Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
"Υπαρχει σφαλμα στη σελιδα"... καμμια ανταποκριση που τουδωσα αφμ (και η συνδεση μου λειτουργει κανονικα)[/quoteκαι σε μενα το ιδιο γραφει....
Επειδή είμαι σε διακοπές , τώρα βρήκα την ευκαιρία να μπω στο ίντερνετ. Είναι δυνατόν κάποιος μόνο με τον ΑΦΜ να έχει πρόσβαση σε προσωπικά στοιχεία ; ΑΦΜ βρίσκονται διαθέσιμοι σε πολλές περιπτώσεις, είτε στο διαδίκτυο ειτε σε μισθοδοτικές καταστάσεις ...Τι λέτε εσείς;
Αν αναφλερεσαι στο θέμα της απογραφής, θεωρώ πως με το ΑΦΜ θα μπορει καποιος να δει τον αρχικο κωδικό που μας δώσανε,τον οποιο δεν ξέρω αν θα χρησιμοποιησουμε ή αν ειναι απλά αποδεικτικο στοιχειο ότι κάναμε απογραφη.Ωστοσο τα υπολοιπα προσωπικα μας στοιχεια δε θα μπορει να τα δει γιατι θα μας στειλουν άλλον κωδικο με sms ή e-mail
Ξ‘Ο
Παράθεση από: soul στις Αυγούστου 03, 2010, 07:30:36 pmΑν αναφλερεσαι στο θέμα της απογραφής, θεωρώ πως με το ΑΦΜ θα μπορει καποιος να δει τον αρχικο κωδικό που μας δώσανε,τον οποιο δεν ξέρω αν θα χρησιμοποιησουμε ή αν ειναι απλά αποδεικτικο στοιχειο ότι κάναμε απογραφη.Ωστοσο τα υπολοιπα προσωπικα μας στοιχεια δε θα μπορει να τα δει γιατι θα μας στειλουν άλλον κωδικο με sms ή e-mailΜε την επιλογή "εκτύπωση" δεν μπορεί κάποιος να εκτυπώσει τα στοιχεία; Ρωτάω, γιατί εδώ που είμαι δεν έχω εκτυπωτή και η πρόσβαση στο ίντερνετ γίνεται μετ' εμποδίων.υγ. Συγνώμη για το ακαταλαβίστικο μήνυμα, το οποίο και διέγραψα. Έκανα την αποστολή μέσω κινητού τηλεφώνου και , όπως φάνηκε, δεν εμφανίστηκαν οι ελληνικοί χαρακτήρες. Παρακαλώ, να διαγραφεί και η παράθεση του επόμενου μηνύματος καθώς το λάθος οφείλεται στο δαίμονα της τεχνολογίας και όχι σε μένα.
Συνάδελφοι, υπάρχει κάτι νεότερο για την απογραφη;Ο εκκαθαριστής μου (δ/ντης του σχολειου) μου είπε ότι έχει στειλει τα στοιχεια μας.Ωστοσο στην σελιδα του υπ.εσωτερικών εξακολουθεί να μου βγάζει το μήνυμα ότι ο εκκαθαριστης δεν έχει στειλει στοιχεια μου εσεις έχετε μαθει κάτι;;;
Σκέφτομαι ότι μάλλον το μηνυμα γράφτηκε στην αρχή και τώρα που έχουν αρχίσει οι διασταυρώσεις στοιχειων δεν το έχουν ανανεώσει!Θα δούμε...Για ό,τι νεότερο θα ενημερώνουμε ο ενας τον άλλον