*

Ψηφοφορία

Πώς βρήκατε τη διαδικασία απογραφής;

Δύσκολη
9 (14.1%)
Εύκολη
22 (34.4%)
Εύκολη αλλά με κάποια προβλήματα
32 (50%)
Δεν γνωρίζω: Απογράφηκα μέσω τρίτων
1 (1.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 63

Αποστολέας Θέμα: Απογραφή Δημοσίων Υπαλλήλων  (Αναγνώστηκε 450193 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΑΝΚΑΛ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Απογραφή Δημοσίων Υπαλλήλων
« Απάντηση #1106 στις: Αυγούστου 01, 2010, 09:56:47 pm »
"Υπαρχει σφαλμα στη σελιδα"... καμμια ανταποκριση που τουδωσα αφμ (και η συνδεση μου λειτουργει κανονικα)
[/quote
και σε μενα το ιδιο γραφει....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:23:55 »

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1107 στις: Αυγούστου 03, 2010, 11:36:36 am »
οι εκκαθαριστες τα εχουν δει ολα με τα απολυτηρια που ηθελαν αλλαγη φετος καποιοι ακομα ψαχνουν μαθητες να τους φερουν πισω το λαθος απολυτηριο... Φυσικα και δεν εχουν στειλει ολα τα στοιχεια ,υπομονη, ολα θα γινουν με τους ρυθμους του δημοσιου παραδοσιακα...

Αποσυνδεδεμένος mk75

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1108 στις: Αυγούστου 03, 2010, 11:39:54 am »
Απο το πρωι ακουω τους εκπροσωπους των 'κλειστων' επαγγελματων να χρησιμοποιουν το ιδιο επιχειρημα οτι ειναι παρα πολλοι ηδη για να εκφρασουν την αντιθεση τους.
Πλακα πλακα σκεφτομαι οτι αν επιτραπει και σε αλλες ειδικοτητες (εκτος των ηδη γνωστων) να διδασκουν καποια μαθηματα η υπαρχουσες ειδικοτητες να διδασκουν αλλα μαθηματα πχ Μαθηματικοι να διδασκουν φυσικη και τουμπαλιν η μηχανικοι να διδασκουν μαθηματικα και φυσικη το ιδιο επιχερημα εχουμε και εμεις.
(Σημειωση στην Αγγλια στα σχολεια Μαθηματικα διδασκουν και Οικονομολογοι αλλα και αλλες ειδικοτητες).

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1109 στις: Αυγούστου 03, 2010, 12:10:09 pm »
Επειδή είμαι σε διακοπές , τώρα βρήκα την ευκαιρία να μπω στο ίντερνετ.
Είναι δυνατόν κάποιος μόνο με τον ΑΦΜ να έχει πρόσβαση σε προσωπικά στοιχεία ;  ΑΦΜ βρίσκονται διαθέσιμοι σε πολλές περιπτώσεις, είτε στο διαδίκτυο ειτε σε μισθοδοτικές καταστάσεις ...
Τι λέτε εσείς;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:23:55 »

Αποσυνδεδεμένος soul

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1110 στις: Αυγούστου 03, 2010, 07:30:36 pm »
Επειδή είμαι σε διακοπές , τώρα βρήκα την ευκαιρία να μπω στο ίντερνετ.
Είναι δυνατόν κάποιος μόνο με τον ΑΦΜ να έχει πρόσβαση σε προσωπικά στοιχεία ;  ΑΦΜ βρίσκονται διαθέσιμοι σε πολλές περιπτώσεις, είτε στο διαδίκτυο ειτε σε μισθοδοτικές καταστάσεις ...
Τι λέτε εσείς;

Αν αναφλερεσαι στο θέμα της απογραφής, θεωρώ πως με το ΑΦΜ θα μπορει καποιος να δει τον αρχικο κωδικό που μας δώσανε,τον οποιο δεν ξέρω αν θα χρησιμοποιησουμε ή αν ειναι απλά αποδεικτικο στοιχειο ότι κάναμε απογραφη.
Ωστοσο τα υπολοιπα προσωπικα μας στοιχεια δε θα μπορει να τα δει γιατι θα μας στειλουν άλλον κωδικο με sms ή e-mail
“Η ευτυχία δημιουργεί φίλους, Η δυστυχία τους δοκιμάζει”

