0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: margavare στις Ιουνίου 04, 2010, 10:48:44 pmΜια άσχετη ερώτηση: Τι ωράριο θα έχουν φέτος τα νηπιαγωγεία; Όχι τα ολοήμερα.Άκουσα ότι όλα τα νηπιαγωγεία θα έχουν ωράριο 8:00-2:00κ πως θα συμπληρωνεται το ωραριο;οι νηπιαγωγοι θα ειναι συνεχεια εκει;
Μια άσχετη ερώτηση: Τι ωράριο θα έχουν φέτος τα νηπιαγωγεία; Όχι τα ολοήμερα.Άκουσα ότι όλα τα νηπιαγωγεία θα έχουν ωράριο 8:00-2:00
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ 1. Αίτηση και υπεύθυνη δήλωση (δίδονται από το νηπιαγωγείο)2. Πιστοποιητικό γέννησης νηπίου ή (για τους αλλοδαπούς μαθητές) ληξιαρχική πράξη γέννησης3. Ατομικό δελτίο υγείας (δίδεται από το νηπιαγωγείο και πρέπει να συμπληρωθεί από παιδίατρο)4.
Παράθεση από: maraki28 στις Ιουνίου 05, 2010, 05:57:25 pmΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ 1. Αίτηση και υπεύθυνη δήλωση (δίδονται από το νηπιαγωγείο)2. Πιστοποιητικό γέννησης νηπίου ή (για τους αλλοδαπούς μαθητές) ληξιαρχική πράξη γέννησης3. Ατομικό δελτίο υγείας (δίδεται από το νηπιαγωγείο και πρέπει να συμπληρωθεί από παιδίατρο)4.
Παράθεση από: AnnaB στις Ιουνίου 05, 2010, 11:32:37 pmΠαράθεση από: maraki28 στις Ιουνίου 05, 2010, 05:57:25 pmΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ 1. Αίτηση και υπεύθυνη δήλωση (δίδονται από το νηπιαγωγείο)2. Πιστοποιητικό γέννησης νηπίου ή (για τους αλλοδαπούς μαθητές) ληξιαρχική πράξη γέννησης3. Ατομικό δελτίο υγείας (δίδεται από το νηπιαγωγείο και πρέπει να συμπληρωθεί από παιδίατρο)4.
Παράθεση από: Maro στις Ιουνίου 06, 2010, 11:12:10 amΠαράθεση από: AnnaB στις Ιουνίου 05, 2010, 11:32:37 pmΠαράθεση από: maraki28 στις Ιουνίου 05, 2010, 05:57:25 pmΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ 1. Αίτηση και υπεύθυνη δήλωση (δίδονται από το νηπιαγωγείο)2. Πιστοποιητικό γέννησης νηπίου ή (για τους αλλοδαπούς μαθητές) ληξιαρχική πράξη γέννησης3. Ατομικό δελτίο υγείας (δίδεται από το νηπιαγωγείο και πρέπει να συμπληρωθεί από παιδίατρο)4.
Παράθεση από: AnnaB στις Ιουνίου 06, 2010, 05:15:44 pmΠαράθεση από: Maro στις Ιουνίου 06, 2010, 11:12:10 amΠαράθεση από: AnnaB στις Ιουνίου 05, 2010, 11:32:37 pmΠαράθεση από: maraki28 στις Ιουνίου 05, 2010, 05:57:25 pmΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ 1. Αίτηση και υπεύθυνη δήλωση (δίδονται από το νηπιαγωγείο)2. Πιστοποιητικό γέννησης νηπίου ή (για τους αλλοδαπούς μαθητές) ληξιαρχική πράξη γέννησης3. Ατομικό δελτίο υγείας (δίδεται από το νηπιαγωγείο και πρέπει να συμπληρωθεί από παιδίατρο)4.
