Σύνολο ψηφοφόρων: 796
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς, κοιτάμε τη βολεψιά μας.Καλύτερος είναι εκείνος που θα μας διορίσει ή μας διόρισε,ο άλλος που υπόσχεται και τάζει αφειδώς ,"αναπαύοντας" την απογοητευμένη απο τα πράγματα συνείδηση μας.
Αυτό που με χαροποιεί στην συγκεκριμένη κατάσταση είναι ότι η κ Διαμαντοπούλου είναι κοντά στον κ Σπηλιωτόπουλο.Η απραξία και το ρουσφέτι μπορεί να συγκριθεί επάξια με τα καταστρεπτικά αποτελέσματα του εγωκεντρικού φασισμού.
Εγώ απορώ με τον 1ο, πως είναι δυνατόν ο κος. Στυλιανίδης να είναι πρώτος; Μήπως εννοούν οι ψηφοφόροι πρώτος από το τέλος;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Γιαννάκου αν και υπήρξε αντι-επικοινωνιακή και άκαμπτη πολλές φορές, τουλάχιστον κάτι προσπάθησε να συμαζέψει στην γ'βαθμια εκπ/ση κατά την άποψη μου , ίσως για αυτό να έρχεται δεύτερη.
Δυστυχώς, κοιτάμε τη βολεψιά μας.Καλύτερος είναι εκείνος που θα μας διορίσει ή μας διόρισε,ο άλλος που υπόσχεται και τάζει αφειδώς ,"αναπαύοντας" την απογοητευμένη απο τα πράγματα συνείδηση μας.Ο άλλος που οραματίζεται ,έστω και με αίολες πολιτικές, μια "ορθολογική" παιδεία,προσπαθεί να διαχειριστεί αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα αλληλοσπαρασσόμενων εκαπιδευτικών συνδικαλιστικών παρατάξεων ,να λάβει υπόψη του το μακροπρόθεσμο συμφέρον της πατρίδας και οχι το κοντόφθαλμο δικό του(πολιτικό οφελος ,ρουσφέτια κτλ),αυτός, που εν τέλει δε με διορίζει , είναι ο "άδικος" και αυτός που πάση θυσία πρέπει όλοι μαζί να τον διώξουμε γιατί δεν μας κάνει ,γιατί χάλασε τον " ατομικό προγραμματισμό" μας, γιατί δεν θα διορίσει όσους ο προηγούμενος, και άλλα τόσα γιατι..... Γνωρίζω πως θα στενοχωρήσω πολλούς συναδέλφους με τα γραφόμενά μου ,αλλά οταν βλέπουμε την πατρίδα να "βουλιάζει"(ασχέτως αν άλλοι έχουν όλη την ευθύνη) πρέπει να περιορίσουμε το τεράστιο εγώ μας και να "δούμε" αλλιώς τα πράγματα όσο κι αν πονάει.Υ.Γ είμαι μόνιμος(επι Στυλιανίδη, που δεν τον ψήφισα), με καθυστέρηση 10 ετών στον "ατομικό μου προγραμματισμό", 4 ΑΣΕΠ και τεράστιες θυσίες ,όπως πάμπολλοι εδώ μέσα.
Παράθεση από: imak στις Ιουνίου 22, 2010, 12:05:33 pmΔυστυχώς, κοιτάμε τη βολεψιά μας.Καλύτερος είναι εκείνος που θα μας διορίσει ή μας διόρισε,ο άλλος που υπόσχεται και τάζει αφειδώς ,"αναπαύοντας" την απογοητευμένη απο τα πράγματα συνείδηση μας.Ο άλλος που οραματίζεται ,έστω και με αίολες πολιτικές, μια "ορθολογική" παιδεία,προσπαθεί να διαχειριστεί αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα αλληλοσπαρασσόμενων εκαπιδευτικών συνδικαλιστικών παρατάξεων ,να λάβει υπόψη του το μακροπρόθεσμο συμφέρον της πατρίδας και οχι το κοντόφθαλμο δικό του(πολιτικό οφελος ,ρουσφέτια κτλ),αυτός, που εν τέλει δε με διορίζει , είναι ο "άδικος" και αυτός που πάση θυσία πρέπει όλοι μαζί να τον διώξουμε γιατί δεν μας κάνει ,γιατί χάλασε τον " ατομικό προγραμματισμό" μας, γιατί δεν θα διορίσει όσους ο προηγούμενος, και άλλα τόσα γιατι..... Γνωρίζω πως θα στενοχωρήσω πολλούς συναδέλφους με τα γραφόμενά μου ,αλλά οταν βλέπουμε την πατρίδα να "βουλιάζει"(ασχέτως αν άλλοι έχουν όλη την ευθύνη) πρέπει να περιορίσουμε το τεράστιο εγώ μας και να "δούμε" αλλιώς τα πράγματα όσο κι αν πονάει.Υ.Γ είμαι μόνιμος(επι Στυλιανίδη, που δεν τον ψήφισα), με καθυστέρηση 10 ετών στον "ατομικό μου προγραμματισμό", 4 ΑΣΕΠ και τεράστιες θυσίες ,όπως πάμπολλοι εδώ μέσα.Μάλιστα. Και ποιος, κατά τη γνώμη σου, είναι αυτός ο υπουργός;