0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μετα απο αρκετο ψαξιμο το συμπερασμα ειναι οτι τελικα ξεχρεωνεις οργανικη με διαθεση σε εκφε. μαλιστα απ'οτι μου ειπαν κακως αναφερεται ως μερικη αποσπαση ενω ειναι διάθεση. Εφοσον λοιπον στο σχολειο που τοποθετηται καποιος κανει 11+ ωρες που θεμελιωνουν οργανικη δεν τιθεται θεμα.
Συγνώμη βρε παιδιά αλλά έπαθα ένα κάτι τώρα... Στο σχολείο που έχω οργανική υπάρχει οργανική πολυθεσία (6 άτομα έχουμε ΚΑΙ ΟΙ 6 ΟΡΓΑΝΙΚΗ και ένας είναι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ παρόλο που η εν λόγω περιφέρεια διαθέτει μόνο ένα σχολείο). Τώρα, αν διατεθώ για συμπλήρωση ωραρίου σε άλλη σχολική μονάδα, δε θα παίρνω τα μόρια της οργανικής μου? Σημειωτέον ότι δεν είμαι υπεράριθμη. Επίσης αν διατεθώ ολικά σε άλλη σχολική μονάδα της β/θμιας ή της α/θμιας ή σε παραπάνω από 1 ή 2, δε θα παίρνω τα μόρια της οργανικής μου? S.O.S.!!!! Επιστρέφω σην παραμεθώριο για τα μόρια, είμαι τρίτη στα μόρια στο σχολείο στο οποίο ανήκω, ()υπάρχουν άλλοι 3 τοποθετηθέντες μετά από μένα), ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ? Πού το βρίσκω γραμμένο αυτό ?
Καλησπέρα σε όλους.Πριν λίγες μέρες πήρα οργανική σε κάποιο σχολείο. Επειδή το σχολείο είναι μικρό έχει 10 ώρες για ΠΕ04 (+3 Υπεύθυνος Εργαστηρίου Φυσικών Επιστημών). Για τις υπόλοιπες 8 ώρες έκανα αίτηση (στην αίτηση τσέκαρα το κουτάκι "Διάθεση" και όχι "Απόσπαση") για να παω ως συνεργάτης στο τοπικό ΕΚΦΕ. Με πήραν τηλέφωνο από το ΠΥΣΔΕ και μου είπαν ότι δεν είναι σίγουροι αν ξεχρεώνω την οργανική μου με αυτό τον τρόπο.Γνωρίζετε κάτι με βεβαιότητα επι του θέματος; Θα με βοηθούσε πολύ αν παραθέσετε κάποια συγκεκριμένη εγκύκλιο.Ευχαριστώ.
τελικα μολις με πληροφορησαν οτι τωρα που αλλαξε ο νομος με τους φορεις το συγκεκριμενο δεν εχει ξεκαθαριστει ακομα.Η ολικη παντως διαθεση σε ΕΚΦΕ δε μετραει ως χρονος υπηρεσιας. τωρα με τις μερικες αποσπασεις εχει καποιος ιδεα τι θα ισχυει απο τη νεα χρονια??
Παράθεση από: marvac στις Ιουνίου 22, 2010, 02:03:44 pmΣυγνώμη βρε παιδιά αλλά έπαθα ένα κάτι τώρα... Στο σχολείο που έχω οργανική υπάρχει οργανική πολυθεσία (6 άτομα έχουμε ΚΑΙ ΟΙ 6 ΟΡΓΑΝΙΚΗ και ένας είναι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ παρόλο που η εν λόγω περιφέρεια διαθέτει μόνο ένα σχολείο). Τώρα, αν διατεθώ για συμπλήρωση ωραρίου σε άλλη σχολική μονάδα, δε θα παίρνω τα μόρια της οργανικής μου? Σημειωτέον ότι δεν είμαι υπεράριθμη. Επίσης αν διατεθώ ολικά σε άλλη σχολική μονάδα της β/θμιας ή της α/θμιας ή σε παραπάνω από 1 ή 2, δε θα παίρνω τα μόρια της οργανικής μου? S.O.S.!!!! Επιστρέφω σην παραμεθώριο για τα μόρια, είμαι τρίτη στα μόρια στο σχολείο στο οποίο ανήκω, ()υπάρχουν άλλοι 3 τοποθετηθέντες μετά από μένα), ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ? Πού το βρίσκω γραμμένο αυτό ?
αν σε διαθέσουν σε σχολείο της περιοχής σου (πχ Γ Χανίων) ας πουμε για 8 ωρες θα παίρνεις τα 13/21 του σχολειου που ανηκεις και τα 8/21 του σχολειου που σε διαθέτει το ΠΥΣΔΕ. Αν τωρα σε διαθέσουν σε σχολειο διπλανης περιοχής (πχ