0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή απ' ό,τι κατάλαβα (επειδή μπερδεύτηκα λίγο) σωστά μου είπε ο υπάλληλος; πρέπει να πηγαίνω ανά μήνα μέχρι Σεπτέμβρη και μετά θα κάνω την αίτηση; Είμαι και εκτός αττικής και εδώ που βρίσκομαι δεν έχει οαεδ να ρωτήσω...
Αν δεν συμπληρωνεις τα ενσημα για το επιδομα ανεργιας ξερει κανεις αν παιρνεις καποιο αλλο βοηθημα;
Παράθεση από: s93060 στις Ιουνίου 21, 2011, 09:23:07 amΑν δεν συμπληρωνεις τα ενσημα για το επιδομα ανεργιας ξερει κανεις αν παιρνεις καποιο αλλο βοηθημα;Υπαρχει ενα τριμηνο επιδομα που παιρνεις αν εχεις συμπληρωσει 3 μηνες ανεργιας. Είναι νομιζω γύρω στα 150-200
Καλησπέρα,επειδή δεν έχω καταλάβει καλά.Εγώ είμαι ωρομίσθιος με μόνο 3 ώρες την εβδομάδα.Δικαιούμαι έστω το εφάπαξ τρίμηνο βοήθημα ή δεν είναι αρκετές οι ώρες μου και συνακόλουθα τα ένσημα που θα έπρεπε να έχω;Επίσης δεν έχω κάνει φορολογική δήλωση μιας και το εισόδημα μου είναι πολύ κάτω από τα 6.000 ευρώ.
έβγαινα χρόνια σε ταμείο, αλλά πέρσι δεν εργάστηκα καθόλου. φέτος συμπληρώνω περίπου 90 ένσημα από τον Οκτώβρη που άρχισα να δουλεύω. Να κάνω τα χαρτιά μου; Δικαιούμαι να βγω ταμείο ή όχι;
ΕΙΔΙΚΟ
ekpaid δεν πρόκειται για επιδομα αλλα για τρίμηνο βοηθημα εφοσον παραμείνεις άνεργος για 3 μηνες. Είναι γύρω στα 270 ευρώ και μπορείς να πάρεις άλλες δύο δόσεις (δηλ. + 270 και + 270) στο ίδιο ημερολογιακό έτος. Χρειαζονται μια σειρά απο χαρτιά (δεν τα θυμαμαι όλα - καλυτερα να ρωτησεις στον ΟΑΕΔ).1. ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ (πρεπει να εγγραφείς στα μητρωα ανεργων)2. Ενσημα ΙΚΑ3.
Στον ΟΑΕΔ μου είπε η υπάλληλος να περάσω στις 28/7/2011 για το επίδομα ανεργίας. Ωστόσο σήμερα πληροφορήθηκα απο άλλο συνάδελφο ότι, σε περίπτωση που απορριφθεί η αίτησή μου, υπάρχει η δυνατότητα επιδόματος μετα απο τρίμηνη παραμονή στο μητρώο ανέργων. Γνωρίζει κάποιος τι δικαιολογητικά πρέπει να υποβάλλω και πότε;