0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aν δεν έχεις άλλα ένσημα είναι πολύ δύσκολο. Χρειάζεσαι 125, αφού αφαιρεθούν οι δύο τελευταίοι μήνες.
Δε δικαιούμαι, λόγω έλλειψης ενσήμων, επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, αλλά πήγα να ρωτήσω για το επίδομα τριμήνου. Μου είπαν ότι ούτε αυτό το δικαιούμαι, γιατί λόγω κοινής δήλωσης με το σύζυγο, έχουμε συνολικό δηλωθέν εισόδημα πάνω από 8800 Ε που λέει ο νόμος. Δεν έχει σημασία μου είπαν που το δικό μου, προσωπικό εισόδημα δε φτάνει αυτό το ποσό.Μου τα λένε καλά; Ισχύει πράγματι αυτό; Κι αν τελικά πράγματι ισχύει έχει καμία σημασία να γραφτώ τελικά ως άνεργη στον ΟΑΕΔ;
Φέτος δε δικαιούμουν επίδομα ανεργίας γιατί δεν είχα τον απαραίτητο αριθμό ενσήμων, ούτε κάν το ειδικό βοήθημα...
Παράθεση από: anna4 στις Ιούνιος 24, 2009, 04:17:51 μμΦέτος δε δικαιούμουν επίδομα ανεργίας γιατί δεν είχα τον απαραίτητο αριθμό ενσήμων, ούτε κάν το ειδικό βοήθημα...παιδιά τι είναι το ειδικό βοήθημα?κ πότε το δικαιούμαστε?
Παράθεση από: agh στις Ιούνιος 24, 2009, 04:56:33 μμΠαράθεση από: anna4 στις Ιούνιος 24, 2009, 04:17:51 μμΦέτος δε δικαιούμουν επίδομα ανεργίας γιατί δεν είχα τον απαραίτητο αριθμό ενσήμων, ούτε κάν το ειδικό βοήθημα...παιδιά τι είναι το ειδικό βοήθημα?κ πότε το δικαιούμαστε?Νομίζω, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρη, είναι ένα ποσόν που αν θυμάμαι καλά-το είχα πάρει πριν 6 χρόνια-το παίρνεις 1 φορά...και το δικαιούσαι αν δεν έχεις τον απαραίτητο αριθμό ενσήμων για να πάρεις ταμείο ανεργίας, αλλά έχεις κάποιον αριθμό ενσήμων που να σου δίνει το δικαίωμα να το πάρεις...Σε φώτισα τώρα ε?
Παράθεση από: zouzou στις Ιούνιος 24, 2009, 11:46:07 μμΠαράθεση από: agh στις Ιούνιος 24, 2009, 10:56:33 μμΠαράθεση από: anna4 στις Ιούνιος 24, 2009, 09:03:49 μμΠαράθεση από: agh στις Ιούνιος 24, 2009, 04:56:33 μμΠαράθεση από: anna4 στις Ιούνιος 24, 2009, 04:17:51 μμΦέτος δε δικαιούμουν επίδομα ανεργίας γιατί δεν είχα τον απαραίτητο αριθμό ενσήμων, ούτε κάν το ειδικό βοήθημα...παιδιά τι είναι το ειδικό βοήθημα?κ πότε το δικαιούμαστε?Νομίζω, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρη, είναι ένα ποσόν που αν θυμάμαι καλά-το είχα πάρει πριν 6 χρόνια-το παίρνεις 1 φορά...και το δικαιούσαι αν δεν έχεις τον απαραίτητο αριθμό ενσήμων για να πάρεις ταμείο ανεργίας, αλλά έχεις κάποιον αριθμό ενσήμων που να σου δίνει το δικαίωμα να το πάρεις...Σε φώτισα τώρα ε?Σε ευχαριστώ πολύ:)Τουλάχιστον έμαθα ότι υπάρχει κ θα το ψάξω.Δεν το είχα ξαναακούσει.Καλησπέρα! Δες και εδώ...http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=174.450Σε ευχαριστώ,μόλις είδα την απάντηση.Παιδιά σήμερα απογοητεύτηκα πολύ.Δε βγαίνω ταμείο για 4 ένσημα!!!!!!!!!Κάποιος μου είπε ότι μπορώ να αγοράσω απ'το ΙΚΑ.Άραγε υπάρχει λύση???Κρίμα και άδικο για 4 ένσημα........και δε μας πληρώνουν κιόλας!!!!!!
Παράθεση από: agh στις Ιούνιος 24, 2009, 10:56:33 μμΠαράθεση από: anna4 στις Ιούνιος 24, 2009, 09:03:49 μμΠαράθεση από: agh στις Ιούνιος 24, 2009, 04:56:33 μμΠαράθεση από: anna4 στις Ιούνιος 24, 2009, 04:17:51 μμΦέτος δε δικαιούμουν επίδομα ανεργίας γιατί δεν είχα τον απαραίτητο αριθμό ενσήμων, ούτε κάν το ειδικό βοήθημα...παιδιά τι είναι το ειδικό βοήθημα?κ πότε το δικαιούμαστε?Νομίζω, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρη, είναι ένα ποσόν που αν θυμάμαι καλά-το είχα πάρει πριν 6 χρόνια-το παίρνεις 1 φορά...και το δικαιούσαι αν δεν έχεις τον απαραίτητο αριθμό ενσήμων για να πάρεις ταμείο ανεργίας, αλλά έχεις κάποιον αριθμό ενσήμων που να σου δίνει το δικαίωμα να το πάρεις...Σε φώτισα τώρα ε?Σε ευχαριστώ πολύ:)Τουλάχιστον έμαθα ότι υπάρχει κ θα το ψάξω.Δεν το είχα ξαναακούσει.Καλησπέρα! Δες και εδώ...http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=174.450
Παράθεση από: anna4 στις Ιούνιος 24, 2009, 09:03:49 μμΠαράθεση από: agh στις Ιούνιος 24, 2009, 04:56:33 μμΠαράθεση από: anna4 στις Ιούνιος 24, 2009, 04:17:51 μμΦέτος δε δικαιούμουν επίδομα ανεργίας γιατί δεν είχα τον απαραίτητο αριθμό ενσήμων, ούτε κάν το ειδικό βοήθημα...παιδιά τι είναι το ειδικό βοήθημα?κ πότε το δικαιούμαστε?Νομίζω, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρη, είναι ένα ποσόν που αν θυμάμαι καλά-το είχα πάρει πριν 6 χρόνια-το παίρνεις 1 φορά...και το δικαιούσαι αν δεν έχεις τον απαραίτητο αριθμό ενσήμων για να πάρεις ταμείο ανεργίας, αλλά έχεις κάποιον αριθμό ενσήμων που να σου δίνει το δικαίωμα να το πάρεις...Σε φώτισα τώρα ε?Σε ευχαριστώ πολύ:)Τουλάχιστον έμαθα ότι υπάρχει κ θα το ψάξω.Δεν το είχα ξαναακούσει.