0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και ποιος σας ειπε οτι οι γυναικες συμφωνουν? το θεμα ειναι να μην πηγαινει κανεις στρατο. και οσο για το επιδομα απο φετος κομμενο. δεν τα μαθατε?
Παράθεση από: ermionoula στις Μαΐου 28, 2010, 10:53:36 pmκαι ποιος σας ειπε οτι οι γυναικες συμφωνουν? το θεμα ειναι να μην πηγαινει κανεις στρατο. και οσο για το επιδομα απο φετος κομμενο. δεν τα μαθατε?τι ακουμε ρε παιδια αποψε ; πανσεληνο εχει ; να καταργησουμε το στρατο ..ξερεις κοριτσι μου τι εστι τουρκια ; και το επιδομα κομμενο ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ...τοσες δεκαετιες ποσες εχουν τσεπωσει αδικα και ανισα χιλαδες ευρω;...να τα επιστρεψουν λοιπον...
τοσα και τοσα εχουν φαει σε αυτην την χωρα το επιδομα σας πειραξε? μα ποιες ειναι αυτες που το παιρναν δεν καταλαβα.κι εγω ανεργη κορασιδα ειμαι αλλα κανεις δεν μου εδωσε επιδομα.και ναι υπαρχουν χιλιαδες αντρες που συμφωνουν να καταργηθει η υποχρεωτικη στρατιωτικη θητεια.κανεις δε γουσταρει το στρατο αλλα αν υποχρεωσουν τις γυναικες να πανε, θα παμε. ποιο ειναι το προβλημα? γυναικες δημιουργησαν αυτον το νομο? οι γυναικες φταινε που δεν πανε στρατο? προς τι τοσο μενος? οι μανες, οι αδερφες σας και οι γυναικες σας τι εχουν να πουνε για τις αποψεις σας?
Αναγνωρίζεται μεν η στρατιωτική θητεία, αλλά εξαγοράζεται. Τα πληρώνουμε αυτά τα ένσημα, εγώ υπηρέτησα 18 μήνες, δόκιμος γαρ. Και πολύ φοβάμαι μη το καταργήσουν κι αυτό. Αλλά έτσι κι αλλιώς μέχρι τα 70 θα δουλεύουμε, ΑΝ ΖΟΥΜΕ