0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω, εγώ μαλλον δεν θα δικαιούμαι το επίδομα φέτος αλλά κατέθεσα τα χαρτιά μου μήπως δικαιουμαι κανα μικροτερο επίδομα.. αυτο με το ειδικο βοήθημα, τι παίζει domenica? εχω γυρω στα 100 το τελευταιο 14μηνο χωρις τους δυο τελευταιους μηνες..επρεπε να τους το πω οταν κατεθετα τα χαρτια μου να το ελεγξουν ή θα μου το πουν απο μονοι τους οταν παω πάλι στον οαεδ??
Παράθεση από: Tere στις Ιουνίου 23, 2010, 02:46:40 pmΝα ρωτήσω, εγώ μαλλον δεν θα δικαιούμαι το επίδομα φέτος αλλά κατέθεσα τα χαρτιά μου μήπως δικαιουμαι κανα μικροτερο επίδομα.. αυτο με το ειδικο βοήθημα, τι παίζει domenica? εχω γυρω στα 100 το τελευταιο 14μηνο χωρις τους δυο τελευταιους μηνες..επρεπε να τους το πω οταν κατεθετα τα χαρτια μου να το ελεγξουν ή θα μου το πουν απο μονοι τους οταν παω πάλι στον οαεδ??Καλό είναι να ελέγχουμε τις προϋποθέσεις είτε αφορούν τακτικό επίδομα ανεργίας ή κάποιο ειδικό βοήθημα..Σε αυτό το θέμα μπορεί κάποιος να βρει απάντηση σε αρκετά σχετικά ερωτήματα...Φιλική συμβουλή : αν νομίζεις πως μπορεις να πάρεις το ειδικό βοήθημα (δες παραπάνω) ,εσύ θα φροντίσεις να καταθέσεις τα δικαιολογητικά στο χρόνο που λεει στις προϋποθέσεις ...ΜΗΝ περιμένεις να σου πουν εκείνοι..
Παράθεση από: domenica στις Ιουνίου 23, 2010, 02:58:37 pmΠαράθεση από: Tere στις Ιουνίου 23, 2010, 02:46:40 pmΝα ρωτήσω, εγώ μαλλον δεν θα δικαιούμαι το επίδομα φέτος αλλά κατέθεσα τα χαρτιά μου μήπως δικαιουμαι κανα μικροτερο επίδομα.. αυτο με το ειδικο βοήθημα, τι παίζει domenica? εχω γυρω στα 100 το τελευταιο 14μηνο χωρις τους δυο τελευταιους μηνες..επρεπε να τους το πω οταν κατεθετα τα χαρτια μου να το ελεγξουν ή θα μου το πουν απο μονοι τους οταν παω πάλι στον οαεδ??Καλό είναι να ελέγχουμε τις προϋποθέσεις είτε αφορούν τακτικό επίδομα ανεργίας ή κάποιο ειδικό βοήθημα..Σε αυτό το θέμα μπορεί κάποιος να βρει απάντηση σε αρκετά σχετικά ερωτήματα...Φιλική συμβουλή : αν νομίζεις πως μπορεις να πάρεις το ειδικό βοήθημα (δες παραπάνω) ,εσύ θα φροντίσεις να καταθέσεις τα δικαιολογητικά στο χρόνο που λεει στις προϋποθέσεις ...ΜΗΝ περιμένεις να σου πουν εκείνοι..κατσε βρε συ, κατεθεσα τα χαρτια μου με σκοπο να παρω ενα επιδομα..δεν τους ειπα οτι ειναι για το επιδομα των 454 ευρω!!! αλλο το επιδομα, αλλο το ειδικο βοηθημα? εννοω πρεπει να δρασω αλλιως και ξανα με αλλα χαρτια?
