0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πω, πω αυτός ο "μπαμπάς της" την έπρηξε!!Ο πανεπιστημιακός μπαμπάς της θα της μιλήσεις αργότερα για τον "φόνο", όταν και αν η "μπούλα του"θέλει να γίνει επίσης πανεπιστημιακός... Θεέ μου, υπάρχει ακόμη αυτό το πανάρχαιο είδος φυτού! Ανατρίχιασα...
ΑΠΟΡΙΑ ΠΡΩΤΗ: Μα είναι δυνατόν να πηγαίνουν όλοι στις τουαλέτες 3 και 4φορές.
ΑΠΟΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ο Διευθυντής στο εξεταστικό κέντρο μας είπε ότι έξω από την τουαλέτα θα υπάρχει επιτηρητής με ειδικό μηχάνημα που θα απενεργοποιεί τα κινητά και μας το έδειξε, κάτι τέτοιο δεν γινόταν. Που το ξέρω μα ακριβώς έξω από την τουαλέτα ο υπάλληλος του δήμου που κούρευε το γκαζόν μιλούσε άνετα με το κινητό του, όταν πήγα και εγώ στην τουαλέτα.
ΑΠΟΡΙΑ ΤΡΙΤΗ συνήθως επιτηρητές είναι καθηγητές που γνωρίζουν τα παιδιά, συνήθως επιτηρητές γίνονται όσους προτείνουν οι διευθυντές των εξεταστικών κέντρων ή .... Δεν θέλω να πω τίποτε. Δεν υπονοώ τίποτε. Γιατί ο διορισμός των επιτηρητών δεν γίνεται με κλήρωση και να είναι καθηγητές από άλλη περιοχή. Και αν αυτό δεν το θέλουν οι κύριοι καθηγητές μας για να πηγαίνουν μακριά από το σπίτι τους να μην γίνονται επιτηρητές για να παίρνουν 200 ΕΥΡΩ και εγώ να αμφιβάλω.
ΑΠΟΡΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ γιατί εμείς οι μαθητές να γράφουμε στο σχολείο μας. Η εξήγηση που δίνεται είναι για να μην αλλάζουμε σχολικό περιβάλλον και να νοιώθουμε άνετα. Γιατί δεν λέμε το ίδιο όταν πάμε και εξεταζόμαστε από εδώ και από εκεί για να πάρουμε το Lower. O μπαμπάς μου μου είπε ότι όταν έδινε εξετάσεις ενώ έμενε στο Παγκράτι πήγε και έδωσε εξετάσεις στο κολέγιο στο Ψυχικό που ήταν εξεταστικό κέντρο
ΑΠΟΡΙΑ ΠΕΜΠΤΗ γιατί ο καθένας στο γραπτό του γράφει ότι θέλει [σχολιάζει , αφήνει κενά, κάνει μουτζούρες σε συγκεκριμένα σημεία και… και…] και βέβαια αυτό δεν αποτελεί σημείο που παραβιάζει το αδιάβλητο για όποιον ίσως θέλει να κάνει κάτι εκ των υστέρων. Ο μπαμπάς μου μου είπε ότι όταν έδινε εξετάσεις στο κολέγιο Ψυχικού που ήταν εξεταστικό κέντρο και η παραμικρή μουτζούρα αποτελούσε θέμα για ακύρωση του γραπτού. Μου είπε ο μπαμπάς μου ότι προσπαθώντας να σβήσει ένα λάθος έγινε τρύπα στο φύλο και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα κα δεί το 39 στην τριγωνομετρία αγωνιούσε μήπως και του μηδενίσουν το γραπτό. Ευτυχώς πέρασε ο μπαμπάς μου και έγινε επιστήμονας δάσκαλος σε δημόσιο πανεπιστήμιο και είμαστε όλοι καλά…
ΑΠΟΡΙΑ ΠΕΜΠΤΗ τι θα γίνει με αυτά τα θέματα πολλαπλών απαντήσεων, όπου το εξεταστικό κέντρο μετατρέπεται σε θέατρο παντομίμας και κανένας δεν μιλάει. Να μπει μάθημα στις γενικές εξετάσεις το κατ΄ επιλογή Θεατρολογία….
στην πόλη μου(ίσως δεν κάνει να πώ που) παιδιά μου λένε ότι γίνεται ένας ελαφρύς πανικός από αντιγραφή μέσα στην αίθουσα. αντιγράφουν από τον "μπροστινό" τους, γυρίζουν στον "πισινό "τους και άλλα ωραία...οι καθηγητές απλά τουυς αλλάζουν θέση!!!!(αναρωτιέμαι τι να κάνουν;;;να τους πάρουν την κόλλα;;;ε τουλαχιστον ρε παιδια να τους τρίξουν τα δόντια!!!!)....και πόσο υποκριτικό είναι αυτό που άκουσα σήμερα!!!!!!πάνε λέει τουαλέτα με ανοιχτή πόρτα!!! τώρα πως μπορεί να γίνει αυτό δεν ξέρω.....παγκόσμια πρωτοτυπία!!!!
Συμφωνώ απόλυτα!!! Αν κάνουμε όπως πρέπει τη δουλειά που μας ανέθεσαν, κανείς δε θα είχε να πει τίποτα. Σ' εμάς σημερα, ένας μαθητήςπροσπάθησε μία φορά να συννενοηθει με έναν άλλο για να βρει απαντήσεις.... του κάναμε μία παρατήρηση με πολύ έντονο ύφος. Όταν το ξαναέκανε, του αλλάξαμε θέση και καλέσαμε την επιτροπή.... Ξέρετε πώς χέστηκε μετά; Παναγία έκατσε! ( και βέβαια, έκατσε ως το τελευταίο λεπτό έτσι, για να μας τη...σπάσει, αλλά σιγά τα ωά!!! ). Εμείς κάναμε αυτο που έπρεπε και τουλάχιστον από όσο εξαρτιόταν από εμάς, η αξιοπιστία και το κύρος των εξετάσεων διαφυλάχθηκε και με το παραπάνω. Ε δεν είναι δα και τίποτα δυσκολο....από τους επιτηρητές εξαρτάται.Όσο για την τουαλέτα, ας ορίσουν στην τελική να επιτρέπεται μόνο άπαξ η επισκεψη εκεί. Οϋτως ή άλλως, οι γιατροί λένε πως η κύστη μπορει να παραμείνει γεμάτη ως δύο ωρες κατ ανώτατο όριο οπότε....καλυμμένοι ειμαστε ακόμα κι εκεί. Με το μηχάνημα απενεργοποίησης κινητών γίνεται το εξής: α. δεν επαρκούν για όλα τα σχολέια όσα έχει στείλει το υπουργείο οπότε, δεν το έχουν όλες οι σχολικές μονάδες. β. το φορτίζεις αποβραδίς και το πρωί το θέτεις σε λειτουργία. Έχει εμβέλεια μέχρι και μισό χιλιόμετρο, ωστόσο αν αποφορτισθει και δίπλα να σαι παίρνεις τηλέφωνο άνετα. Επίσης, δεν έχει καμία επίπτωση στα mp3 -mp4 που και πιο...αόρατα είναι και περισσότερα δεδομενα χωράνε....οποτε, ίσως πρέπει να αρχίσουμε και τη σωματική έρευνα, τι να πω;