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1111 στις: Αυγούστου 04, 2010, 01:35:00 am »
Αν αναφλερεσαι στο θέμα της απογραφής, θεωρώ πως με το ΑΦΜ θα μπορει καποιος να δει τον αρχικο κωδικό που μας δώσανε,τον οποιο δεν ξέρω αν θα χρησιμοποιησουμε ή αν ειναι απλά αποδεικτικο στοιχειο ότι κάναμε απογραφη.
Ωστοσο τα υπολοιπα προσωπικα μας στοιχεια δε θα μπορει να τα δει γιατι θα μας στειλουν άλλον κωδικο με sms ή e-mail
Με την επιλογή "εκτύπωση" δεν μπορεί κάποιος να εκτυπώσει τα στοιχεία; Ρωτάω, γιατί εδώ που είμαι δεν έχω εκτυπωτή και η πρόσβαση στο ίντερνετ γίνεται μετ' εμποδίων.

υγ. Συγνώμη για το ακαταλαβίστικο μήνυμα, το οποίο και διέγραψα. Έκανα την αποστολή μέσω κινητού τηλεφώνου και , όπως φάνηκε, δεν εμφανίστηκαν οι ελληνικοί χαρακτήρες. Παρακαλώ, να διαγραφεί και η παράθεση του επόμενου μηνύματος καθώς το λάθος οφείλεται στο δαίμονα της τεχνολογίας και όχι σε μένα.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 04, 2010, 09:47:07 am από syrrahm »

Αποσυνδεδεμένος miltosmpi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος soul

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1113 στις: Αυγούστου 04, 2010, 05:24:05 pm »
Με την επιλογή "εκτύπωση" δεν μπορεί κάποιος να εκτυπώσει τα στοιχεία; Ρωτάω, γιατί εδώ που είμαι δεν έχω εκτυπωτή και η πρόσβαση στο ίντερνετ γίνεται μετ' εμποδίων.

υγ. Συγνώμη για το ακαταλαβίστικο μήνυμα, το οποίο και διέγραψα. Έκανα την αποστολή μέσω κινητού τηλεφώνου και , όπως φάνηκε, δεν εμφανίστηκαν οι ελληνικοί χαρακτήρες. Παρακαλώ, να διαγραφεί και η παράθεση του επόμενου μηνύματος καθώς το λάθος οφείλεται στο δαίμονα της τεχνολογίας και όχι σε μένα.

Με την επιλογη ''εκτυπωση'' απλώς εκτυπώνεις τον κωδικό σου και κανένα άλλο στοιχειο.
Ελπίζω με αυτόν τον κωδικό να μην μπορεί κάποιος αργοτερα να μπαίνει στα στοιχεία μας!

Αποσυνδεδεμένος soul

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1114 στις: Αυγούστου 10, 2010, 02:07:04 pm »
Συνάδελφοι, υπάρχει κάτι νεότερο για την απογραφη;
Ο εκκαθαριστής μου (δ/ντης του σχολειου) μου είπε ότι έχει στειλει τα στοιχεια μας.
Ωστοσο στην σελιδα του υπ.εσωτερικών εξακολουθεί να μου βγάζει το μήνυμα ότι ο εκκαθαριστης δεν έχει στειλει στοιχεια μου ???
εσεις έχετε μαθει κάτι;;;

Αποσυνδεδεμένος suliet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1115 στις: Αυγούστου 10, 2010, 02:47:22 pm »
Συνάδελφοι, υπάρχει κάτι νεότερο για την απογραφη;
Ο εκκαθαριστής μου (δ/ντης του σχολειου) μου είπε ότι έχει στειλει τα στοιχεια μας.
Ωστοσο στην σελιδα του υπ.εσωτερικών εξακολουθεί να μου βγάζει το μήνυμα ότι ο εκκαθαριστης δεν έχει στειλει στοιχεια μου ???
εσεις έχετε μαθει κάτι;;;

και σε μένα ακόμα το ίδιο βγάζει...τι γίνεται τελικά??? ???

