Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στη δική μου γράφει -> Κατάσταση Αίτησης: Εκκρεμεί εκκαθάριση
Ωστόσο στη βεβαίωση που εκτύπωσα γράφει και σε εμένα: '' Κατάσταση Αίτησης: Εκκρεμεί εκκαθάριση''Τι σημαίνει, γνωρίζει κανείς;;;Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;;;Το βγάζει και σ'εσας ή είμαι μοναδική
Παράθεση από: ZMOL στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 01:17:41 pmΣτη δική μου γράφει -> Κατάσταση Αίτησης: Εκκρεμεί εκκαθάρισηΚαλησπέρα Mόλις μπήκα και έκανα την επικαιροποιηση των στοιχείων μου.Ευτυχώς τα κατάφερα με την πρώτη αυτή τη φορά!!!Στην ουσία δεν είδα λάθη, μόνο η ημερομηνια πρόσληψης δεν είχε μπει, ενώ τα τελευταια ερωτήματα: (πχ πού αλλού επιθυμούμε να εκπαιδευτούμε κτλ δεν είναι απαραίτητο να τα συμπληρώσουμε).Ωστόσο στη βεβαίωση που εκτύπωσα γράφει και σε εμένα: '' Κατάσταση Αίτησης: Εκκρεμεί εκκαθάριση''Τι σημαίνει, γνωρίζει κανείς;;;Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;;;Το βγάζει και σ'εσας ή είμαι μοναδική
Παράθεση από: soul στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 02:55:08 pmΩστόσο στη βεβαίωση που εκτύπωσα γράφει και σε εμένα: '' Κατάσταση Αίτησης: Εκκρεμεί εκκαθάριση''Τι σημαίνει, γνωρίζει κανείς;;;Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;;;Το βγάζει και σ'εσας ή είμαι μοναδική Εντάξει είναι.Δες και εδώ: (σελ. 13) 4. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ
Παράθεση από: tama στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 04:51:10 pmσυγνώμη αλλά δεν κατάλαβα...θα κάνουν οι νεοδιόριστοι (αυτοι που διορίστηκαν αυτόν τον Αυγουστο) απογραφή ή οχι ;μηπως θα την κάνει εκ μέρους τους η δευτεροβάθμια;η δ.δ.ε. σου θα κάνει ένα μέρος της απογραφής - και θα στείλει τη βεβαίωση υπαγωγής σου στο υπουργείο για να αναγραφεί στο διοριστήριό σου ο αριθμός καταχώρησης. εσύ θα πρέπει να μπεις και να προσθέσεις στοιχεια τα οποία δεν προσθέτει η δ.δ.ε. αλλά απλά τα επικυρώνει σε ύστερη φάση.
συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα...θα κάνουν οι νεοδιόριστοι (αυτοι που διορίστηκαν αυτόν τον Αυγουστο) απογραφή ή οχι ;μηπως θα την κάνει εκ μέρους τους η δευτεροβάθμια;