Παράθεση από: raniasop στις Ιουνίου 04, 2010, 10:18:07 pm Καλησπέρα και από μένα.Αρχικά να πω πως και'γώ για συμβόλαια πρώτη φορά ακούω.Στο δικό μας νηπιαγωγείο ζητάμε τα κλασικά(λογαριασμό ΔΕΗ,ΟΤΕ κλπ). Είχα σκοπό ν'ανοίξω και'γω το ίδιο θέμα για εγγραφές αλλά με άλλη ερώτηση.Μια γνωστή στην περιοχή μου , μου είπε πως πηγαίνοντας να γράψει το παιδί της σήμερα ανέφερε πως το μόνο θέμα υγείας που παρουσιάζει το παιδί είναι πως όταν ανεβάζει πυρετό, έστω και δέκατα ,ακολουθούν σπασμοί.Γι'αυτό το λόγο χρειάζεται περισσότερη επίβλεψη γιατί οι σπασμοί μπορεί να οδηγήσουν σε εγκεφαλική βλάβη.Κατα τ'άλλα το παιδί φυσιολογικότατο!Η νηπιαγωγός αρνήθηκε να το δεχτεί στο σχολείο επικαλούμενη προβλήματα υγείας και ότι την καλύπτει ο νόμος.Ξέρετε αν ισχύει αυτό;Μου φαίνεται πολύ κουλό.Δηλαδή αν ένα παιδί είναι ,για παράδειγμα ,επιληπτικό,δεν δικαιούται πρόσβαση στο νηπιαγωγείο;Και φαντάζομαι θα υπάρχουν και τόσες άλλες περιπτωσεις παιδιών που κάτι θα παρουσιάζουν.Θα τα απορρίπτουμε έτσι,επικαλούμενοι το νόμο,που δεν ξέρω αν ισχύει κιόλας;Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει!Ευχαριστώ!ειναι υποχρεωμενη να το δεχτει το παιδι
Καλησπέρα και από μένα.Αρχικά να πω πως και'γώ για συμβόλαια πρώτη φορά ακούω.Στο δικό μας νηπιαγωγείο ζητάμε τα κλασικά(λογαριασμό ΔΕΗ,ΟΤΕ κλπ). Είχα σκοπό ν'ανοίξω και'γω το ίδιο θέμα για εγγραφές αλλά με άλλη ερώτηση.Μια γνωστή στην περιοχή μου , μου είπε πως πηγαίνοντας να γράψει το παιδί της σήμερα ανέφερε πως το μόνο θέμα υγείας που παρουσιάζει το παιδί είναι πως όταν ανεβάζει πυρετό, έστω και δέκατα ,ακολουθούν σπασμοί.Γι'αυτό το λόγο χρειάζεται περισσότερη επίβλεψη γιατί οι σπασμοί μπορεί να οδηγήσουν σε εγκεφαλική βλάβη.Κατα τ'άλλα το παιδί φυσιολογικότατο!Η νηπιαγωγός αρνήθηκε να το δεχτεί στο σχολείο επικαλούμενη προβλήματα υγείας και ότι την καλύπτει ο νόμος.Ξέρετε αν ισχύει αυτό;Μου φαίνεται πολύ κουλό.Δηλαδή αν ένα παιδί είναι ,για παράδειγμα ,επιληπτικό,δεν δικαιούται πρόσβαση στο νηπιαγωγείο;Και φαντάζομαι θα υπάρχουν και τόσες άλλες περιπτωσεις παιδιών που κάτι θα παρουσιάζουν.Θα τα απορρίπτουμε έτσι,επικαλούμενοι το νόμο,που δεν ξέρω αν ισχύει κιόλας;Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει!Ευχαριστώ!
LIAV,έχω μείνει άναυδη....πολύ σωστά κανατε και είπατε ΟΧΙ! Το είχα ακούσει σε επίπεδο φήμης το 8-2 αλλα για το ολοημερο με μια νηπιαγωγο και μετα 2 ωρες με ειδικοτητες...! απαράδεκτο φυσικα....Σε ποια περιφερεια ανήκεις?? το άλλο νηπιαγωγειο το δεχτηκε?
Παράθεση από: mastixa στις Ιουνίου 06, 2010, 06:11:50 pmΠαράθεση από: AnnaB στις Ιουνίου 06, 2010, 05:15:44 pmΠαράθεση από: Maro στις Ιουνίου 06, 2010, 11:12:10 amΠαράθεση από: AnnaB στις Ιουνίου 05, 2010, 11:32:37 pmΠαράθεση από: maraki28 στις Ιουνίου 05, 2010, 05:57:25 pmΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ 1. Αίτηση και υπεύθυνη δήλωση (δίδονται από το νηπιαγωγείο)2. Πιστοποιητικό γέννησης νηπίου ή (για τους αλλοδαπούς μαθητές) ληξιαρχική πράξη γέννησης3. Ατομικό δελτίο υγείας (δίδεται από το νηπιαγωγείο και πρέπει να συμπληρωθεί από παιδίατρο)4.