Παράθεση από: Tere στις Ιουνίου 23, 2010, 03:02:35 pmΠαράθεση από: domenica στις Ιουνίου 23, 2010, 02:58:37 pmΠαράθεση από: Tere στις Ιουνίου 23, 2010, 02:46:40 pmΝα ρωτήσω, εγώ μαλλον δεν θα δικαιούμαι το επίδομα φέτος αλλά κατέθεσα τα χαρτιά μου μήπως δικαιουμαι κανα μικροτερο επίδομα.. αυτο με το ειδικο βοήθημα, τι παίζει domenica? εχω γυρω στα 100 το τελευταιο 14μηνο χωρις τους δυο τελευταιους μηνες..επρεπε να τους το πω οταν κατεθετα τα χαρτια μου να το ελεγξουν ή θα μου το πουν απο μονοι τους οταν παω πάλι στον οαεδ??Καλό είναι να ελέγχουμε τις προϋποθέσεις είτε αφορούν τακτικό επίδομα ανεργίας ή κάποιο ειδικό βοήθημα..Σε αυτό το θέμα μπορεί κάποιος να βρει απάντηση σε αρκετά σχετικά ερωτήματα...Φιλική συμβουλή : αν νομίζεις πως μπορεις να πάρεις το ειδικό βοήθημα (δες παραπάνω) ,εσύ θα φροντίσεις να καταθέσεις τα δικαιολογητικά στο χρόνο που λεει στις προϋποθέσεις ...ΜΗΝ περιμένεις να σου πουν εκείνοι..κατσε βρε συ, κατεθεσα τα χαρτια μου με σκοπο να παρω ενα επιδομα..δεν τους ειπα οτι ειναι για το επιδομα των 454 ευρω!!! αλλο το επιδομα, αλλο το ειδικο βοηθημα? εννοω πρεπει να δρασω αλλιως και ξανα με αλλα χαρτια?Προφανώς κατεθεσες δικαιολογητικά για το τακτικό επίδομα...αν το πάρεις θα είναι πολύ καλά Το ειδικό βοήθημα είναι άλλο και αφορά όσους δεν μπορούν πάρουν το τακτικό επίδομα αλλά πληρούν τις προϋποθέσεις για το ειδικό...Ναι...η διαδικασία εδω είναι ξεχωριστή (απλούστερη) αλλά χρειάζεται να περάσεις 3 μήνες ανεργος...( Ειδικό βοήθημα μετά την τρίμηνη παραμονή στα μητρώα ανέργων)
μπορω να κανω τα χαρτια μου ταυτοχρονα με το αλλο?? ή θα περιμενω να δω αν το δικαιουμαι κ μετα? κ θα πληρωθω μετα απο 3 μηνες δηλ? 1 φορα? συγγνωμη αν σε κουραζω αλλα το συγκεκριμενο οαεδ της περιοχης μου σε κανει και αγανακτεις...δεν υπαρχει χειροτερο...
Παράθεση από: Tere στις Ιουνίου 23, 2010, 03:10:27 pmμπορω να κανω τα χαρτια μου ταυτοχρονα με το αλλο?? ή θα περιμενω να δω αν το δικαιουμαι κ μετα? κ θα πληρωθω μετα απο 3 μηνες δηλ? 1 φορα? συγγνωμη αν σε κουραζω αλλα το συγκεκριμενο οαεδ της περιοχης μου σε κανει και αγανακτεις...δεν υπαρχει χειροτερο... Ειδικό βοήθημα μετά την τρίμηνη παραμονή στα μητρώα ανέργωνΚαταβάλλεται σε ανέργους, που δεν έχουν προϋποθέσεις τακτικής επιδότησης (δεν ανήκουν στους εποχιακούς) και έχουν πραγματοποιήσει 60 τουλάχιστον ημερομίσθια κατά τον προηγούμενο, της εγγραφής τους στον Ο.Α.Ε.Δ., χρόνο. Πρέπει να παραμείνουν άνεργοι (γραμμένοι στον Ο.Α.Ε.Δ.) για τρεις μήνες και το εισόδημά τους να μην υπερβαίνει ένα καθορισμένο ποσό.Το επίδομα καταβάλλεται ανά τρίμηνο σε τρεις δόσεις (15 ημερήσια επιδόματα) μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος.Δικαιολογητικά: * Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορίας ή αντίγραφο Φορολογικής δήλωσης *
