ 9. Και θα πρότεινα να το κάνεις κι εσύ.
Παράθεση από: iona στις Ιουλίου 14, 2010, 12:58:27 pmγνωρίζει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος είναι διακοπές?ο αφμ μου λήγει σε 8 και εκείνες τις μερες θα λείπω!τι πρέπει να κάνω?να πάρω στη πρωτοβάθμια?Δεν μπορούμε να απογραφούμε πριν από την ημερομηνία που "λήγει" ο ΑΦΜ μας;
γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος είναι διακοπές?ο αφμ μου λήγει σε 8 και εκείνες τις μερες θα λείπω!τι πρέπει να κάνω?να πάρω στη πρωτοβάθμια?
πως τα κατάφερες????χθες ήμουν μέχρι τις 2 και κάτι και δε μπόρεσα να κάνω τίποτα!!!ισχύει και σήμερα αυτό ή μπα?Παράθεση από: my8os στις Ιουλίου 14, 2010, 06:20:13 pmΠαράθεση από: AnnaB στις Ιουλίου 14, 2010, 04:02:33 pmΠαράθεση από: iona στις Ιουλίου 14, 2010, 12:58:27 pmγνωρίζει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος είναι διακοπές?ο αφμ μου λήγει σε 8 και εκείνες τις μερες θα λείπω!τι πρέπει να κάνω?να πάρω στη πρωτοβάθμια?Δεν μπορούμε να απογραφούμε πριν από την ημερομηνία που "λήγει" ο ΑΦΜ μας;Αντίθετα με το ΟΧΙ του συναδέλφου παραπάνω, θεωρώ πως ΝΑΙ μπορείς να απογραφείς αρκεί να το κάνεις μετά τα μεσάνυχτα όπως έκανα κι εγώ με ΑΦΜ 9. Και θα πρότεινα να το κάνεις κι εσύ.
Είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που καταφέραμε να φτιαξουμε ουρές αναμονής ακόμη και στο internet!
Κάτι για όσους έχουν πάρει μετάθεση.Πιστεύω ότι πρέπει να βάλουμε τη νέα μας ΔΔΕ στην οποία ανήκουμε από 1-7-2010 και στα σχόλια στο τέλος να αναφέρουμε ότι ως 31-12-2010 θα μισθοδοτούμαστε από την παλιά μας ΔΔΕ-σχολείο.Μου φαίνεται η καλύτερη λύση γιατί οι μισοί λένε το κοντό τους και οι άλλοι το μακρύ τους (στο 1500).Εξάλλου υπάρχει και η απάντηση 39 που αν δεν την τηρήσεις μπορούν να σου ζητήσουν το λόγο, ενώ αν την τηρήσεις ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ που δε γνώριζαν ότι μισθοδοτείσαι από την παλιά ΔΔΕ
Παράθεση από: jtsop στις Ιουλίου 15, 2010, 10:44:48 amκαραγκιοζιλικια, τώρα: HTTP Status 404 - /Apografi/enter.seamtype Status reportmessage /Apografi/enter.seamdescription The requested resource (/Apografi/enter.seam) is not available.JBoss Web/2.1.3.GAΑληθεύει ότι το έδωσαν σε φοιτητές να το υλοποιήσουν?Δεν αμφισβητώ τις γνώσεις των παιδιών, που μπορεί να είναι και υψηλότατες, αμφισβητώ το χρονικό περιθώριο που μπορεί να τους έδωσαν για δοκιμές, δεδομένης της σχετικής απειρίας τους...
καραγκιοζιλικια, τώρα: HTTP Status 404 - /Apografi/enter.seamtype Status reportmessage /Apografi/enter.seamdescription The requested resource (/Apografi/enter.seam) is not available.JBoss Web/2.1.3.GA
Παράθεση από: indygo στις Ιουλίου 14, 2010, 11:05:53 pmΕίμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που καταφέραμε να φτιαξουμε ουρές αναμονής ακόμη και στο internet! Απίθανη η ατάκα σου!