Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέραείμαι νεοδιόριστη και όταν πήγα στο γραφείο μου δώσανε μια φόρμα και τη συμπλήρωσα,αυτή ήταν για την απογραφή.Δεν σου δώσανε από το γραφείο να συμπλήρώσεις?
Καλημέρα!Εγώ είμαι νεοδιόριστη, είχα ήδη κωδικό στο taxisnet από το λογιστή μου, και συνέχισα τη διαδικασία. Πήρα κλειδάριθμο, ξαναμπήκα στο taxixnet και ολοκλήρωσα τη διαδικασία. Ο διευθυντής του σχολείου μας είχε πει να ψάξουμε μόνοι μας πως γίνεται η απογραφή. Δεν ξέρω, ίσως και να μην έπρεπε να απογραφώ τώρα τελικά. Δεν έχω καταλάβει.
Εγώ πήγα στην εφορια τη προηγούμενη Πέμπτη με τη ταυτότητά μου.Μου ζήτησαν φωτοτυπία,τη πάω,μου ζηταν να συμπληρώσω μία αίτηση,τη συμπληρώνω,μου ζητάν να πάρω αριθμό πρωτοκόλλου τον παίρνω κ τους το δίνω.Κ τώρα λέω ωραία θα μου δώσουν τον κλειδάριθμο.Τα παίρνει η "υπεύθυνη"¨υπάλληλος κ φορώντας το παλτό και τη τσάντα της μου λέει όταν βγει θα σε ειδοποιήσουμε.Ακοοοοοοοοοοοοοοοοόμα περιμένω.Σήμερα πήγε μία συνάδελφος και της ζήτησαν όλα τα παραπάνω και μόλις τα έκανε της λένε ότι πρέπει να πάει ο λογιστής της.Τους είπε ότι δεν έχει και ότι στο ίντερνετ δε λέει κάτι τέτοιο κ η απάντηση που πήρε είναι ότι το ίντερνετ δε ξέρει.Σαφώς κ δε της το έδωσαν κ της είπαν ότι θα την ειδοποιήσουν.Απλά θέλω πριν πάω κ πλακωθώ να δω αν έχει συμβεί κ αλλού.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, αλλά για οσους διοριστηκαν το Σεπτεμβρη πότε θα γίνει η απογραφή;
Απλά ελληνικά είναι. ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ. Οι "Προϊστάμενοι Διοικητικού" στην περίπτωσή μας είναι οι Προϊστάμενοι Γραφείων.
Με κάθε επιφύλαξη σας ενημερώνω ότι τον Φεβρουάριο κάποιες Διεύθυνσεις και Γραφεία Π.Ε./Δ.Ε. ίσως ενταχθούν στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών.Μπορεί και να μη γίνει αλλά φαίνεται ότι κινούμαστε προς τα εκεί.
Επαναφέρω το θέμα, γιατί τώρα πήρα χαμπάρι για τα περί 2ης φάσης απογραφής.Είναι βέβαιο ότι πρέπει ΟΛΟΙ οι μισθοδοτούμενοι να αποκτήσουμε κωδικούς πρόσβασης στο taxis?Γιατί στο http://apografi.gov.gr/access αναφέρει μόνο για προϊστάμενους Δ/νσεων Προσωπικού...Σε προηγούμενα μηνύματα στο παρόν θέμα, διάβασα ότι πρέπει να το κάνουμε όλοι.Τελικά τι ισχύει;