0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: markela στις Ιουνίου 04, 2010, 04:52:44 pmξερει κανεις να μου απαντησει με 26,6 μορια αν εχω πιθανοτηταγια μονιμο διορισμο;Εξαρτάται σε ποιόν κλάδο είσαι. Στους ΠΕ06 (Αγγλικών), ας πούμε, αυτός που έχει 26,00 καθαρά μόρια είναι πιστεύω γύρω στο 65 στον πίνακα και στο όριο για διορισμό με το 40% (προσωπική εκτίμηση και πρόβλεψη με βάση έναν πίνακα που έφτιαξα συνδυάζοντας τον περσινό με τις φετεινές προσλήψεις αναπληρωτών, επιτυχίες στον ΑΣΕΠ κτλ κτλ).
ξερει κανεις να μου απαντησει με 26,6 μορια αν εχω πιθανοτηταγια μονιμο διορισμο;
Παράθεση από: solil στις Ιουνίου 04, 2010, 05:30:58 pmΠαράθεση από: markela στις Ιουνίου 04, 2010, 04:52:44 pmξερει κανεις να μου απαντησει με 26,6 μορια αν εχω πιθανοτηταγια μονιμο διορισμο;Εξαρτάται σε ποιόν κλάδο είσαι. Στους ΠΕ06 (Αγγλικών), ας πούμε, αυτός που έχει 26,00 καθαρά μόρια είναι πιστεύω γύρω στο 65 στον πίνακα και στο όριο για διορισμό με το 40% (προσωπική εκτίμηση και πρόβλεψη με βάση έναν πίνακα που έφτιαξα συνδυάζοντας τον περσινό με τις φετεινές προσλήψεις αναπληρωτών, επιτυχίες στον ΑΣΕΠ κτλ κτλ). επειδη βλεπω οτι το εχεις ψαξει, θα εχω 23, κατι μορια στο τελος της χροναις , επιτυχουσα στους 2 τελευταιους διαγωνισμους, τι σειρα πιστευεις θα ειμαι? 40% αγγιζω καθολου?
Το νομοσχέδιο είναι κατανοητό. Όπως τα λέει ο Αmedeus είναι.
συμφωνα με αυτα που λετε οποιος εχει επιτυχια στον ΑΣΕΠ δε χρειαζεται να ξαναδωσει. Σωστα;
αρα ρε παιδια αυτος που εχει επιτυχια και στους 2 τελευταίους ΑΣΕΠ προηγηται εναντι αυτων που εχουν μια ή καμμία επιτυχία? τουλάχιστον μεχρι να γινει νεος ΑΣΕΠ?