Παράθεση από: domenica στις Ιουνίου 23, 2010, 03:21:15 pmΠαράθεση από: Tere στις Ιουνίου 23, 2010, 03:10:27 pmμπορω να κανω τα χαρτια μου ταυτοχρονα με το αλλο?? ή θα περιμενω να δω αν το δικαιουμαι κ μετα? κ θα πληρωθω μετα απο 3 μηνες δηλ? 1 φορα? συγγνωμη αν σε κουραζω αλλα το συγκεκριμενο οαεδ της περιοχης μου σε κανει και αγανακτεις...δεν υπαρχει χειροτερο... Ειδικό βοήθημα μετά την τρίμηνη παραμονή στα μητρώα ανέργωνΚαταβάλλεται σε ανέργους, που δεν έχουν προϋποθέσεις τακτικής επιδότησης (δεν ανήκουν στους εποχιακούς) και έχουν πραγματοποιήσει 60 τουλάχιστον ημερομίσθια κατά τον προηγούμενο, της εγγραφής τους στον Ο.Α.Ε.Δ., χρόνο. Πρέπει να παραμείνουν άνεργοι (γραμμένοι στον Ο.Α.Ε.Δ.) για τρεις μήνες και το εισόδημά τους να μην υπερβαίνει ένα καθορισμένο ποσό.Το επίδομα καταβάλλεται ανά τρίμηνο σε τρεις δόσεις (15 ημερήσια επιδόματα) μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος.Δικαιολογητικά: * Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορίας ή αντίγραφο Φορολογικής δήλωσης *
Παράθεση από: Tere στις Ιουνίου 23, 2010, 03:26:19 pmΠαράθεση από: domenica στις Ιουνίου 23, 2010, 03:21:15 pmΠαράθεση από: Tere στις Ιουνίου 23, 2010, 03:10:27 pmμπορω να κανω τα χαρτια μου ταυτοχρονα με το αλλο?? ή θα περιμενω να δω αν το δικαιουμαι κ μετα? κ θα πληρωθω μετα απο 3 μηνες δηλ? 1 φορα? συγγνωμη αν σε κουραζω αλλα το συγκεκριμενο οαεδ της περιοχης μου σε κανει και αγανακτεις...δεν υπαρχει χειροτερο... Ειδικό βοήθημα μετά την τρίμηνη παραμονή στα μητρώα ανέργωνΚαταβάλλεται σε ανέργους, που δεν έχουν προϋποθέσεις τακτικής επιδότησης (δεν ανήκουν στους εποχιακούς) και έχουν πραγματοποιήσει 60 τουλάχιστον ημερομίσθια κατά τον προηγούμενο, της εγγραφής τους στον Ο.Α.Ε.Δ., χρόνο. Πρέπει να παραμείνουν άνεργοι (γραμμένοι στον Ο.Α.Ε.Δ.) για τρεις μήνες και το εισόδημά τους να μην υπερβαίνει ένα καθορισμένο ποσό.Το επίδομα καταβάλλεται ανά τρίμηνο σε τρεις δόσεις (15 ημερήσια επιδόματα) μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος.Δικαιολογητικά: * Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορίας ή αντίγραφο Φορολογικής δήλωσης *
καλα ε..μας εχεις ανοιξει τα ματια!! μη μας την κανεις ποτέ απο αυτό το forum!!!
Να ρωτησω κατι και εγω?εγω δεν εχω δικαιωμα να παρω επιδομα φετος απο τον οαεδ γιατι ειναι η πρωτη χρονια που δουλεψα.Εχω ενσημα πριν απο δεκα χρονια και ξερω οτι μετρανε μονο του προηγουμενου χρονου.Παρολο που δεν μπορω να παρω επιδομα χρειαζεται να βγαλω καρτα για του χρονου?