0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα μου ζήτησαν λογαριασμό εθνικής τράπεζας από τον ΟΑΕΔ. Παρουσιάζομαι κάθε μήνα στον ΟΑΕΔ και απο κει δινουν εντολή στην τράπεζα όπου μπαίνει το επίδομη την άλλη μέρα.
Παράθεση από: aeee στις Αυγούστου 30, 2009, 01:49:47 pmεμένα μου ζήτησαν λογαριασμό εθνικής τράπεζας από τον οαεδ. Παρουσιάζομαι κάθε μήνα στον οαεδ και απο κει δινουν εντολή στην τράπεζα όπου μπαίνει το επίδομη την άλλη μέρα.είσαι εκτός θέματος...κάτω από τη βάση..... λέμε για το τρίμηνο βοήθημα όχι για το επίδομα....
εμένα μου ζήτησαν λογαριασμό εθνικής τράπεζας από τον οαεδ. Παρουσιάζομαι κάθε μήνα στον οαεδ και απο κει δινουν εντολή στην τράπεζα όπου μπαίνει το επίδομη την άλλη μέρα.
Παράθεση από: gelina στις Αυγούστου 30, 2009, 01:52:53 pmΠαράθεση από: aeee στις Αυγούστου 30, 2009, 01:49:47 pmεμένα μου ζήτησαν λογαριασμό εθνικής τράπεζας από τον οαεδ. Παρουσιάζομαι κάθε μήνα στον οαεδ και απο κει δινουν εντολή στην τράπεζα όπου μπαίνει το επίδομη την άλλη μέρα.είσαι εκτός θέματος...κάτω από τη βάση..... λέμε για το τρίμηνο βοήθημα όχι για το επίδομα.... τουλάχιστον μπορώ να δώσω ξανά εξατάσεις το Σεπτέμβριο;;; σας παρακαλώ Πρέπει να περάσω την τάξη
Γεια χαρά παιδιά, λοιπον μιας και εγω έκανα την ερώτηση για το 3μηνο επίδομα, θα δώσω και την απάντηση τώρα που έμαθα.1ον. Δεν χρειάζεται να ανοιξεις λογαριασμό στην εθνική2ον. Σου δίνουν απο τον ΟΑΕΔ μια ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ και πας στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και εισπράτεις το ποσόν (272,55
και μενα σε λογαριασμο τραπεζας τα βαζουν
Παράθεση από: catwoman2 στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 05:19:21 pmκαι μενα σε λογαριασμο τραπεζας τα βαζουνΠαιδιά είναι άλλο το επίδομα ανεργιας που απο τι κατάλαβα παίρνετε και άλλο το τριμηνιαίο επίδομα που παίρνει κάποιος για μια και μόνη φορά αν δεν έχει αρκετά ένσημα για να πάρει επίδομα ανεργίας.