0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Maro στις Ιουνίου 24, 2010, 01:41:35 pmΕπισης οι περισσοτεροι γονεις δεν γνωριζουν οτι την στιγμη που στις υπαρχουσες ταξεις ο αριθμος των παιδιων για να γινεται σωστη δουλεια και να πληρουνται στοιχειωδεις κανονες ασφαλειας δεν πρεπει να ξεπερνα τα 15 πολλοι προισταμενοι ,οταν παρουσιαζεται η αναγκη σε ασθενεια η εκτακτη απουσια συναδελφισσας/ου ,μας πιεζουν να αναλαμβανουμε 2 τμηματα( αυτο μπορει να ειναι 25 παιδια επι 2) με οτι συνεπειες μπορει να εχει αυτο.Οταν οι εκπ/τικοι (οσες/οι εχουν την τολμη και γνωριζουν τα προβλεπομενα απο τη νομοθεσια) αρνουνται τετοια εντολη τοτε υφιστανται την τρομοκρατια και τον εκφοβισμο που χρησιμοποιουν για να πειθαρχησουν και να μην ταραχθει η γαληνη του/της προισταμενου/ης.Ψιλα γραμματα και επιπλεον γινεται μονο σε εκτακτες περιπτωσεις ε;παντως εγω δεν θα ηθελα τα παιδια μου στοιβαγμενα ουτε για 1 μερα. Μήπως μπορείς να μας πεις τι λέει η νομοθεσία σχετικά με αυτό το θέμα ή που μπορεί κανείς να το βρει;
Επισης οι περισσοτεροι γονεις δεν γνωριζουν οτι την στιγμη που στις υπαρχουσες ταξεις ο αριθμος των παιδιων για να γινεται σωστη δουλεια και να πληρουνται στοιχειωδεις κανονες ασφαλειας δεν πρεπει να ξεπερνα τα 15 πολλοι προισταμενοι ,οταν παρουσιαζεται η αναγκη σε ασθενεια η εκτακτη απουσια συναδελφισσας/ου ,μας πιεζουν να αναλαμβανουμε 2 τμηματα( αυτο μπορει να ειναι 25 παιδια επι 2) με οτι συνεπειες μπορει να εχει αυτο.Οταν οι εκπ/τικοι (οσες/οι εχουν την τολμη και γνωριζουν τα προβλεπομενα απο τη νομοθεσια) αρνουνται τετοια εντολη τοτε υφιστανται την τρομοκρατια και τον εκφοβισμο που χρησιμοποιουν για να πειθαρχησουν και να μην ταραχθει η γαληνη του/της προισταμενου/ης.Ψιλα γραμματα και επιπλεον γινεται μονο σε εκτακτες περιπτωσεις ε;παντως εγω δεν θα ηθελα τα παιδια μου στοιβαγμενα ουτε για 1 μερα.
Φέτος η προϊσταμένη μου ήταν ένας πολύ ισορροπημένος άνθρωπος χωρίς κομπλεξ και δεν δημιουργήθηκε κανένα απολύτως πρόβλημα. Επειδή όμως έχω ακούσει πολλά και δεν ξέρω τι με περιμένει με ενδιαφέρει να γνωρίζω εκ των προτέρων δικαιώματα και υποχρεώσεις ώστε να μπορώ να δράσω αναλόγως. Σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα το ψάξω..
Παράθεση από: Melina04 στις Ιουνίου 25, 2010, 07:12:16 pm Φέτος η προϊσταμένη μου ήταν ένας πολύ ισορροπημένος άνθρωπος χωρίς κομπλεξ και δεν δημιουργήθηκε κανένα απολύτως πρόβλημα. Επειδή όμως έχω ακούσει πολλά και δεν ξέρω τι με περιμένει με ενδιαφέρει να γνωρίζω εκ των προτέρων δικαιώματα και υποχρεώσεις ώστε να μπορώ να δράσω αναλόγως. Σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα το ψάξω.. Καλό είναι να έχεις πάντα πρόχειρο το προεδρικό διάταγμα 200.Θα σου λύσει πολλές απορίες.
,τραπεζοκομος,
Παράθεση από: LIAV στις Ιουνίου 25, 2010, 09:16:46 pmΠαράθεση από: Melina04 στις Ιουνίου 25, 2010, 07:12:16 pm Φέτος η προϊσταμένη μου ήταν ένας πολύ ισορροπημένος άνθρωπος χωρίς κομπλεξ και δεν δημιουργήθηκε κανένα απολύτως πρόβλημα. Επειδή όμως έχω ακούσει πολλά και δεν ξέρω τι με περιμένει με ενδιαφέρει να γνωρίζω εκ των προτέρων δικαιώματα και υποχρεώσεις ώστε να μπορώ να δράσω αναλόγως. Σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα το ψάξω.. Καλό είναι να έχεις πάντα πρόχειρο το προεδρικό διάταγμα 200.Θα σου λύσει πολλές απορίες.Το 200 ειναι μια πλατφορμα αλλα συμπληρωνεται και αλλαζει σε διαφορα σημεια απο εγκυκλιους γι αυτο δεν σε καλυπτει σε ολα.Μια ερωτηση προς emmaki:αν δεν εχεις εγγραφη εντολη και εχουν ερθει τα παιδια του ολοημερου(η συναδελφισσα της πρωινης βαρδιας απουσιαζει και η συναδελφισσα της 2ης βαρδιας θα ερθει 11.45π.μ.)απλως ενημερωνεις τους γονεις οτι το ολοημερο δεν θα λειτουργησει και ουτε γατα ουτε ζημια;
Παράθεση από: bk στις Ιουνίου 23, 2010, 08:23:08 am,τραπεζοκομος,Τραπεζοκόμος γιατί?Τί σχέση έχει αυτό με το επάγγελμα της νηπιαγωγού?Πολλές συναδέλφισσες έχουν καθιερώσει να υπάρχει ένα ακόμη άτομο την ώρα του φαγητού,που αναλαμβάνει το ζέσταμα,το σερβίρισμα κ.λ.π. των φαγητών.Κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση.Συνεννοηθείτε με το σύλλογο και "επιβάλλετέ το".Προσωπικά θεωρώ ότι υποβαθμίζεται ο ρόλος μας μέσα στην τάξγ.
γιατί δεν μπορείς να ζητήσεις από τους γονείς λεφτά για τροφεία.
Παράθεση από: selas στις Ιουνίου 29, 2010, 12:36:04 pmγιατί δεν μπορείς να ζητήσεις από τους γονείς λεφτά για τροφεία. Πάντως, στο νηπιαγωγείο του γιου μου, όπως και σε όλα όσα ξέρω στη Θεσ/νίκη, πληρώνουμε τραπεζοκόμο.