0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τρόπος υπολογισμού ΠαράδειγμαΩΡΟΜΙΣΘΙΟΣ http://dide-v.thess.sch.gr/teachers/docs/yp_morion.xls 2,5 μόριαΩΡΟΜΙΣΘΙΟΣ ΣΕ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΗ Μόρια Χ 2 2,5 Χ 2=5ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ Μήνες προυπηρεσίας 9 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣΣΕ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΗ(πίνακες 40%) Μήνες προυπηρεσίας 9ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣΣΕ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΗ Μήνες προυπηρεσίαςΧ2 9 Χ 2 =18(πίνακες αναπληρωτών) ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ 2 μόρια για τη χρονιά 2 + 6 = 8 +Μόρια σχολείου (μπορεί να είναι από 1 εως 12)ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΗ 2 μόρια για τη χρονιά 2 + 6 =8 +Μόρια σχολείου (μπορεί να είναι από 1 εως 12) ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ (Μήνες προυπηρεσίας ως ωρομίσθιος ή και αναπληρωτής Χ Μόρια σχολείου / 12) + (2 μόρια για τη χρονιά ως διορισμένος + (Μήνες Χ Μόρια σχολείου / 12) ((18 Χ 6)/12) + 2+ (9 Χ 6) /12= = 9 + 2 + 4,5 = 15,5 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο παραπάνω πινακάκι; (προσπάθησα να εισάγω κώδικα για να φαίνεται πιο ωραίο αλλά δεν τον δέχτηκε)Για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση, πού υπάρχουν λάθη;
εκει που γραφεις τα μορια του μονιμου (2 για τη χρονια+μορια σχολειου) γιατι αυτα ειναι διαφορετικα απο αυτα που μαζευει καποιος μονιμος για τη μεταθεση του (τα οποια οπως λες ειναι: 2 μόρια για τη χρονιά ως διορισμένος + (Μήνες Χ Μόρια σχολείου / 12) ?
Θεωρω οτι αυτα τα 2 επρεπε να ειναι ιδια. Γιατι ομως δεν ειναι??
Εγω αναφερομαι στα εξης 2 σημεια: "διορισμενος" και "για μεταθεση". Και πιο συγκεκριμενα για τη μεταθεση, στο δευτερο μισο κομματι που αναφερεται στους διορισμενους (2 για τη χρονια+(μηνες*μορια σχολειου/12)). Θεωρω οτι αυτα τα 2 επρεπε να ειναι ιδια. Γιατι ομως δεν ειναι??
και 4 μηνες ωρομισθιος σε σχολειο με 6 μορια. Τα μορια του ειναι: (12+12+12+9+4)/12 Χ 2 + 3 Χ 5 + 9/12 Χ 8 + 4/12 Χ 6 = 31,17
Το χαρτι που θα πάρεις απο την 1οβαθμια με τις ώρες που έκανες συνολικα δεν θα σου χρειαστεί πουθενα. (Εμένα δηλαδή δεν μου έχει χρειαστεί μεχρι τώρα!) Μέ την αίτηση ΔΕΝ δίνεις χαρτί με προυπηρεσία! Η 1οβαθμια περνάει τις ώρες ολονων στο σύστημα το υπουργείου.Αν δεν κάνω λάθος οι αναπληρωτές πέρνουν 1 μοριο για κάθε μήνα υπηρεσίας ανεξάρτητα από τις ώρες!
Παράθεση από: chania2005 στις Νοεμβρίου 14, 2007, 03:34:26 am και 4 μηνες ωρομισθιος σε σχολειο με 6 μορια. Τα μορια του ειναι: (12+12+12+9+4)/12 Χ 2 + 3 Χ 5 + 9/12 Χ 8 + 4/12 Χ 6 = 31,17 Οχι, γιατι τους 4 μηνες δουλευει με το μισο ωραριο. Εκτος αν εννοεις "4 μηνες ωρομισθιος" μετα απο την τελικη αναγωγη. Οταν ειχα ρωτησει στο Υπουργειο για το ιδιο θεμα, μου ειχαν πει οτι ο νομος 3205 αναφερεται στον υπολογισμο μοριων κι εχει και παραδειγματα. Αλλα δεν ηξερα πού μπορω να τον βρω και δεν το εψαξα. (κατσε να μονιμοποιηθουμε πρωτα! σκεφτηκα)
Παράθεση από: Pepe Le Kout στις Μαΐου 28, 2006, 07:22:15 pmΤο χαρτι που θα πάρεις απο την 1οβαθμια με τις ώρες που έκανες συνολικα δεν θα σου χρειαστεί πουθενα. (Εμένα δηλαδή δεν μου έχει χρειαστεί μεχρι τώρα!) Μέ την αίτηση ΔΕΝ δίνεις χαρτί με προυπηρεσία! Η 1οβαθμια περνάει τις ώρες ολονων στο σύστημα το υπουργείου.Αν δεν κάνω λάθος οι αναπληρωτές πέρνουν 1 μοριο για κάθε μήνα υπηρεσίας ανεξάρτητα από τις ώρες!Αν δηλαδή είσαι αναπληρωτής με ωράριο 15 ωρών (και όχι 21), παίρνεις επίσης το μόριο ολόκληρο ανα μήνα αναπλήρωσης? Που μπορώ να το δω αυτό ρε παιδιά γραμμένο κάπου επίσημα?Ευχαριστώ