Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και τώρα που άρχισε η β φαση της απογραφής,τί γίνεται με εμάς που στην επιβεβαίωση απογραφής λέει οτι ο εκκαθαριστής μας δεν έχει στείλει στοιχεία για εμάς στη ενιαία αρχή πληρωμών?Ξέρει κανείς?
κάτι άλλο τώρα, εγώ είχα κωδικό στο taxisnet και τα τελευταία 8 χρόνια περίπου υποβάλλω ηλεκτρονικά την δήλωσή μου. Πρέπει να πάρω άλλους κωδικούς; Παύουν να ισχύουν οι παλιοί;
(Είσαι στην μπανανία και ρωτάς αν θα σε ειδοποιήσει κανείς;)Κάνεις την αίτηση ηλεκτρονικά, την επομένη στον Μητρώο της εφορίας(όχι απαραίτητα στην ΔΟΥ εγγραφής σου) και όταν έρθει η σειρά σου 5 λεπτά υπόθεση να πάρεις τον κλειδάριθμο. Μετά πας πάλι στο internet και επικυρώνεις με αυτον τον κλειδάριθμο την εγγραφή σου.
Παράθεση από: killbill στις Δεκεμβρίου 29, 2010, 11:51:04 amκάτι άλλο τώρα, εγώ είχα κωδικό στο taxisnet και τα τελευταία 8 χρόνια περίπου υποβάλλω ηλεκτρονικά την δήλωσή μου. Πρέπει να πάρω άλλους κωδικούς; Παύουν να ισχύουν οι παλιοί;Ισχύουν οι παλιοί. Έτσι απαλλάσσεσαι από το
Πήρε κανείς τον κλειδάριθμο από τη Δ.Ο.Υ.?
Το "παλιό" taxisnet για τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος (Ε1) λειτουργεί κανονικά. Δηλαδή όποιος είχε κωδικούς εξακολουθεί να τους χρησιμοποιεί κανονικά. Όπως το βλέπω τη δήλωση Ε1 το 2011 (για εισοδήματα του 2010) θα την κάνουμε από το "παλιό" taxisnet.Στο "νέο" taxisnet δεν υπάρχει προς το παρόν η δυνατότητα υποβολής δήλωσης Ε1. Αυτό θα γίνει μελλοντικά. Νομίζω δηλαδή ότι θα μεταφερθούν τα στοιχεία από το παλιό στο νέο.Μπορεί ας πούμε κάποιος τώρα να έχει το ίδιο όνομα χρήστη και διαφορετικό password στις δύο παραπάνω εφαρμογές. Εγώ έτσι το έχω κάνει.Τώρα όσον αφορά στην απογραφή των Δ.Υ. νομίζω ότι αυτή έχει σχέση με το taxisnet μόνο για τους Προϊσταμένους οι οποίοι χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους ως φυσικά πρόσωπα (στο νέο taxisnet) θα μπορούν να βλέπουν/τροποποιούν τα δεδομένα μισθοδοσίας των υπαλλήλων για τους οποίους είναι υπεύθυνοι στην αντίστοιχη εφαρμογή που θα υπάρχει στο apografi.gov.gr.Γενικά, φαίνεται να προχωράει η υλοποίηση της μισθοδοσίας μέσω Ε.Α.Π. Στη σχετική ιστοσελίδα φαίνεται ότι το 65% των εκκαθαριστών του Υ.Π.Δ.
Εγώ πήγα στην εφορια τη προηγούμενη Πέμπτη με τη ταυτότητά μου.Μου ζήτησαν φωτοτυπία,τη πάω,μου ζηταν να συμπληρώσω μία αίτηση,τη συμπληρώνω,μου ζητάν να πάρω αριθμό πρωτοκόλλου τον παίρνω κ τους το δίνω.Κ τώρα λέω ωραία θα μου δώσουν τον κλειδάριθμο.Τα παίρνει η "υπεύθυνη"¨υπάλληλος κ φορώντας το παλτό και τη τσάντα της μου λέει όταν βγει θα σε ειδοποιήσουμε.Ακοοοοοοοοοοοοοοοοόμα περιμένω.Σήμερα πήγε μία συνάδελφος και της ζήτησαν όλα τα παραπάνω και μόλις τα έκανε της λένε ότι πρέπει να πάει ο λογιστής της.Τους είπε ότι δεν έχει και ότι στο ίντερνετ δε λέει κάτι τέτοιο κ η απάντηση που πήρε είναι ότι το ίντερνετ δε ξέρει.Σαφώς κ δε της το έδωσαν κ της είπαν ότι θα την ειδοποιήσουν.Απλά θέλω πριν πάω κ πλακωθώ να δω αν έχει συμβεί κ αλλού.