0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
έχει έρθει καινούρια εγκύκλιος για τον υπολογισμό της προϋπηρεσίας στις προαγωγές - κάτι που ως πέρισυ δεν ίσχυε και η προαγωγή μετρούσε μόνο το χρόνο από το ΦΕΚ διορισμού. Παρόλα αυτά με τη νέα εγκύκλιο ΔΕ μετράνε όλες οι προϋπηρεσίες για προαγωγή. Πχ υπηρετήσεις σε τει, οαεδ κτλ δεν μετράνε.Στη συγκεκριμένη περίπτωση τώρα που αφορά τη φίλη σου που έχει μεταπτυχιακό - έστω ότι διορίστηκε με ΦΕΚ διορισμού 1/9/ 2005 επομένως 1/9/ 2006 λαμβάνει ( έστω και αναδρομικά) το βαθμό
περίεργο που δεν τη λάβατε ακόμα δεδομένου ότι έχει πριν τις γιορτές....και έχει και πολλή δουλειά γιατί πρέπει να ανοίξεις όλους τους φακέλους και να ξεσκαρτάρεις την προϋπηρεσία...ντιπ για το διάολο είστε μου φαίνεται... η εγκύκλιος έχει έρθει απο το τμήμα προσωπικού Δ.Ε. Αν έχεις τηλ. της Παναγιώτου στην ΚΥ. πάρε να σου πει. Αλλιώς περίμενε ως αύριο που θα ξαναπάω στο γραφείο να σου γράψω τον αριθμό της εγκυκλίου. Ναι, έχεις δίκιο 1/4/2010 ήθελα να γράψω κι εγώ. Αλλά αυτό θα γίνει με αυτές τις προαγωγές, αυτού του απριλίου και θα τη λάβει αναδρομικά. Γιατί πρέπει να στείλετε πίνακα προακτέων για όλους όσους ανήκουν οργανικά σε εσάς.
Όσο γιθα τη δική μας διε΄λυθυνση..... Μόνο να σου πω ότι εμένα με μονιμοποίησαν και με προήγαγαν 1 χρόνο αργότερα (στην 3ετία δηλαδή), γιατί πολύ απλά με ξέχασαν (στη αρχή) και μετά δεν μπορούσαν να βρουν ποιός θα με μονιμοποιήσει (είμαι σε ΚΕΔΔΥ) άσχετα αν ο νόμος λέει ξεκάθα ότι ανήκω για υπηρεσιακά θέματα στο ΠΥΣΠΕ!καλά, με όλο το σεβασμό κιόλας....αν ανήκεις στην Α/θμια ε, εντάξει, εξηγούνται πολλά..Δεν υπάρχουν αυτά που βλέπουμε απο πρωτοβάθμια. Χθες περνούσα στο data την προϋπηρεσία μίας αγγλικών που έκανε μετάταξη από πρωτοβάθμια σε δευτεροβάθμια...Ε δε θα το πιστέψεις αλλά βρήκα επτά (07) χορηγήσεις αδειών που έγραφαν "Χορηγούμε αναρρωτική άδεια τριών ημερών στην ΑΓΓΛΙΔΑ κα... τάδε' !!!!! χαχαχαχαχαχ ....αναρωτιέμαι, να ταν μέσα απ΄το Λονδίνο;
bitch..εγω πηρα το βαθμο Α περσι...!συμφωνα με τη νεα εγκυκλιο αναγνωριζεται και η προυπηρεσια μου ως αναπληρωτης...αρα απλα ξερω οτι εχω πλεοναζων χρονο στο βαθμο ή πρεπει να μου στειλουν νεο χαρτι με διορθωμενες ημερομηνιες για το ποτε πηρα το βαθμο?
Να σας βοηθήσω λίγο... Η αρχική εγκύκλιος που βγήκε το καλοκαίρι είναι η 89867/Δ2/5-8-2010 και μπορείτε να την βρείτε εδώ.Πριν λίγες μέρες βγήκε διευκρινιστική εγκύκλιος, η 10564/Δ2/11-2-2011, που θα την βρείτε εδώ.
Οι βαθμοί που μετράνε; στο δικαίωμα υπογραφής και που αλλού;