0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάλλον κάποιοι είχαν "δόντι" γιατι για παράδειγμα στη σχολή που τελείωσα εγω (Νηπιαγωγών) ο μεγαλύτερος βαθμός ήταν το 8,5. Σε γενικές γραμμές Πανεπιστημιακά πτυχία με τέτοιους βαθμούς στην Ελλάδα πιστεύω πως δεν παίζουν. Τις θέσεις τις παίρνουν αυτοί του εξωτερικού....κυρίως των
Παράθεση από: vasilikip στις Ιουνίου 07, 2010, 05:50:14 pmΜάλλον κάποιοι είχαν "δόντι" γιατι για παράδειγμα στη σχολή που τελείωσα εγω (Νηπιαγωγών) ο μεγαλύτερος βαθμός ήταν το 8,5. Σε γενικές γραμμές Πανεπιστημιακά πτυχία με τέτοιους βαθμούς στην Ελλάδα πιστεύω πως δεν παίζουν. Τις θέσεις τις παίρνουν αυτοί του εξωτερικού....κυρίως των
Παράθεση από: emmaki στις Ιουνίου 07, 2010, 06:55:03 pmΠαράθεση από: vasilikip στις Ιουνίου 07, 2010, 05:50:14 pmΜάλλον κάποιοι είχαν "δόντι" γιατι για παράδειγμα στη σχολή που τελείωσα εγω (Νηπιαγωγών) ο μεγαλύτερος βαθμός ήταν το 8,5. Σε γενικές γραμμές Πανεπιστημιακά πτυχία με τέτοιους βαθμούς στην Ελλάδα πιστεύω πως δεν παίζουν. Τις θέσεις τις παίρνουν αυτοί του εξωτερικού....κυρίως των
Τι ματεπτυχιακο έχεις emmaki?
Όσο για τις κατακτήριες, δεν είναι άδικο αν έχεις μεταπτυχιακό σε συνεφές αντικέιμενο να μην προηγείσαι; Δεν μιλάω για μεταπτυχιακό γενικά...