Αποσυνδεδεμένος soul

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1116 στις: Αυγούστου 10, 2010, 02:51:42 pm »
Σκέφτομαι ότι μάλλον το μηνυμα γράφτηκε στην αρχή και τώρα που έχουν αρχίσει οι διασταυρώσεις στοιχειων δεν το έχουν ανανεώσει!
Θα δούμε...
Για ό,τι νεότερο θα ενημερώνουμε ο ενας τον άλλον

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
« Απάντηση #1117 στις: Αυγούστου 10, 2010, 02:57:51 pm »
Σ' όλους τα ίδια βγάζει. :(
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

Αποσυνδεδεμένος margavare

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1118 στις: Αυγούστου 11, 2010, 06:26:19 pm »
Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, η κακόβουλη επίθεση στα υπολογιστικά συστήματα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών, που έγινε κατά το διάστημα της απογραφής των δημοσίων υπαλλήλων. Δράστης (cracker) είναι ένας...
39χρονος ημεδαπός, δημοτικός υπάλληλος, κάτοικος Πατρών, εναντίον του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «Παραβίαση Απορρήτων». Συγκεκριμένα, από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ενημερώθηκε το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι το υπολογιστικό σύστημα που είχε αναπτυχθεί για την απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων και ιδίως η ιστοσελίδα www . apografi . gov . gr δεχόταν συνεχείς κακόβουλες ηλεκτρονικές επιθέσεις από άγνωστο χρήστη του διαδικτύου ( cracker ). Αποτέλεσμα των επιθέσεων αυτών ήταν να μειωθεί η απόδοση των Υπολογιστικών Συστημάτων και παράλληλα να πέσει η ποιότητα των ανάλογων ηλεκτρονικών υπηρεσιών σε όσους δημοσίους υπαλλήλους ενεργούσαν απογραφή, με κίνδυνο να μην τηρηθούν οι σχετικές προθεσμίες της απογραφής. Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών και των ενδελεχών ψηφιακών αναλύσεων, που διεξήγαγαν Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος χρήστης του διαδικτύου ( CRACKER ), με ορμητήριο την Πάτρα, διείσδυσε παράνομα στα Υπολογιστικά συστήματα της ΓΓΠΣ με αποτέλεσμα την συνεχή και επί μακρόν κακόβουλη ηλεκτρονική επίθεση στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας www . apografi . gov . gr . Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικά στο χώρο εργασίας του, από ερευνητές αξιωματικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατασχέθηκε ένας (1) σκληρός δίσκος. Η/Υ, καθώς και πλήθος από έντυπο υλικό που σχετίζεται με τη δράση του. Ο 39χρονος cracker , λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, δεν συνελήφθη. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε εναντίον του υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

http://fimotro.blogspot.com/2010/08/blog-post_7853.html

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #1119 στις: Αυγούστου 12, 2010, 04:13:05 pm »
Σκέφτομαι ότι μάλλον το μηνυμα γράφτηκε στην αρχή και τώρα που έχουν αρχίσει οι διασταυρώσεις στοιχειων δεν το έχουν ανανεώσει!
Θα δούμε...
Για ό,τι νεότερο θα ενημερώνουμε ο ενας τον άλλον

Με βάση στοιχεία της 29/07/2010, ο εκκαθαριστής μισθοδοσίας ΔΕΝ έχει στείλει στοιχεία μισθοδοσίας στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών για εσάς. Προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί του προκειμένου να επισπεύσει την προετοιμασία και τις διαδικασίες ένταξής του στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών.

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες, το μήνυμα μου εμφάνιζε 30/07/2010....
Πάντως έχω επικοινωνήσει με την εκκαθαρίστρια και με τον προιστάμενο και με επιβεβαίωσαν πως έχουν στείλει τα στοιχεία μισθοδοσίας....
Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144