Σύνολο ψηφοφόρων: 796
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουνίου 19, 2010, 02:03:05 pmπανο αν και το προσωποποιεις το θεμα προφανως δεν καταλαβες τι γραφω και το σκεπτικο μου...δικαιωμα σου ...εγω παλι ευχομαι να σκεφτονται πολλοι μ αυτο το τροπο μπας και ξεφυγουμε επιτελους απο το "ο θανατος σου η ζωη μου" Μάλλον μιλάμε παράλληλα, χωρίς σημεία τομής. Δεν θέλω τον θάνατο κανενός...Το προσωποποιώ το θέμα, γιατί βρέθηκα αρκετές φορές από ανάγκη έξω από βουλευτικό γραφείο, μέσα σε δημαρχείο και δεν κατάφερα να ξεπεράσω τις αρχές μου... Τους έφτυσα και έφυγα... Πολλοί με είπαν ηλίθιο...Μπορεί να τα καταφέρω την επόμενη... Μέχρι τότε θα αντιπαλεύομαι όλα τα απανταχού βύσματα της χώρας!Αν αρχίσω να δικαιολογώ τα βύσματα, θα είμαι καθ΄οδόν για κάποιο πολιτικό γραφείο...
πανο αν και το προσωποποιεις το θεμα προφανως δεν καταλαβες τι γραφω και το σκεπτικο μου...δικαιωμα σου ...εγω παλι ευχομαι να σκεφτονται πολλοι μ αυτο το τροπο μπας και ξεφυγουμε επιτελους απο το "ο θανατος σου η ζωη μου"
Μέχρι τότε θα αντιπαλεύομαι όλα τα απανταχού βύσματα της χώρας!
Το «πλακάκια» δεν το ξέρω. Δεν είμαι ντεντέκτιβ. Υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις και διαφορετικές πολιτικές.Αυτό που κάνει το πασοκ με την Διαμαντοπούλου να κατηγορεί τους προηγούμενους για εκτροχιασμό στις προσλήψεις και τις αποσπάσεις κλπ το αντιλαμβάνομαι σαν ένα είδος παραπολιτικής. Τα προβλήματα στην εκπαίδευση είναι χρόνια και ξεπερνούν τα όρια μιας τετραετίας. Υπήρχε διάλογος για την παιδεία και εκεί μπορούσαν να συνθέσουν τις απόψεις τους.Δυστυχώς για εμάς, τα ίδια πρόσωπα ανάλογα με τις συνθήκες αλλάζουν πολιτική απ’ την μια στιγμή στην άλλη. Αυτό το κοινό σημείο βρίσκω στα δύο κόμματα. Μαζί τους, οι εκπαιδευτικοί άγονται και φέρονται ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος...
Εγώ απορώ ποιός ψήφισε ένα από τα παραπάνω πρόσωπα! ΑΠΟΡΩ!!!!!!!ΥΓ Ο Πίδας βλέπω έχει ρεύμα... Τί να πω;;;
Στυλιανίδης;;;Έλεος ο τύπος ηταν στα μπουζούκια τη νύχτα που φάγανε τον Γρηγορόπουλο, και δεν κουνήθηκε από τη θέση του. Την επόμενη μέρα πήγε και γήπεδο να δει την αγαπημένη του ομάδα...