0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κ κατι ακομη...καποιος με βασικο πτυχιο ασχετο με τον κλαδο σας,αλλα με παιδαγωγικη επαρκεια και μεταπτυχιακο πανω στις ΤΠΕ εχει το δικαιωμα να διεκδικει μια απο αυτες τις θεσεις?
Καλά τα λες φίλε "thymiaras" γιατί στο τέλος θα τρελαθούμε για όλες τις αδικίες που γίνονται στον κλάδο μας όπως όλοι αυτοί από άσχετες σχολές και κάποιες ώρες σεμιναρίων πήραν τις θέσεις μας στα σχολεία και ερχόμαστε πια να μιλάμε για υπεράριθμος Πληροφορικής, μιας νέας σχολής που κορέστηκε πριν καλά καλά το καταλάβουμε..Είδατε στις ανακοινώσεις το θέμα e-Δίκτυο-ΤΠΕ-Ε: Σχετικά με τη διδασκαλία μαθημάτων Πληροφορικής στο Δημοτικό Σχολείο; Δεν έχω καταλάβει καλά..Εκεί που λέγαμε ωραία άνοιξαν θέσεις τώρα θα μας τι πάρουν; Θα τρελαθώ..
Παράθεση από: wildness στις Ιουνίου 14, 2010, 03:01:33 pmΚαλά τα λες φίλε "thymiaras" γιατί στο τέλος θα τρελαθούμε για όλες τις αδικίες που γίνονται στον κλάδο μας όπως όλοι αυτοί από άσχετες σχολές και κάποιες ώρες σεμιναρίων πήραν τις θέσεις μας στα σχολεία και ερχόμαστε πια να μιλάμε για υπεράριθμος Πληροφορικής, μιας νέας σχολής που κορέστηκε πριν καλά καλά το καταλάβουμε..Είδατε στις ανακοινώσεις το θέμα e-Δίκτυο-ΤΠΕ-Ε: Σχετικά με τη διδασκαλία μαθημάτων Πληροφορικής στο Δημοτικό Σχολείο; Δεν έχω καταλάβει καλά..Εκεί που λέγαμε ωραία άνοιξαν θέσεις τώρα θα μας τι πάρουν; Θα τρελαθώ..Φίλε wildness και γω διάβασα τη συγκεκριμένη επιστολή (http://www.alfavita.gr/ank_b/ank14_6_10_1135.php και αν και συμφωνώ σε ορισμένα σημεία, δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι έχουν βαλθεί να μας εξοντώσουν ως κλάδο. Τι κακό τους έχουμε κάνει στο παρελθόν για να αξίζουμε τέτοια συμπεριφορά? Αντί να τα έχουμε εμείς με τους υπόλοιπους κλάδους που μας πήραν τις θέσεις τα προηγούμενα χρόνια με το έτσι θέλω τώρα που πάει να φανεί λίγο φως στο τούνελ βάλθηκαν όλοι να μας κατηγορούν προφασιζόμενοι, άκουσον άκουσον, το καλό της Ελληνικής Παιδείας, αυτής που τόσα χρόνια έχουν καταστρέψει αυτοί οι ίδιοι με τις παράλογες πολλές φορές απαιτήσεις των συνδικαλιστικών τους οργάνων. Πλέον ισχύει μόνο ένα πράγμα στην καινούρια, μετά την κρίση, πραγματικότητα, "ο θάνατος σου, η ζωή μου". Γι' αυτό πρέπει να αγωνιστούμε για το δικαίωμα μας στην εργασία με νύχια και με δόντια, γιατί στην ουσία αυτό είναι που μας αμφισβητούν ...
οπως τα λες φυσικα και δεν ειχα καμια κακη προθεση.απλα εχω παρατηρησει κατι τετοιο να συμβαινει δυστυχως αρκετες φορες.τωρα οσων αφορα τη διδακτικη επαρκεια κατι δν εχω καταλαβει μαλλον...ειναι δυνατον ολοι οι υπαραριθμοι των κλαδων πε19 κ πε20 να εχουν την επαρκεια?η' τλκ δν παιζει ρολο?
Η ξεχωριστή διδασκαλία του μαθήματος των ηλεκτρονικών υπολογιστών δεν βοηθά στην κατάκτηση από τους μαθητές των δυνατοτήτων του εργαλείου. Κανένα εργαλείο δεν είναι αυτοσκοπός. Αν το σχολείο δεν το εντάξει σε κάποιο χρήσιμο για τη δράση τους σκοπό, τότε αυτό θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους μαθητές ως παιχνιδομηχανή.