0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόρια σχολείων http://www.alfavita.gr/OdigosEkpaideytikou/odigos8.htm
Και για τους ωρομίσθιους τί ακριβώς ισχύει; Δηλαδή τα δυσπρόσιτα δεν μετράνε παρά μόνο για μόνιμο διορισμό;
Δηλαδή, π.χ. εμένα φέτος με συμφέρει να κάνω ωρομισθία και ΠΔΣ σε δυσπρόσιτα προκειμένου να μαζέψω μόρια μήπως του χρόνου πάω για αναπλήρωση; Ας πούμε ότι με στέλνουν για ΠΔΣ σε 11άρι δυσπρόσιτο της περιοχής μου. Θα έχω ας πούμε μεγαλύτερο όφελος από το να πάω σε κάποιο με 7 ή 6 μόρια; Θέλω να πω, τι σημαίνει αυτό που είπε η matina ότι ο αναπληρωτής παίρνει 1 μόριο το μήνα και τι σημαίνει ότι κάποιο δυσπρόσιτο δίνει π.χ 11;;;;;;;;;;;;;
Δηλαδή ασχέτως με τα μόρια που έχει ένα σχολείο ως δυσπρόσιτο, αν είσαι εκεί αναπληρωτής ή ωρομίσθιος απλώς θα σου διπλασιαστούν;
Δηλαδή θα πάρεις 2 για κάθε μήνα;
Υπάρχει δηλ. ένας συγκεκριμένος αριθμός μορίων που πρέπει να έχει κάποιος για να του δώσουν μετάθεση;
καλησπερα σε ολουσ!αποσα διαβαζω και με μεγαλη προσπαθεια να μην μπερδευτω(ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ ταχουν κανει??)καταληγω στο οτι στον πινακα αναπληρωτων δεν παιζει κανενα ρολο αν εχεισ υπηρετησει πχ σε σχολειο με 12 μορια!!!σωστα???μετρα απλα ενα μοριο για καθε μηνα υπηρεσιας ανεξαρτητα απτην περιοχη.επισησ ....τα μορια αυτα απλα διπλασιαζονται αν το σχολειο ειναι δυσπροσιτο
(ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ...απο ποσα μορια και πανω χαρακτηριζεται δυσπροσιτο?)?
αυτο που προσφερει λοιπον μια περιοχη με πολλα πχ 12 μορια,ειναι να σε φερει λιγο ποιο γρηγορα στην περιοχη προτιμησης σου, αφου διοριστεις και μετα...??