Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνώμη,επειδή μόλις τώρα πήρα είδηση για 2η φάση της απογραφής,τί σημαίνει το παρακάτω;¨Παρακαλούνται οι προϊστάμενοι Διευθύνσεων Προσωπικού και όλοι οι μισθοδοτούμενοι από το Ελληνικό Δημόσιο, στην περίπτωση που δεν είναι ήδη κάτοχοι, να αποκτήσουν κωδικούς πρόσβασης στο TAXISnet, ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία*:¨Δηλαδή όσοι είχαμε απογραφεί το καλοκαίρι,είμαστε ήδη κάτοχοι κωδικού πρόσβασης;
Παράθεση από: rublev στις Δεκεμβρίου 15, 2010, 03:37:46 pmΣυγνώμη,επειδή μόλις τώρα πήρα είδηση για 2η φάση της απογραφής,τί σημαίνει το παρακάτω;¨Παρακαλούνται οι προϊστάμενοι Διευθύνσεων Προσωπικού και όλοι οι μισθοδοτούμενοι από το Ελληνικό Δημόσιο, στην περίπτωση που δεν είναι ήδη κάτοχοι, να αποκτήσουν κωδικούς πρόσβασης στο TAXISnet, ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία*:¨Δηλαδή όσοι είχαμε απογραφεί το καλοκαίρι,είμαστε ήδη κάτοχοι κωδικού πρόσβασης;Την ίδια απορία έχω και εγώ, αν πρεπει όσοι απογραφήκαμε το καλοκαιρι να κάνουμε τη διαδικασία που αναφέρεται στην ιστοσελίδα του apografi.gr (τα 3 βήματα)
Οπότε κάντε το τώρα που είναι νωρίς. Εγώ ήδη το πρωί πήγα στην εφορία και πήρα τον κλεδάριθμο και ενεργοποίησα το λογαριασμό μου.Το θέμα είναι ότι τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Πουθενά δεν λέει στο apografi.gov.gr πως μπορώ τώρα να διαγράψω μία από τις 2 απογραφές που είχα κάνει το καλοκαίρι!!!